29.10.2011

Vaatekaapin kulmakiviä

Ensimmäinen osa vaatekaapin kulmakivistä!:) Kaunis Sofiina laittoi siis vinkkinä vaatekaapin kulmakivet kun kysyin postausideoita teiltä:)
Ajattelin tehdä tästä pienen sarjan ja ensimmäiseen osaan rajaan housut.

En varmaan selviäisi ellei vaatekaapissani olisi erilaisia farkkuja!
Itse olen vannoutunut farkkutyttö joten ne ovat ihan ehdottomasti yksi vaatekaappini tärkein vaate. Varsinkin tummansiniset farkut ovat parhaimmat huonon vaatepäivän pelastajat.:)
Hyvin istuvia farkkuja on kuitenkin aika vaikea löytää. Hassua, mutta itse olen parhaimmat löytänyt ginasta ja hm:ltä. Mielestäni farkuissa pitää ihan ehdottomasti olla stretchia, sen verran olen nimittäin mukavuudenhaluinen:)

Onko muita jotka eivät farkuista luopuisi?:)

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  RagDoll
  29.10.2011 at 07:14

  Olisi kyllä vaatekaapissa tummien farkkujen menevä aukko. =)

  Calvinin body-farkuista en luovu! ;)

  Mitkä ovat nuo ihanat nudet popot, tuossa valkoisten housujen kaverina?

 • Reply
  Sofiina
  29.10.2011 at 07:22

  Olen täysin samaa mieltä, tummansiniset farkut kuuluvat itsellänikin pukeutumisen peruspilareihin! Tykkään käyttää paljon hameita, mutta arkiaamuisin viime aikoina jalkaan ovat sujahtaneet luottofarkut :)

 • Reply
  Marjaana
  29.10.2011 at 09:34

  Farkkufani täälläkin, en kyllä selviäisi ilman! :) Ginasta ovat minunkin parhaiten istuvat farkkuni, H&M:ltä en voi enää ostaa farkkuja sillä pienin tuumakoko on liian reilu, harmittaa kun lyhensivät lahkeenpituutta että sieltä olisi pätkänkin mukava ostaa farkkuja mutta eivät ottaneet huomioon että lyhyet ovat pienempiä muualtakin… Noh, on minulla muutamat farkut sieltä, mahtuu ainakin kerroksia alle talvella. :)

 • Reply
  Marie
  29.10.2011 at 10:41

  Minä en farkuista luovu, en sitten millään. :D Ovat juuri sopivan mukavat ja silti siistit. (: Näitä ihastuksiani löytyykin kaapistani…15 vaiko 16 kappaleet..? En ole ihan varma. :D Ja tummansiniset ja mustat ovat (kuten mainitsitkin) ihanat pelastajat, kun ei mitään meinaa päälleen keksiä. (: Ite en enää H&M:ltä voi farkkuja ostaa ilman pientä ompelukäsittelyä, koska ne ovat liian isoja päällä. Pituudet menee ihan okei, mutta muualta putoavat päältä, argh! Ginasta oon kyllä parit ostanut ja Stockalta on suurin osa. (:
  Ja noista asuista ihastuin eritoten tuohon, missä on nuo valkoiset farkut. (;

 • Reply
  Reetta
  29.10.2011 at 12:19

  En luopuisi farkuista ja stretchiä olla pitää! Tummansiniset on tosi hyvät perusfarkut mut sitten tykkään myös sellasista kulutetuista versioista :)

 • Reply
  I and S
  29.10.2011 at 12:33

  hahah se on oikeesti hassua miten ginasta löytyy niin hyviä farkkuja :-D kaikki farkut jotka omistan on ginasta. ne on niin mukavia ja pysyy hyvin “jämäkkänä” eli ei löysty ja rupee valumaan pesujen välissä :-)

  S

 • Reply
  Jaana
  29.10.2011 at 16:04

  Farkut on kyllä ihan ykköset ja nimenomaan kapeamalliset stretchillä! Mä oon huomannut saman, että farkkujen kohdalla se merkki ja hinta ei välttämättä aina takaa laatua. Muutama vuosi sitten Miss Sixty oli tosi “IN” farkkumerkki, mutta luvattoman pian menettivät ryhdikkyytensä ja muutenkin oli jotenkin heikkolaatuista ja helposti puhkikuluvaa heidän farkkumateriaalinsa =( Hinnat kuitenkin pyörivät satasen ympärillä. Ja mun parhaimman näköiset suosikkini on kans tällä hetkellä GinaTricot -merkkiset. Ostin ne vieläpä kirpparilta uuden veroisina ja maksoin 4 euroa :D.

 • Reply
  Saga
  29.10.2011 at 19:47

  Farkut ovat todellakin hyvät huonon vaatepäivän pelastajat! Mistä nuo kolmannet vasemmalta (kuvattu takaapäin) ovat? :) Näyttävät istuvan todella hyvin!

 • Reply
  Merenhelmi
  29.10.2011 at 21:15

  Itsekään en farkuista luopuisi, niin kivat ja käytännölliset kuin ovat! :) Ginassa myydään kyllä tosi hyviä farkkuja. Ja niimpä! Hyvin istuvia farkkuja on tosi vaikea löytää!:/

  Mutta oikein ihanaa ja rentouttavaa lomaa teille!<3 Oikein kateeksi käy :)<3

 • Reply
  iii
  30.10.2011 at 19:10

  Voiko olla mitään niin raivostuttavampaa kuin sopivien farkkujen löytäminen. Onneksi itselläni on kestosuosikkina Onlyn farkut. Hieman levenevät lahkeet ja unelmat jalassa. Ei tarvitse kuin hakea oikea koko ja kassalle ;)

 • Reply
  Mona
  5.11.2011 at 14:42

  RagDoll,
  Nuo nudet on Zarasta ja on kyllä ollu ihan lempparin:)) <3 Super hyvät jalassakin:)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *