20.11.2011

Bubbleroom

Nyt on muutamissa blogeissa näkynyt juttua ja mainoksia * Bubbleroomin tuotteista. Sain itsekkin nettikaupasta vinkkiä sähköpostilla yhteistyövälittäjän (tradedoublerin) kautta. Surffailin pitkän tovin sivuilla ja keräsin tänne blogin puolelle omia suosikkejani kengistä, mekoista ja paitapuseroista.

Bubbleroomissa näyttäisi olevan eri merkkejä ihan laidasta laitaan joten valinnan varaa on paljon!:) Oletteko te tilailleet Bubbleroomista joskus?:)

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Minna
  20.11.2011 at 09:57

  mä oon tilannut joskus aikoja sitten.. tuotteet oli mitä pitikin ja olin tyytyväinen mutta sain odottaa palautusrahojani tyyliin 3kk ellen kauemminkin…. en ole sen jälkeen juuri klikkaillut itseäni kyseiseen puljuun!

 • Reply
  Nirso
  20.11.2011 at 11:17

  Itse tykkään alimman rivin yksilöistä, Bubbleroom vaikuttaa ihan käyvältä nettikaupalta :)

 • Reply
  Anonymous
  20.11.2011 at 12:04

  Ihmettelen, että bloggaajat eivät ole olleet tietosia bubbleroomista, sitähän mainostetaan televisiossakin :) Itse tsekkailen aina nellyn ja bubblen, viimeksi tilasin br:sta ja olin tyytyväinen!

 • Reply
  Nanna
  20.11.2011 at 13:19

  Toihan oli pinnalla joskus alkuvuodesta :) Itseäni kummastutti silloin todella huonolla suomella kirjoitetut sivut. Taisivat olla jollain Googlella käännetyt :D Luulisi että jaksaisi vähän enemmän panostaa. Nyt en olekaan kyllä käynyt katsomassa. Lisäksi ystäväni tilasi joskus juhliin mekon tuolta ja toimitus kesti puolitoista kuukautta vaikka mekon piti olla varastossa. Juhlat tosiaan ehtivät jo mennä :D

 • Reply
  Anonymous
  20.11.2011 at 19:10

  Vain hyviä kokemuksia on bubbleroomista :) Muutamia mekkoja oon tilannut

 • Reply
  Kats
  21.11.2011 at 15:35

  Juuri tuli Bubbleroomin paketti, ja tyytyväinen olin :) Oikeastaan suuremmaksi ongelmaksi muodostui se, että tein suuren tilauksen palauttaakseni suosiolla huonoimmat tuottet, mutta kaikki olivatkin ihan mahtavia! Laatu oli huomattavasti parempaa kuin odotin, eikä tosiaan itse tilausprosessissa ollut ongelmia. Saapi nähdä, miten sitten käy palautusten kanssa (tosin tein tilauksen laskulla, joten ainakaan rahoja ei tarvi jäädä odottelemaan…).

  Noista linkkailemistasi mekoista tuo numero 1 on i-h-a-n-a, harmi (tai tässä tapauksessa ehkä onni, kun tuossa jo odottelee läjä tilattuja vaatteita), että itselleni tuon malliset mekot harvoin sopivat…

 • Reply
  henna
  21.11.2011 at 19:45

  ihania kenkiä, hyvään hintaan :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *