17.11.2011

Lenkillä

Hölkkäilen yleensä lyhyitä puolen tunnin lenkkejä, mutta tänään innostuin juoksemaan koko tunnin;) Ilma oli ihanan raikas ja musa ipodissa vei mukanaan:) Laadin taas kunto plussan reittisuunnittelu ohjelmaan lenkin josta pääsen tarkistamaan matkan pituuden ja myös keskivauhdin!:) Tuo on niin kiva tapa motivoida lenkille.  

Nyt jatkan taas huomiseen tenttiin pänttäämistä. Inhottavaa kun nyt jo jännittää niin, että mahaan sattuu. Onko joillakin antaa hyviä vinkkejä tenttijännityksen lievittämiseen..? Muita vinkkejä kuin hyvää valmistautumista..;) 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Nna
  17.11.2011 at 16:45

  Näinkin sut tänään lenkillä :) Tenttijännitystä mulla ei ole suuremmin ollut, mutta muihin jännityksiin on auttanut jonkinlainen mielikuvaharjoittelu: ajattelen tilanteen mielessäni monta kertaa läpi ja yritän liittää siihen positiivisia tuntemuksia. Melkein aina, kun saan tenttikysymyspaperin, tulee ainakin jonkun kysymyksen kohdalla sellainen olo, että apua en edes ymmärrä kysymystä. Sitten kuitenkin saattaa hyvinkin muistaa jotain aiheesta, kun vähän rauhoittuu ja miettii.

 • Reply
  Mona
  17.11.2011 at 16:51

  Hih, onpas hassua!:))) Taisin olla aika omissa maailmoissani pipon alla;)
  Totta, tuo rauhoittuminen on ihan hyvä. Mun kanssa on pakko ottaa tentissä alkuun hyvin aikaa ihan vaan siihen että voin pohtia ja miettiä mitä vastaan. Ja välil ekat minuutit menee vaan hengittelyyn:D Haha, se tuntuu jotekin niin hölmöltä jännittää kun tietää ett se on vaan tentti ja aina voi mennä uusimaan.. On tää ihmismieli omituinen;)

 • Reply
  Karma
  17.11.2011 at 16:56

  Illalla ennen tenttiä kannattaa viettää hyvä ja rentouttava laiskottelutuokio. Liika stressaaminen vain pahentaa tilannetta. Itse alan höpöttää kauheasti kun olen jännittynyt- niin etten anna edes muille koerauhaa. En voi sille mitään!

 • Reply
  laura
  17.11.2011 at 18:23

  Moikka! En tiiä oonko kommentoinu sun blogiin ennen, jos en niin nyt kommentoin. Oot tosi kaunis ja sulla on niiin upea tyyli ;) Aattelin kysyä tuosta “ohjelmasta” mistä näit kulkemas lenkin, kalorit, matkan jne. Tarviiko ladata joku juttu? Maksaako se? Miten se toimii?

  Kiitti!

  T, Laura

 • Reply
  Anonymous
  17.11.2011 at 19:01

  Mitä opiskelet?

  T. Toinen jännittäjä

 • Reply
  Mona
  17.11.2011 at 19:07

  Karma,
  Hih:) Höpötätkö ihan tenttissä??:D Eikös siitä tuu jo sanomista?:)
  Joo nyt aion ottaa kunnon lekottelu hetken ja panikoin sit aamulla uudestaan;)

  Laura,
  Moi!!:)
  Voi miten ihanasti sanottu, kiitos paljon <3 Kauneus on täysin katsojan silmissä;)
  Tuo ohjelma on ihan ilmainen!!:) Ei tarvii mitään ladatakkaan. Tossa mun sivupalkissa on linkki sinne ja sit vaan kirjotat paikka kunnan ja sun oman painon ja lenkin keston.
  Sit naputtelet pisteiden kanssa sen sun lenkin tohon karttaan, ihan loisto motivaattori!!!:)

  Toinen jännittäjä,
  En oo täällä blogin puolella sen tarkemmin kertonut opiskeluista tai työstä, vaikkei ne mitään salaisuuksia olekkaan. Haluan vaan pitää tämän ympäristön täysin pinnallisiin juttuihin painottuneena. Toivottavasti ymmärrät <3 Spostia toki voit laittaa, vastailen henkilökohtaisesti ihan mielelläni:)

 • Reply
  Helen
  17.11.2011 at 21:47

  Voih, tämä postauksesi toi mieleeni muutama vuosi sitten kuolleen isoäitini kahdessakin mielessä! Lenkkeilyreittisi kulkee nimittäin ohi niiden kulmien, jossa hän asui. Ja toiseksi siksi, että hän kertoi usein olleensa opiskeluaikoinaan kova tenttijännittäjä – niin kova, että jännitys purkautui fyysisenä pahoinvointina, siis ihan oksenteluna, tentin jälkeen. Toivottavasti sinä et jännitä ihan niin paljon :).

  Itsekin olen kova jännittämään kaikenlaista, opiskeluaikoina myös tenttejä, mutta rutiini auttaa kuten asioissa yleensä. Kyllä siitä tenttimisestäkin tulee jossain vaiheessa jos ei arkipäivää, niin aika tavallinen juttu kuitenkin. Edellisen illan rauhoittaminen kannattaa, vaikkei aina olekaan mahdollista. Ja aina voi ajatella, että opiskelut kestävät rajallisen ajan, joskus se tenttiminenkin loppuu.

  Tsemppiä opintoihin!

 • Reply
  Mona
  19.11.2011 at 21:55

  Helen,
  Voi kiitos kannustuksestasi ja ihanasta viestistäsi. Ajatus isoäidillesi <3 Taidan olla samalainen jännittäjä, kuulostaa meinaan kuvailusi tutulle.:/
  Vielä ei ole ylen tullut, mutta lähellä on ollut. Lähinnä ennen tenttiin menoa olo on kaikkein kamalin. Kaipa se tästä taantuu kun tottuu noihin tentteihin..
  Kiitos vielä tsempistäsi <3

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *