26.10.2011

Motivaatiota lenkille!

Lehdet ovat ihan loisto keino liikunnan motivoimiseen!:) Itse rakastan selailla ja lukea kaikkia treenivinkkejä lehdistä. Omat suosikkini ovat fit ja sport. Muitakin kivoja kyllä on, mutta nää on ne eniten luetuimmat. Monesti en malta heittää vanhoja pois, kun niitä on aina kiva lueskella uudelleenkin!  Tosin välillä noita kertyy ehkä liiaksikin nurkkiin..;)
Tuleeko muiden luettua paljon treeni aiheisia lehtiä?:) Vaikuttaako lehdet lenkille tai salille lähtemiseen?:)

Ja eikun lenkille siis!;)

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply
  E
  26.10.2011 at 06:40

  Motivoi kummasti kyllä noiden lehtien luku tai itse myös tykkään selailla Shape.com- nettisivustoa :) Toinen joka motivoi, on uudet treenivaatteet ;)

 • Reply
  Susanna
  26.10.2011 at 06:41

  Kotiin ei tule enää yhtään mutta tykkään lukea näitä salilla vaikka pyöräillessä. Niistä tosiaan saa motivaatiota ja sitten salilla voi vaikka samantien kokeilla jotain lehdessä ollutta vinkkiä.

 • Reply
  Mona
  26.10.2011 at 06:56

  E,
  Hei ihanaa, kiitos vinkistä!!:D Kävin heti kurkkaamassa ja vaikutti tosi kivalta:) Tuolla taitaakin viihtyä tovin jos toisenkin;)

  Susanna,
  Mulle ei myöskään tule suoraan itselle, mutta roudaan noita aina äidin luota kasapäin:D Joo ja salilla on kiva kun on lehtiä:))

 • Reply
  RagDoll
  26.10.2011 at 08:42

  Ei kyllä valitettavasti auta nuo lehdet. Ennen tilasin sportia, jotta innostuisin kuntoilemaan. Tein muutamat kotijumpat, mutta siihen se sitten jäikin. ;)

 • Reply
  Jessy
  26.10.2011 at 09:43

  Kyllä mua ainakin sporttilehdet motivoi vähäsen :) Hyvä motivaattori on myös personal trainerin tekemät uudet treeniohjelmat tasaisin väliajoin :)

 • Reply
  Elisabete
  26.10.2011 at 10:10

  Tykkään lukea sporttilehtiä, ja kyllä motivoivat :) Aikoinaan meille tuli muutamia sporttilehtiä,mutta nykyään saan äipältä tai anopilta heti uuden kun ovat lukeneet :P Pus!

 • Reply
  Laura
  26.10.2011 at 12:16

  Meille kotiin ei tule yhtään lehteä, mutta mielelläni luen niitä aina, kun vaan on mahdollisuus, esim. äidin luona.:) Motivaatiota olen nyt yrittänyt nostaa hankkimalla syksyksi ja talveksi uudet treenivaatteet. Jotenkin se vaan kummasti piristää ja motivoi, kun saa välillä laittaa jotain uutta päälle. :D

 • Reply
  Anonymous
  26.10.2011 at 13:30

  Sport ja Fit ovat myös mun lemppareita, kuten myös Juoksija.

  Mutta miten sä tarkenet juosta vielä tuollaisilla ohuilla trikoilla vai onko sulla tuolla alla joku kerrasto?

  Raikkaita lenkkeilykelejä toivottelee eräs vakkarilukija :)

 • Reply
  S.C.
  26.10.2011 at 15:12

  Taytyykin ostaa pari kuntoilulehtea jos se vaikka auttais motivoitumaan.. Ihania sportti kuvia susta taas, sun blogi on mun motivaatio niin kuin oon tainnu aikasemminkin mainita, hih :)
  (Sulla on TAYDELLINEN kroppa)!!!

  http://iseesc.blogspot.com/

 • Reply
  KRIS
  26.10.2011 at 16:07

  Itsellä tulee hankittua kuukausittain ainakin parit “Motivaatiolehteä” :D usein enemmänkin. Mulla on kaapit täynnä fit, kg ja kunto plus lehtiä! joskus ku tuntuu ettei jaksa lenkille lähteä, tarvitsee vain selata rauhassa pari lehteä läpi ja taas jaksaa! :D

 • Reply
  K
  26.10.2011 at 17:42

  Lehdistä löytyy aina välillä piristyistä piristystä omaan treenaamiseen. Varsinkin nämä naisille suunnatut Fit ja Sport toimivat hyvänmielen lehtinä.

  Silti paras motivointilehti on ehdottomasti Juoksija. Sen tekstit on mukavan asiapitoisia ja sen harjoitusohjelmista saa paljon vinkkiä omaan tekemiseen.

 • Reply
  Mona
  26.10.2011 at 20:51

  RagDoll,
  Hih, oot hassu!;) Mullekkin tuli joskus molemmat, mut nykyisin käyn äidin luota aina hakemassa lehtiä;)

  Jessy,
  No joo!! Oma Personal trainer olis ehkä huipuin juttu!!:D

  Elisabete,
  Hih, mulla ihan sama!! Äidiltä haen aina lehdet kotiin;)
  pus myös sinne <3

  Laura,
  Olen täysin samaa mieltä;) Uudet treenivaatteet motivoi aina!!:)

  Anonyymi,
  Kyllä tuollaiset juoksutrikoot on tosi lämpimät, ja äkkiäkös sitä kuuma tulee!:)
  Mulla on myös yhdet talvijuoksutrikoot, mutta ne on vielä liian kuumat.. Sit ku menee nollaan ni ne on ihan loistavat:)
  Kiitos paljon <3 :)

  S.C,
  Voi kiitos hirmuisesti!:D Vaikka kyllä se on ihan katsojan silmissä;)
  Olet kyllä ihana <3

  KRIS
  Niinpä:)) Ne on niiiin kivoja:) Mä roudaan aina äidin luota pinoittain niitä:) Hei joo toi Kg on ja kiva lehti!:)

  K,
  Hei sitä mä en ookkaan lukenu lainkaan! Kiitos vinkistä! Pitää tutustua:)

 • Reply
  Elin
  26.10.2011 at 21:17

  No tuleeko luettua! Olen oikea lehtihirmu ja luenkin lähestulkoon kaiken, mitä käsiini saan, Suomen Kuvalehdestä Cosmopolitaniin. Jos kaipaat vinkkejä uusien treenilehtien valintaan, kurkkaapa blogiini, arvostelen joka viikko yhden treenilehden.

 • Reply
  Mipsukka
  27.10.2011 at 03:08

  Satunnnaisesti tulee aina ostettua tuontyyppisia lehtiä ja kyllähän niistä aina inspiraatiota saa, samoin kuin sinun blogistasi! :)

 • Reply
  Anonymous
  27.10.2011 at 07:01

  Toki lehdet inspiroi, mutta myös uudet blogit! Hei oot ainakin kuvien perusteella laihtunut melkoisesti viimeisen muutaman kk aikana, pitääkö paikkansa? :o

 • Reply
  M
  27.10.2011 at 17:16

  Hei!

  Osaisitko kertoa miten aloittelevan lenkkeilijän tulisi edetä uuden harrastuksensa kanssa? Hyvät kengät ja varusteet on hankittu ja olen käynyt pari kertaa juoksemassa vajaan 4 kilometrin lenkkejä sillä periaatteella, että juoksen/hölkkään niin paljon kuin jaksan (aikaa on mennyt n. 25 min). Millainen ohjelma kohottaisi kuntoa ja laskisi vähän painoa? Kuinka usein tulisi lenkkeillä ja miten pitkiä matkoja/aikoja? Tekniikka on vähän hakusessa…

  Kiitos!

  /M

 • Reply
  Marie
  30.10.2011 at 20:25

  Miksei vaatelehtiä lukemalla saa inspiraatiota shoppailulakkoiluun, jos urheilulehdistä saa inspiraatiota lenkkeilyyn? :D Haha! :D Ite meen lenkille usein musan inspiroimana, tumtum vaan taustalle ja pakotan itteni juoksee sen tahtiin. :D Lehdetkin on just hyvä keino. (:

 • Reply
  Anonymous
  21.11.2011 at 14:33

  Kiva ku postaat näitä liikuntajuttuja näin paljon! :))

  Minkälaiset ne sun talvijuoksutrikoot on? Haluaisin juosta ilmojen viilennettyä mutta en todellakaan missään tuulipuvussa! ;)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *