22.11.2011

The Dubai Mall

Dubai postauksilla jatketaan. Kävimme läpi kolme suurinta ostoskeskusta ja jokainen ostoskeskus oli
shoppailijan unelma. Ei juurikaan tullut mieleen kauppoja joita ei olisi näistä löytynyt. Kaikki ihanimmat luksus merkkiliikkeet löytyivät näistä ostoskeskuksista. Voi että miten kauan haaveilin Louboutinin liikkeissä..;) Huh, kyllä oli myös rankkaa lähteä liikkeistä pois ilman mitään, nyyh.. Päätin myös ainakin kymmenen uutta säästökohdetta.. Onneksi aina voi haaveilla:) Ainiin kokeilin myös Manolon kenkiä ja ne tulee olemaan ehdottomasti seuraavat kengät joihin haluan panostaa <3 Rakkautta ensi askelilla;)
Tässä kuitenkin koottuna kuvia The Dubai Mallista jossa kävimme kaksi kertaa. Toisella kerralla kävimme ihastelemassa illalla esitettävää suihkulähde showta. Se oli aivan mielettömän upea!!:) Valitettavasti jätin hölmönä tuolloin kameran kotiin (älkää kysykö miksi, en voi itsekkään ymmärtää:DD) joten kuvia showsta ei ole. Eetu taltioi kameralla pienen video pätkän ja koitan saada sen ladattua tänne myöhemmin. Seuraavasta linkistä pääset ostoskeskuksen sivuille: The Dubai Mall

Dubai Mallin vieressä on maailman korkein rakennus Burj Khalifa. Oli aika korkea… Kuvaa ottaessa makasin melkein maassa:D

Kaikki ostoskeskuksessa oli ihan viimeisen päälle hienoa. En ole koskaan nähnyt missään yhtä siistejä vessoja kuin Dubain ostoskeskuksissa. Niissäkin oli jatkuvasti siivoaja tai kaksi. Itse inhoan yleisiä vessoja, mutta täytyy sanoa että näissä ostareissa ei tarvinnut miettiä paperin täytteisiä likaisia lattioita ja lavuaareja. 
Sisustuksessa näkyi paljon kullattuja kohteita ja kaikki oli todella suureellista. Suihkulähteitä ja vesiputouksia, sohvia joissa pystyi istahtamaan hetkeksi shoppailun lomassa, puhumattakaan lukuisista kahviloista ja ravintoloista.

Itse en niin perusta näistä akvaarioista joihin on laitettua suhteessa pieneen tilaan todella monta eläintä, mutta en voi kieltää etteikö akvaario olisi ollut upean näköinen keskellä ostoskeskusta. Akvaarion yläpuolella loisti vielä valtava “tähtitaivas”.
Luksusliikkeet vilisi asiakkaista. Paikalliset miehet kantoivat käsissään tusinoittain kuuluisien brändien kasseja. Luksustuotteiden shoppailu ostoskeskuksissa näytti monelle olevan täysin arkipäivää. Ja vastaan tulevilla naisilla oli toinen toistaan ihanampia laukkuja ja kenkiä:) Minusta on ihana tiirailla muiden upeita laukkuja, joten täällä oli kyllä super hyvät apajat siihen hommaan:D

Niin ja sanomattakin on selvää, että ostoskeskuksessa oli mahdollisuus myös luisteluun!;)

Dubain ostoskeskukset itsessään ovat mielestäni nähtävyyksiä. Niiden kiertämiseen saa menemään aikaa tuhottomasti ja ennen kaikkea kukkora saa kyytiä;) Pitääkin siis aloittaa säästäminen ensi kerran Dubain matkaa varten..Voin kertoa, että vaati aikamoista tahdon lujuutta tällaiselle shoppailua rakastavalle, kierrellä noita opiskelija budjetilla!;)

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Reetta
  22.11.2011 at 21:07

  Tuntuu hassulta että keskellä tropiikkia voi luistella ostoskeskuksessa :D

  Hienolta näyttää kyllä tuolla!

 • Reply
  Anonymous
  23.11.2011 at 20:10

  Ihana lukea näitä matkapostauksia :) Ja tuonne on kyllä joskus ihan pakko päästä :) -mami-

 • Reply
  Cherry
  25.11.2011 at 01:01

  Voih, tuolla kun vois shoppailla niin ei varmaan tulis aika pitkäksi!!
  Makee toi vika kuva ja tuo missä on perhosia <3

 • Reply
  josku
  9.9.2012 at 13:43

  Voi kamala, kun tuli ikävä Dubaihin tän luettuani! Ne ostoskeskukset on kyllä upeita. Muistoja tuli tosta Louis Vuittonin kaupasta mieleen, kun juuri tuolta hankin oman ensimmäinen LV laukkuni <3
  Kyllä Dubai on sellanen paikka, johon ehdottomasti täytyy palata muutaman vuoden päästä (:

 • Reply
  Anonymous
  6.12.2012 at 17:33

  Ihania kuvia Dubaista, jonne vielä ennen joulua matkataan. :) Oliko sinulla reissussa järkkäri mukana? Oliko mitään probleemaa, saa kait sen viedä käsimatkatavaroissa? ;) Jostakin olen vain lukenut, että käsimatkatavaroissa saa viedä pienen kameran.

  -Sani

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *