19.11.2011

Ylellinen suihkuhetki

Mainitsinkin eilisessä postauksessa, että *Yves Rocherin tuotteista on tulossa tarkempaa postausta. Pääsin siis aiemmin mukaan Yves Rocherin tuotetestaajaksi ja viimeisimpänä he lähettivät minulle seuraavat ihanuudet.
Tämä ihanan pehmeä ja aivan taivaallisen tuoksuinen suihkuöljy tekee ihosta ihan silkkisen pehmeän. Itse rakastuin eniten tämän tuoksuun. Tavallinen suihkuhetki muuttuu hetkessä aivan taivaalliseksi. Itseasiassa ensimmäisellä kokeilu kerralla mieleeni tuli ihan hemmotteluhoito Day Spa Laguunissa josta postasin aimmin täällä!:)
Suihkuöljy muuttuu iholla valkoiseksi ja levittyy hyvin iholla. Pienikin määrä riittää joten putelon saa kestämään pitkään niin halutessaan. Itse hullaannuin niin tuohon tuoksuun, että olen kohta käyttänyt pullon jo puolilleen:D 

*Hoitava arganbalsami

Lumoavilla tuoksuilla jatketaan:) Tämä arganbalsami sisältää arganöljyä, appelsiininkukan eteeristä öljyä, ruusuvettä, karitevoita ja oliiviöljyä. Balsami imeytyy hetkessä ihoon jatkaen suihkuöljyn samettista vaikutusta. Tuoksu säilyy iholla pitkään, jopa mieheni huomautti erityisen hyvästä tuoksusta;)
Ainoa miinus minkä keksin tuotteelle on putelo jossa se on. Pumppupullo on omasta mielestäni käytännöllisempi kosteusvoiteille, mutta toisaalta näiden tuotteiden osa taikaa taitaa olla juuri tuo kaunis ulkomuoto:) Purkit ovat meinaan ihanan ylellisen näköisiä meidän suihkun molgerhyllyn päällä:) (jotain kaunista meidän karseen retrosuihkun uumenissa;) )
Balsami on myös herkellä iholle ystävällinen. Usein voimakkaasti tuoksuvat voiteet aiheuttavat itselleni kuivattavan reaktion ihollani, mutta tämä on ainoastaan ajanut kosteuttavaa virkaansa. Myöskään muuta allergiaa ei vielä ole ilmennyt.  Tosin joka suihkukäynnillä en ole uskaltanut käyttänyt näitä. Mutta uskaltanen suositella myös herkempi ihoisille tätä muiden tuotteiden ohelle!:)

*Itämainen kuorinta-aine

Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä ihana Itämainen kuorinta-aine. Ihon kuorintaa taidetaan suositella noin kerta viikkoon, mutta tätä voisi taas tuoksunsa vuoksi käyttää vaikka joka päivä:D Ihon pehmeys kuorinnan jälkeen on myös ihan omaa luokkaansa:)
Tämän riittävyys ei ole ihan samaa luokkaa kuin balsamin ja suihkuöljyn, tosin voinee johtua omasta ahneudestani, sillä olen sitä aika huoletta laittanut ja viime viikolla taisin kuoria ihon neljä kertaa…;)

Mielestäni näistä mikä vaan olisi ihan mielettömän ihana saada lahjaksi. Jotain mistä jokainen nainen varmasti tykkää ja taas toisaalta jotain mikä ei jää kaappeihin roikkumaan ja tulee varmasti käytettyä. Minusta on välillä tosi hankala ostaa lahjoja varsinkin sellaisille joilla tuntuu jo ihan kaikkea olevan. Silloin yleensä pyrin miettimään jotain mitä voi syödä, polttaa (kynttilät;) ), tai käyttää arjessa kuten juuri kosmetiikka:) Itsetehdyt lahjat ovat tietysti ihan omalukunsa;)

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Furiahz
  19.11.2011 at 09:29

  Yves Rocherilla on monta luottotuotetta, joita käytän. Sarjoissa on herkkäihoiselle sopivia puhdistustuotteita ja joitakin meikkejä, joihin olen koukuttunut. Nuo itämaiset tuotteet kuulostavat hyviltä myös. :)

 • Reply
  Mipsukka
  19.11.2011 at 15:12

  Vaikuttaa ihanilta ja helliviltä tuotteilta. :) Juuri tänään kyllä kuulin, että tuota arganöljyä tuotetaan kuulemma nykyään niin paljon, että ne puut on jopa uhanalaisia ja jos haluaa tehdä ympäristöteon, välttää ostamasta tuotteita, jotka sisältävät juuri tuota öljyä. Mutta siis tämän vain kuulin yhdeltä tutulta enkä kyllä yhtään tiedä pitääkö paikkaansa, tuli vain mieleen kuin luin tätä postausta. :)

 • Reply
  Fedu
  19.11.2011 at 17:24

  these are nice products but i have to say NOTHING equals the 100% natural first press argan oil! the best oil ever! happy blogging to you:)

 • Reply
  Sofiina
  19.11.2011 at 21:05

  Blogissani olisi kaunottarelle matkahaaste, tulehan kurkkaamaan kun ehdit <3

 • Reply
  Ninni
  19.11.2011 at 22:12

  Aiheesta poiketen, mikä sun vanhan blogin osote vai voiko sitä käydä kattelemassa? :)<3

 • Reply
  Mona
  19.11.2011 at 22:19

  Furiahz,
  Oi tosi kiva kuulla!!:) Itse en olekkaan vielä puhdistustuotteita kokeillut. Meikkejä on ollut vaikka kuinka ja oon tykänny:) Tilasin jo ihan pikkutyttönä yves rocherin meikkejä rakkaan isoäitini kanssa:) <3

  Mipsukka,
  Kiitos Mipsukka infosta! En ollut asiasta kuullutkaan tai ottanut selvää. Surffailin kommenttisi pohjalta hiukan netin syövereissä ja törmäsin yhden lemppari bloggaajani blogissa juuri tähän kyseiseen asiaan! (uusi musta/kemikaalicoctail)
  http://uusimusta.squarespace.com/etusivu/2010/3/29/ihmeoljya-hinnalla-milla-hyvansa.html
  Ristiriinen juttu. Uskoisin, että määrät näissä kosmetiikka tuotteissa ovat todella pieniä, mutta toisaalta taas kuinka suuria määriä sitä sitten tuotetaan kokonaisuudessaan.. Olen huono arvioimaan tätä, koska itselläni ei ole tarkempaa tietoa asiasta. Pitääkin koittaa etsiä vielä lisä infoa tästä!

  Fedu,
  Kiitos kaunis!:) Kävin kurkkaamassa sun ihanaa blogia ja huomasin, että olit vastaillut myös suomeksi joten uskaltaudun siis vastaaman sulle tällä mulle paljon helpommalla kielellä;)
  Uskon kyllä että tuo itse öljy on ihan omaa luokkaansa ja nyt kun hiukan enemmän surffailin Mipsukan kommentin jälkeen aiheesta huomasin että se on myös erittäin janottua tavaraa. Harmi kun niin monissa asioissa löytyy niitä huonojakin puolia:/ Vaikka öljy onkin loisto kauneustuote, melkein täytyy toivoa että se säilyy edelleen vain harvinaisena herkkuna;)

  Sofiina,
  Kiitos murunen:)) Nuo on aina hauskoja:)) Sainkin Mipsukalta jo myös tuon, joten ehottomasti koitan saada piakkoin toteutukseen:)

 • Reply
  Mona
  19.11.2011 at 22:23

  Heippa Ninni!:)
  Mun vanha blogi on suljettuna, mutta voin toki laittaa sulle lukijapyynnön:) Jos laitat mulle maillilla vaikka sun spostin, niin saan lähetettyä sen sulle:)

 • Reply
  Hanna ★
  20.11.2011 at 16:30

  Minä tykkäsin noista muista, mutta en tuosta voiteesta. Levittyi kyllä hyvin eikä jäänyt tahmaiseksi, mutta tuoksusta en pitänyt. Mutta makuasioista ei voi kiistellä ;)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *