7.11.2011

Ifolorin kuvakirja

Sain sähköpostiin jokin aika sitten kutsun ifolorin kuvakirjakisaan jossa tulee koota luova kuvakirja haluamastaan aiheesta. Lähdin innolla mukaan kisaan. Moni varmasti arvaakin mistä aiheesta minä alan kokoamaan kuvakirjaani;) Kisaan osallistumisesta saan tekemäni kuvakirjan itselleni.
En ole koskaan aiemmin kokeillut ifolorin kuvakirja toimintoa joten mielenkiinnolla odotan millainen valmiista kirjasta tulee!:) Olen ollut perin laiska muutenkin kehittämään kuvia, vaikka kovin aina suunnittelen kuvien kehystämistä. Josko kynnys nyt tämän myötä paranisi. Ihanaa saada matkakuvat koottua kirjaksi:) 
Kisan voittaja saa yksityisopetusta valokuvaaja Sakari Majantieltä( Suomen huippumalli ohjelmastakin tuttu) !:D Pitääkää siis peukkuja;) 
Alkuun latasin Ifolorin kuvakirjaohjelman * TÄÄLTÄ 
Nyt siis vain suunnittelemaan omaa matkakertomusta kirjan muodossa:)
Onko kuvakirjan teko teille tuttua? 

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Petra Pauliina
  7.11.2011 at 23:03

  Oon teettänyt jo muutaman ifolor-kirjan ja ollut tosi tyytyväinen! Vie paljon vähemmän tilaa kuin tavalliset albumit kehitetyistä kuvista ja mun mielestä kuvien (tai kirjan sivujen siis) laatu on myös hyvä. :)

  Tsemppiä kilpailuun, vähänkö olisi hienoa voittaa tuollainen yksityisopetustuokio!

 • Reply
  Maarit
  7.11.2011 at 23:13

  Itse olen käyttänyt ExtraFilmiä kuvakirjojen tekoon. Jokaiselta matkalta sekä hevosistani olenkin sellaiset tehnyt. :) Melko aikaa vievää puuhaa ainakin minun tyylilläni kun olen saattanut tehdä satojen kuvien kirjan niin että olen koonnut jokaisen sivun itse… Joskus voisin kokeilla myös tuota Ifoloria, olisi mukava ajatus vaikka koota blogin parhaista kuvista kuvakirja. :)

 • Reply
  Anonymous
  8.11.2011 at 01:00

  onks tää kisa vaan bloggaajille suunnattu vai missä siihen voi osallistua?

 • Reply
  Hanilo
  8.11.2011 at 07:46

  Mä olen kans suunnitellut tekeväni kuvakirjan kaikista yhteisistä ulkomaanmatkoista joita olemme poikakaverini kanssa tehneet, mutta laiskuus on iskenyt aina siinä vaiheessa, kun pitäisi alkaa valitsemaan sopivia kuvia. :D Ihan huippu palkinto tuossa kisassa, yksityisopetusta! Pidän sulle peukkuja! :D

 • Reply
  Mona
  8.11.2011 at 08:04

  Petra Pauliina,
  OI hienoa!!:) Sitä mäkin mietein et kiva kun vie varmasti tosi paljon vähemmän tilaa..
  Ja oli toi kirjan tekeminenkin kivaa!:) Tosin meinas mulla alkuun ääreis kärsimättömänä mennä hermot eilen illalla ton kanss, kun en samalla sekunnilla saanu sitä menemään niin ku olis halunnu. :DMut heti kun homma alkoi sujumaan, oli ihan tosi hauska lisäillä kuvia kirjaan ja sivuja tulikin yhtäkkiä vaikka kuinka monta:)

  Maarit,
  Hei murunen <3
  Oi sä oot ollu ahkera!!! Ihanaa kun kaikki kuvat on kauniisti järjestyksessä <3
  Hei, munkin täytyy tutustua myös tuohon:) Ja tosiaan nyt koittaa josko sitä jatkossa saisi kaikki lomakuvat edes kehitettyä.:)

  Anonyymi.
  Kisa oli minun ymmärtääkseni bloggaajille. Sähköpostin mukaan ifolor oli valinnut bloggaajista sellaisia jotka kuvaavat paljon ja joiden blogien sisällöstä pitävät ja näille lähettivät yhteistyö/kisaanosallistumis pyynnön! Tämä kisahan on heille markkinointiväylä, koska saavat näkyvyyttä tällä blogeissa. Mielestäni todella oiva keino markkinointiin!:) Kisaanosallistuvista blogeista tai lukumääristä minulla ei ole laisinkaan tietoa. Toki kannattaa laittaa suoraan Ifolorille viestiä mikäli haluat itse osallistua!:)

 • Reply
  Mona
  8.11.2011 at 08:07

  Hanilo,
  No mulla on ihan sama homma, että laiskuus on iskenyt:) Aloitin eilen kirjan kokoamisen ja aluksi tuntui että onpas hankala ja ei meinannut saada sivuista oman näkköisiä, mutta kun homma alkoi sujua niin ei meinannut saada loppua tekemiselle:DD Hauska tapa koota rakkaita kuvia, mutta vaatii todellakin hiukan aikaa;)

 • Reply
  tarzan
  8.11.2011 at 09:17

  Hei kääk, meidän on miehen kanssa pitänyt jo yli vuoden tehdä Kreikan ja Saksan matkoista noi kuvakirjat! :D Kaikki unohtuu tästä lahopäästä…

  Kätsä keino oikeesti pitää kuvat käden ulottuvilla, koska ei niitä sit koneen uumenista melkein koskaan tule katsottua :) Kiitos muistutuksesta! Ja niin, ole hyvä korviksista, ihana, että tykkäsit <3

 • Reply
  Mona
  8.11.2011 at 18:26

  tarzan,
  Ne oli niiiiiin ihanat <3 <3 :) Odotas vaan kun pääsen stailaamaan ne pikkujouluasuun:) Kuvia varmasti luvassa!!!:)

 • Reply
  tarzan
  8.11.2011 at 19:48

  Hihi, venailen jo kovasti :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *