22.11.2011

Unicef-verkkokauppa

YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen tärkein tavoite on taata perusoikeudet jokaisella lapselle.
Terveys, turva, tasa-arvo ja koulutus kuuluvat jokaisen lapsen perusoikeuksiin.

Sain yhteistyövälittäjän kautta viestiä, että nyt Unicef on vihdoin on avannut uudistuneen verkkokaupan.
Me voimme nyt siis kuluttajina auttaa. Verkkokaupassa voit tehdä muun muassa joulunlahja hankintoja ja samalla tukea lapsien hyvinvointia.
Unicef ei sen enempää sanoja tarvitse. Onneksi jokainen taitaa tietää, että sillä on pelkästään hyvä tarkoitus. Itse olen ollut Unicefin kuukausilahjoittaja jo monta vuotta. Jo pienikin summa voi auttaa pientä ihmistä hädässä.

Toivottavasti sinäkin autat. Kuukaisilahjoittajaksi voit ryhtyä osoitteessa: http://www.unicef.fi/lapsi

pst..

Kiitos ihana Petra Pauliina  hyvästä vinkistä, jaan sen vielä suoraan tähän postaukseenkin eli täältä pääset osallistumaan ERILAISEEN JOULUKALENTERIIN!! 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Petra Pauliina
  22.11.2011 at 16:25

  Facebookissa sain juuri äsken kutsun “Erilaiseen joulukalenteriin” eli ideana on laittaa joka päivä joulukuussa Euro syrjään ja sitten lahjoittaa se jouluna hyväntekeväisyyteen.

  Minusta se oli tosi kiva idea, tässä linkki tapahtumaan: https://www.facebook.com/event.php?eid=192106307542080

  Itse olen lahjoittanut joka joulu joulukorttirahat mm. Unicefille ja laittanut tuttaville sitten sähköisen joulutervehdyksen :)

  Kiitos Mona, että otit tällaisen tärkeän asian esille – toivottavasti Unicef saa uusia lahjoittajia!

 • Reply
  Mona
  22.11.2011 at 16:31

  Petra Pauliina,
  Voi että, kiitos kun laitoit linkin!:) Lisään sen vielä tähän postaukseenkin!!:)

 • Reply
  Anonymous
  22.11.2011 at 17:37

  Hei olisin ei niin tekniikan ihmelapsena kiinnostunut miten saat postauksiin tuollaisia linkkikuvajuttuja liitettyä? niinkuin tuossa on “Missä lapsen kuuluu nukkua” ja sitten postauksen alareunassa on linkki kuukausilahjoittajaksi.. :)

 • Reply
  Mona
  22.11.2011 at 17:56

  Anonyymi,
  Tuon kuukausilahjoituslinkin olen kopioinut ihan unicefin osoitteesta ja sitten liittänyt sen postaukseen. Kun se on liitettynä postaukseen “mustaan” sen ja klikkaan bloggerin kirjoitus osassa olevaa linkki kohtaa, jolloin kirjoittamastani osoitteesta tulee suoraan linkki kyseiselle sivulle!:)
  Nuo bannerit ovat Unicefin omia mainosbannereita ja ne ovat tradedoublerin yhteistyön kautta blogissa, joten niitä en tee itse.
  Voit myös itse tehdä haluamaasi kuvaan suoran linkin, silloin pitää vaan tehdä koko koodi itse.
  Toivottavasti tästä oli mitään apua, oon hiukan huono selittämään näitä:) Itse pyydän apua aina kälyn mieheltä kaikessa tekniikkaan liittyvässä;)

 • Reply
  Karma
  22.11.2011 at 21:07

  Olen myös ollut Unicefin kuukausilahjoittajana jo muutaman vuoden. Kuitenkin olen myös opiskelija eikä itselläkään ole kauheasti varaa suuria summia lähetellä, mutta joka kuukausi sinne menee erä, ja joskus muutoinkin jonkun hädän hetkellä. Mielestäni se on aika iso asia että nykypäivänä nuori on valmis auttamaan sen verran kuin voi. Kuitenkin siinä on sellainen asia mikä hieman ärsyttää. Nimittäin se, kun he sitten sieltä Unicefilta soittelevat ja pyytävät korottamaan kuukausilahjoitusta. Hyvään tarkoitukseenhan se periaatteessa menee joten ei kai se ihan moraalitontakaan ole, mutta ehkä vähän tungettelevaa, kun siitä sitten tulee niin kamalan huono omatunto jos sanoo ettei tällä hetkellä voi lahjoituksen määrää korottaa. Aika inhottavaa. :(

 • Reply
  Anniina/UNICEF
  25.11.2011 at 09:14

  Hei,

  Kiitos Mona hienosta kirjoituksesta ja myös lukijoille kommenteista. Ilman teitä emme pystyisi toimittamaan elintärkeitä tarvikkeita maailman lapsille. Pienikin apu on UNICEFille tärkeä, sillä pienistä puroistahan kasvaa suuri joki tai jopa jokia.

  Haluan lisäksi kiittää Karmaa siitä, että opiskelijanakin toimit kuukausilahjoittajanamme. Hienoa, että haluat auttaa! Olen pahoillani siitä, että sinulle on jäänyt soitostamme huono fiilis. Tarkoituksenamme ei ole aiheuttaa kurjaa oloa kenellekään. Tarjoamme mahdollisuuden summan muutokseen, emme pakota korottamaan. Koska tilanne on maailmalla kriittinen, on jokainen euro tärkeä, kuten aikaisemmin jo mainitsinkin. Puhelun aikana ei ole tarkoitus ylipuhua tai jankata lahjoittajaa korottamaan summaa, vaan kiittää kuukausilahjoituksesta ja kertoa mahdollisuudesta korottaa summaa, mikäli oma tilanne sen sallii. Toivottavasti kaikesta huolimatta jatkat kuukausilahjoittajanamme, sillä jokainen euro on tärkeä!

  Oikein hyvää joulunodotusta kaikille! :) Muistakaahan vierailla verkkokaupassamme jouluostoksilla!

  Ystävällisin terveisin,

  Anniina Hellman
  UNICEF Finland
  Varainhankinta
  Lautatarhankatu 6
  00580 Helsinki

  anniina.hellman@unicef.fi

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *