1.12.2011

Outfit

Pitkästä aikaa asukuvaa!:) Sain Eetun ottamaan eilen asukuvan ennen kuin lähdimme ulos, niin nyt näistä kuvista saa jotain selvääkin;)
kengät Donna Piu, housut vila, jakku zara, paita ellos, laukku pertti palmroth
Kuvista näkyy aika selvästi nyt lyhyemmät hiukset. Hiusoperaatio raportti on edennyt ensimmäisen viikon. Aika kamalaa on ollut olla ilman shampoota viikko!:/ Olen joka päivä pessyt hiukset ensin pelkällä kuumalla vedellä ja huuhdellut lopuksi niin kylmällä kuin olen kyennyt. Kahdesti olen hiukset “pessyt” kananmunalla. Toivottavasti hiukset tottuisivat pian tähän harvemmin shampoolla pesemiseen… 
Odotan niin kovin perjantaita kun pesen hiukset shampoolla!!:D Arjen luksusta….;) Hahah:D Yritin houkutella äitiäni mukaan tähän shampoon vähentämis projektiin, mutta ei hän ainakaan vielä suostunut;)  Kadehdin niin niitä jotka voivat pestä hiukset vaivatta kerran viikossa ilman liimaletti vaikutelmaa… 

You Might Also Like

21 Comments

  • Reply
    Furiahz
    1.12.2011 at 08:06

    Oletpa kaunis ja asusi on todella tyylikäs! :)

  • Reply
    Oona
    1.12.2011 at 09:17

    Shampoota vaan kerran vikossa (tai ei ollenkaan), apua? :D
    Oon ite yrittäny kans vähentää, mutta se on se 3 x viikossa pakko ihan vaan tottumuksestakin! :D

    Kauniita kuvia susta :)

  • Reply
    Maarit
    1.12.2011 at 09:31

    voi apua, Itsehän pesen hiukseni shampoolla joka päivä! Hurjan kauniita kuvia taas, mutta sinusta ei taida huonoja saadakaan :) Tykkään tuosta persikan sävystä paljon, varma valinta blondille. :)

  • Reply
    E
    1.12.2011 at 09:35

    Sopiipa hyvin tuon värinen paita sinulle :)

  • Reply
    baula
    1.12.2011 at 09:45

    Upea asu ja nainen. :) Sun hiukset ei kyllä näytä yhtään rasvasilta. Itse on pakko pestä vähintään jokatoinen päivä, muuten on niin ällöttävää, ettei mitään rajaa.

  • Reply
    Anonymous
    1.12.2011 at 10:10

    Minusta sun hiukset ei näytä yhtään pahalta =D

    Olen itse juuri tuollainen “liimaletti” ja joudun pesemään joka aamu hiukset. Käyn iltaisin lenkillä ja ilmeisesti myös öisin hikoilen jonkin verran, niin aamulla on kyllä hiukset sen näköiset, että ei kehtaa niitä pesemättä mihinkään lähteä. Nyt talvella varsinkin tuo lenkkeily on sen verran viileää touhua, että pipon alla täytyy hiuksia hauduttaa.

  • Reply
    Fedu
    1.12.2011 at 11:14

    Beautiful simply!!

  • Reply
    Maija
    1.12.2011 at 13:30

    Pöh, eihän sulla ole lainkaan liimalettiä! :) Juuri tulin muuten suihkusta ja laskeskelin eilen kun laitoin ekaa kertaa kuivashampoota ryhdistämään että edellisestä hiusten pesusta oli kuusi päivää. Tosin tuohon pesuväliin ei mahtunut kuin kaksi lenkkikertaa… Yleensä pesen kaksi kertaa viikossa!
    Tsemppiä pesun vähennys operaatioon! :)

  • Reply
    Hanilo
    1.12.2011 at 13:35

    Mä olen pystynyt vähentämään shampoolla pesua kahteen kertaan viikossa, mutta silloin ei pysty kyllä käyttämään mitään muotoilutuotteita. Mulla ainakin muotoilutuotteet saa hiukset näyttämään rasvaisilta päivässä.

  • Reply
    Anonymous
    1.12.2011 at 16:19

    Mä oon koko elämäni harrastanut sitä että shampoota kerran viikossa ja onnistuu tosi hyvin :) Tsemppiä vaan, eiköhän se hiusten rasvoittuminen ala vähenemään radikaalisti pian.

    Itselläni on hieman luonnonkiharat ja tosi kuivat hiukset niin jos pesen 2 kertaa viikossa niin menee kyl aivan kamalaksi hamppupesäksi

  • Reply
    Anonymous
    1.12.2011 at 16:31

    En tiedä auttaako sulla tai sopiiko sun projektiin,mutta jos pesee hiukset pelkällä hoitoaineella niin ne puhdistuu jo aika hyvin. Itse käytin sitä joskus enemmän urheillessani ja kun en päivittäin tai edes joka toinen päivä halunnut pestä hiuksia shamppoolla niin usein. Tosin käytän mä sitä keinoa vieläkin…

  • Reply
    Siiri
    1.12.2011 at 16:37

    voi apua ! mä pesen hiukset joka päivä shampoolla, joskus kaksin kertaa päivässä. hikoilen kuitenkin salilla ja/tai juoksemassa joka päivä niin ei auta :-D ja ihmeen hyvässä kunnossa mun hiukset kyllä on :o mun hiukset ei vaan tottele mua ellei ne saa shampoota ja föönausta joka aamu :-D

  • Reply
    Emmi
    1.12.2011 at 18:02

    Ihana Mona.. Sun hiukset on elegantin näköiset olit itse mitä mieltä vaan :) Ja mahtava look, as allways.. On pitänyt sanoa jo aiemminkin että ihosi on mahtavassa kunnossa.. Luulisin että valitsemillasi luomu tuotteilla sekä oikein valituilla lisäravinteilla on osuutta asiaan. xoxo

    queenofzeal.blogspot.com

  • Reply
    Anonymous
    1.12.2011 at 19:34

    Aivan ihana asu, klassisen tyylikäs :) Ja noi hiuksehan on aivan ihanat tässä! Hyvin sä näytät pärjäävän pesujen vähentämisen kanssa :)

  • Reply
    Mona
    1.12.2011 at 20:52

    Furiahz,
    Voi kiitos paljon <3 Kauneus on katsojan silmissä;)

    Oona,
    Niinpä!! APUA!!:DDD Mä kun vielä oon tottunu pesemään hiukset melkein joka päivä.. Mut nyt vaan meni niin hermo kun hiukset on tosi paljon kärsiny ja tuntuu että ne rasvottuu jo päivässä.. Josko tällä sais hiukan muutosta hiusten kuntoon:)
    Ja kiitos muru <3

    Maarit,
    Olet ihana, kiitos paljon <3
    Joo kyllä tuo kerran viikossa on aika mahdottomalta tuntuva tavote, mutta oon vaan niin kyllästyny ku tuntuu että hiukset on päivittäin rasvaset. Toivottavasti tämän myötä tulis muutosta…

    E,
    Kiitos paljon!!:)

    baula,
    Kiitos paljon!!:) Olet kovin ystävällinen <3
    No joo mulla sama homma, normaalisti oon pessy melkein joka päivä ja silti tuntuu et hiukset jää rasvasiksi..:/
    Näissä kuvissa oon just pessy hiukset kananmunalla ja föönannut, joten lattaisuus ei näy niin paljon..

    Anonyymi,
    Sama homma:/ Mut kyllä toi vedellä “peseminen” on auttanut ettei hiukset ihan rasvaset oo. Ja toi kananmunalla pesu kyllä putsaa suht hyvin. Ei tosi vedä mitenkään vertoja shampoolle. Nyt hiukset ei kuitenkaan tunnu yhtään kuivilta joten kovasti ainakin toivon että tästä olisi hyötyä:)

    Fedu,
    Thaks Fedu <3 You are so kind <3

    Maija,
    Hih, kyllä tuo kananmuna pahimman rasvaisuuden poistaa, samoin vedellä pesu auttaa. Tosin ei hiukset oo lainkaan samalaiset kuin shampoon jälkeen.
    Voi mä haluun ja että mun hiukset ei rasvottuis ja voisin aina olla helposti kuus päivää shampootta!!!!:) Sulla muuten on ihan super kiiltävät ja hyväkuntoisen näköiset hiukset!!:) Mulla on muuten jo kauhia ikävä:( PItää pian treffata!!:)

    Hanilo,
    Hei toi on totta!! Mä en oo nyt ja käyttänyt mitään ylimääräistä, pelkkää hoitoainetta.. Sitä on pakko laittaa, muuten hiukset on ku harakan pesä:D

    Anonyymi,
    Kiitos tsempistä:)) Toivotaan tosiaan että hiukset tottuis pian:))))

    Anonyymi,

    Kiitos vinkistä!!!:) Oon tosiaan joka vesipusulla laittanut latvoihin hoitoainetta, mutta ei oo tullu mieleen pestä sillä..:) Pitääkin sitäkin joku kerta kokeilla:)

    Siiri,
    Mä myös oon aiemmin pessy melkein joka päivä, mutta nyt on hiukset kärsiny tosi paljon:/ Ehkä se riippuu hiuslaadustakin miten se kestää pesua…? En siis kyllä yhtään tiedä, mutta veikkaisin:)

    Emmi,
    Voi kiitos sinulle ihana <3 Kommenttisi on niin ystävällinen ja kertoo sinusta itsestäsi kun toiselle sanot noin kauniisti <3

    Anonyymi,
    Kiitos paljon!!:) On tää ollu aika tuskastuttavaa, kun tuntuu ettei hiukset oo täysin puhtaat:D Mut kaippa se siitä tasottuu…:)

  • Reply
    Elisabete
    1.12.2011 at 21:22

    Itse pesen hiukset joka toinen päivä, ja naamion teen hiuksille kerran viikossa. Muutenkin olen aika tarkka omien hiuksien voinnista, ja tuotteita tigistä – four reasonista löytyy, mutta tosi huono olen käyttämään. Kun kuivaan hiukset käytän suojaa hiuksille,ja kiharat jos haluan teen rullilla :) Ja just edellispäivä tein sormikiharat :) Pesen hiukset,annan kuivua, harjaan luonnon arjalla ja se on siinä :) Ja mielestäni tätä projektia on kiva seurata, olet mitä ihanin!

  • Reply
    Mona
    1.12.2011 at 21:54

    Elisabete,
    Sulla onkin ihan jumalattaren hiukset <3 NIIN ihanat:)
    Hei odottelen sit sun mielipidettä tosta hupusta;)

  • Reply
    Cherry
    2.12.2011 at 00:09

    Kaunis Mona <3 Ja väri sopii sulle ihanasti sekä nuo hörhelöpaidat muutenkin. Olen kokeillut muutaman kerran ja näytän itse ihan hassulta niissä :D Sinulle sopii!

    Sorry oon vähän tippunut kärryiltä, mutta onko sulla siis omasta mielestä huonokuntoiset hiukset vai oliko vaan niin, että ne rasvoittuu niin nopeasti, että päätit vähentää shampoopesuja? Ootko kuullut, että se auttaisi oikeasti? Voisin itsekin harkita.. Onkohan se sitten vähemmän paha, jos vaan hoitoaineella pesisi vai onko vaikutus sama, kuin shampoolla? Mielenkiintoiselta kyllä kananmunakin kuulostaa. Mua alko nyt naurattaan jostain syystä kun mietin itseäni säheltämässä kananmunan kanssa suihkussa :DD

    Kieltämättä olen tosi tympääntynyt, kun omakin pää rasvottuu ihan pikavauhtia. Oon yrittänyt parantaa pesutekniikkaa, koska kampaajat saa aina pestyä hiukset niin, että ne pysyy 3 päivää puhtaana. Ja shampoollahan nekin pesee :)

  • Reply
    Anonymous
    2.12.2011 at 18:10

    APUA! Mä pesen hiukset joka päivä. Tänään en yksinkertasesti kerennyt, ja äärh, menee hermot, kun ne on niin inhottavan likaiset! Onkohan tää vaan mun pääkopassa, vai aivan totta?

  • Reply
    Mona
    3.12.2011 at 14:33

    Cherry,
    Mulla on siis hiukset tosi kuivat nykyään ja ne rasvottuu myös ihan älyttömän nopeesti joten siks päätin nyt ottaa rajut aseet käyttöön;)
    Oon tosi monelta kuullu et vähempi shampoopesu määrä auttaisi hiusten hyvinvoinnissa, mutta täytyy tosiaan itse kokeilla ennen kuin voi oikein suositella..
    Toi kananmuna hiusten persu on kyllä ihan kokeilemisen arvonen, mutta ei sen jälkeen hiukset tunnu läheskään yhtä puhtailta kuin shampoon:D Mutta puhdistaa kuitenkin hyvin niin ettei hiukset näytä likaisilta..
    Miten oot pesutekniikkaa parantanu??? Tahtoo tietää!!:)

    Anonyymi,
    Hih, kyllä mullakin hiukset rasvottuu toooosi nopeasti mutta nyt tällä on tarkoitus koittaa saada hiukset tottumaan harvempaan pesuväliin jotteivät rasvottuisi niin nopeasti..:)

  • Reply
    Anissa
    7.12.2011 at 20:38

    Ihanan näköiset hiukset kyllä! Tosi kaunis oot, erityisesti viimeisessä kuvassa! :)<3

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *