17.11.2011

Ihana ja luonnollinen Mádara

Nyt tulee oikein kunnon hehkutuspostaus joten olkaahan varuillanne!!;) Olen nimittäin aivan super innoissani uudesta yhteistyöstä *Mádaran kanssa! Pidempään blogiani lukeneet varmasti tietävät, että olen melkoinen luomun suosija ja kannatan puhdasta luomu ruokaa. Nyt tämän yhteistyön kautta minulla on mahdollisuus tutustua entistä paremmin vielä luomukosmetiikkaankin!:)
Olen käyttänyt nyt muutaman kuukauden stockalta ostamaani Mádaran kasvojenpuhdistusainetta sekä kasvovettä. Myös äitini osti nämä käyttöönsä. Olemme molemmat olleet ihan äärimmäisen tyytyväisiä. Puhdistusaine on koostumukseltaan vaahtomainen ja jättää ihon todella puhtaan tuntuiseksi pesun jälkeen. Se myös poistaa meikin erittäin hyvin. Itselläni on todella herkkä iho ja tämä tuote ei ole aiheuttanut lainkaan allergiaa minulle eikä myöskään äidilleni jolla on minuakin vielä paljon herkempi iho! Samoin kasvovesi on ollut loistava puhdistuksen viimeistelijä. Vanha luotto putsarini on todellakin saanut arvoisensa kilpailijan!:) 
Sain muutama viikko sitten Mádaralta tuotetestaukseen erilaisia ihonhoitotuotteita ja voitte kuvitella kuinka innoissani lähdin niitä koittamaan.  Paketissa oli muun muassa päivä- ja yökosteusvoiteet, huulirasva, käsirasva ja vartalovoide. Kosteusvoiteet ovat olleet nyt käytössä toista viikkoa ja olen ollut tosi tyytyväinen. Kirjoitan näistä tuotteista vielä myöhemmin tarkemmin, kun olen niitä pidempään käyttänyt. 
Mádara on luomukosmetiikkaa joka tulee Latviasta. Latvian kasvilajisto on ainutlaatuinen ja niissä piileekin Mádara tuotteiden voima. Kasviuutteet joita tuotteissa käytetään on todella vahvoja ja voimakkaita ja näin ollen erityisen tehokkaita.
Mádaran tuotteet ovat kansainvälisten ECOCERT standardien mukaisesti täysin luonnonmukaisesti tuotettuja. Voit siis 100% luottaa käyttäväsi ekologista tuotesarjaa.
Monet kosmetiikka tuotteet sisältävät paljon synteettisiä allergisoivia aineita ja saattavat pidemmällä käytöllä aiheuttaa toisille kehoon ei toivottuja muutoksia. Mádara ei käytä tuotteissaan synteettisiä säilöntäaineita kuten esimerkiksi parabeenejä, mineraaliöljyjä tai propyleeni glycolia.

Mádaran arvot kohtaavat täysin omien arvojeni kanssa ja nyt paremmin tutustuttuani siihen voin sitä suositella kaikille luonnollisesta kauneudesta nauttiville naisille todella lämpimästi.
Mádaran tavoite ja missio on tuoda luonnonkosmetiikka mahdollisimman monen naisen ulottuville. Tavoite heillä on että mahdollisimman monella on mahdollisuus valita turvallista ja tehokasta luonnonkosmetiikkaa.

Mádaran sanoin: Ekologinen ajattelu alkaa meistä itsestämme!:)

Ihanaa, että nyt ekologinen kosmetiikka tarkoittaa turvallisuuden ja puhtauden lisäksi myös tehokkuutta! Olen todella iloinen, että tutustuin Mádaran tuotteisiin ja uskon että moni tuote tulee jäämään kosmetiikka riveihini. Moni varmasti ansaitsee myös luottotuotteen paikan.

LÄHDE:
Tarkemmat tiedot Mádarasta ja viittaukset ovat täältä: http://www.madaracosmetics.fi/fi/

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Hanilo
  17.11.2011 at 07:56

  Mulla on kans tosi herkkä iho ja koko ajan saa olla etsimässä sopivampia tuotteita omalle iholle. Vähän aikaa sitten löysin apteekista Aco-sarjan, mutta siinä ei tahdo puhdistusteho riittää meikin poistoon. Viime aikoina oon alkanut kiinnostumaan enemmän luonnonkosmetiikastakin. Mikä se sun vanha luottoputsarisi on? :)

 • Reply
  Marjaana
  17.11.2011 at 10:35

  Multa löytyy Madaran putsari, kasvovesi ja kosteusvoide sekä deodorantti. Oon tykänny kaikista tosi paljon, aivan ihana sarja ja myös esteettisesti miellyttävä. ;) Tuosta silmänympärysvoiteesta olisi mukava kuulla kokemuksia, se on seuraavana hankintalistallani. :)

 • Reply
  Anonymous
  17.11.2011 at 16:32

  Oletpa kauniita kuvia ottanut (:

 • Reply
  Mona
  17.11.2011 at 17:04

  Hanilo,
  Mulla on aikaisemmin ollu jo varmaan pari vuotta käytössä estee lauderin perfect clean. Todella hyvä putsari sekin!:) Aloin vaan kaipaamaan juurikiin luomukosmetiikkaa rinnalle, kun on tullut luettua mitä kaikkea nykypäivänä kosmetiikkaa sisältää…
  Pyrin nyt vaihtamaan pikkuhiljaa osan tuotteistani luomuun. Ei mielestäni kaiken tarvitse kaapissa olla pelkkää luomua, mutta miksipä ei valita puhdasta kun voi löytää hyvää:) Suosittelen erittäin lämpimästi testaamaan!:) Kannattaa muuten ostaa maltillisesti koska luomutuotteet eivät säily niin pitkään kuin tavallinen kosmetiikka. Kertoo muuten tavallisesta kosmetiikasta minusta sekin jo jotain kun on unohtanut kaappiin putelon vaikka vuodeksi (avattuna) ja se ei ole mennyt yhtikäs mikskään…

  Marjaana,
  OI dödö mun pitää ja käydä hakemassa!! Tähän mennessä mulle ei oo käyny mikään muu ku nivea. Kaikki muut vetää kainalot ihan kamalaksi norsun ihoksi..:/
  Toi silmänympärysvoide on myös ihanan tuntuinen!!:) Se imeytyy tosi nopeasti ja kosteuttaa hyvin. Voi olla että tosi kuiva iho kaipaisi enemmän vielä kosteutusta, mutta sieltä valikoimasta löytyi kyllä omansa kuivallekkin iholle.:) Putelo on myös kätsä koska siitä pystyy annostelemaan ihan pikkiriikkisen tilkan sormen päälle. Vanha voiteeni oli purkki muodossa joten sieltä saattoi välillä tulla hiukan ronskisti voidetta:)

  Anonyymi,
  Voi että et tiedä kuinka iloiseksi sait kommentillasi!!!:)) Kiitos hirmuisesti!! Tosi kiva kuulla jos kuvat miellyttää silmää:) Kuvien ottaminen on niin äärimmäisen kivaa ja rakasta puuhaa:)

 • Reply
  Elina
  18.11.2011 at 08:38

  Itsekin käytän Mádaran tuotteita ja ihoni on ollut todella hyvässä kunnossa niiden ansiosta – ihana Mádara! <3

 • Reply
  RagDoll
  18.11.2011 at 10:50

  Olen itse kokeillut tuota kasvovoidetta ja se sai herkän ihoni kukkimaan niin mukavasti, että jätin sen käyttämättä. Tiedän, että iho reagoi näin useimmiten kasvorasvan vaihdokseen ja tasaantuu ajan myötä, mutta en malttanut odottaa. ;)

 • Reply
  Mona
  19.11.2011 at 21:52

  Elina,
  Oi ku kiva kuulla!!:) Mä oon ja niin tykänny:)

  RagDoll,
  Nii ja onhan se niinkin että kaikki ei vaan voi sopia aina. Mulla on tosi paljon tuotteita mitä ei sovi lainkaan..:/ Yleensä iho reagoi ensimmäisek kuivumalla, vaikka mulla aika rasvanen iho onkin..
  Mä en oo muuten kuullu tosta et iho reagoi voiteen muutokseen aluks.. Jännä homma.. Pitääkin muistaa kun joskus vaihtaa taas rasvaa.. Itse tykkään kokeilla aina uusia..:) Vaikka usein kaapista löytyy niitä luottotuotteita varalta:)

 • Reply
  Anonymous
  24.5.2012 at 10:49

  Ehdottomasti yksi parhaista kosmetiikkasarjoista, joita olen kokeillut (ellei jopa paras). Esimerkiksi syväpudistusvaahto on ihan huippu.:)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *