30.11.2011

Terveellinen levite Á la Paula Heinonen

Olen aiemminkin kirjoittanut tästä mahtavasta Paulan levitteestä joka on paljon parempi vaihtoehto kauppojen keinotekoisille margariineille!:) Ajattelin vielä muistuttaa tämän reseptistä ja helppoudesta.
Tarvitset vain:
luomuvoita n. 1dl
luomu neitsytöljyä n. 1dl 
vettä n. 1dl
Itse laitoin tällä kertaa oliiviöljyä, mutta esimerkiksi avokadoöljy on tähän tarkoitukseen myös äärimmäisen hyvä!:) Lisäsin myös yhden valkosipulin kynnen tuomaan makua levitteelle.

Laitan ainekset kippoon ja surautan sauvasekoittimella. Valmiin levitteen laitan Pentikin voirasiaan ja sen jääkaappiin kylmään. Levite kovettuu muutamassa tunnissa ja on valmis käytettäväksi!:)

 

Tämä levite on terveysvaikutusten lisäksi älyttömän hyvää! Saat siitä paljon hyviä rasvoja ja vältyt margariinien huono laatuisilta kasvirasvoilta jotka on teollisesti käsiteltyjä.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Cherry
  30.11.2011 at 06:15

  Pitääkin taas tehdä tota joku kerta. Hmm.. tyhmä kysymys, mutta onko luomuvoita ihan normikaupassa? :/ Myönnän, olen vaan ostanut “jotain” voita enkä katsellut sen tarkemmin! Viimeksi laitoin tuohon valkosipulilla maustettua oliiviöljyä ja tuli hippasen liian tujua ;) Mut makua sitäkin enemmän!

 • Reply
  Mona
  30.11.2011 at 08:23

  Cherry,
  Turussa löytyy ainakin ihan K-marketista ja sit myös Stockalta:) JA nyt on ihan viimeaikoina tullut jo monelta eri merkiltä luomuvoita. Meillä on ollu yleensä juustoportin luomuvoita:)
  Hih, todellakin tuli varmaan makua:DD Toi yksi valkosipulinkynsi oli musta tosi hyvä määrä:) Toi just sopivasti makua:) Pitääkin kokeilla joskus valkosipuliöljyä:) Jos vaikka laittais puolet ja puolet tavista…:)

 • Reply
  Anonymous
  30.11.2011 at 13:25

  Hei!
  Olen vasta viimeaikoina alkanut kiinnittä huomiota ruokavaliooni. Olenkin ahkerasti tutustunut Paulan oppeihin ja täältä sinun blogistakin saa kivasti infoa ja innostusta!
  Olisin kysynyt tuosta neitsytöljystä, saako sitä ihan tuolla nimellä ruokakaupoista vai mistä sitä hankit?

 • Reply
  Anonymous
  30.11.2011 at 13:40

  Kiva kun ei ollut mainospostaus! Mitä Paulan kirjaa suosittelet eniten?

 • Reply
  KRIS
  30.11.2011 at 19:36

  Kiitos tosi paljon tästä!! :)

 • Reply
  Anonymous
  30.11.2011 at 20:18

  Hei tuli tässä mieleen että eikö sulla joskus ollut koira? Vai muistanko ihan väärin? :D Onko hän vielä ympyröissä mukana? :)

 • Reply
  Hanilo
  30.11.2011 at 21:01

  Tosi kiva uus banneri täällä! :) Mä olen lukenut tuon ohjeen jostain muualtakin ja monesti aikonut kokeilla, mutta sitten se on vain jäänyt.

 • Reply
  Mona
  1.12.2011 at 21:01

  Anonyymi,
  Voi miten kiva kuulla!!!:) Luomu neitsytoliiviöljyä taitaa kyllä saada lähes kaikista ruokakaupoista!!:) Eli kannattaa aina satsata laadukkaisiin luomu kylmäpuristettuihin rasvoihin. Paistamiseen kannattaa käyttää luomu neitsytkookosöljyä.
  Paulan kirjat ovat todella hyviä!! Vihdoinkin hyvä olo , varsinkin on todella selkeä ja helppo lukuinen:) SUosittelen ihan kaikille:)

  Anonyymi,
  Vihdoinkin hyvä olo on todella kiva ja helppo lukuinen, sitä ehdottomasti suosittelen lukemaan!!:)

  KRIS,
  Kiva jos oli hyötyä:) Kerrohan sit mitä tykkäsit jos teet jossakin vaiheessa!:)

  Anonyymi,
  Kyllä, muttei ole enää:( Asia on ihan äärimmäisen raskas josta en pysty enkä halua täällä blogin puolella puhua. Toivottavasti ymmärrät.

  Hanilo,
  Kiitos murunen <3
  Kannattaa ehdottomasti laittaa tekoon!!!:) Tosi hyvää ja terveellistä!!!! :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *