25.10.2011

Canon, you can! ;)

Olen tänään viettänyt ihan äärimmäisen ihanan päivän Maijan kanssa Helsingissä! <3 Ohjelmassa oli shoppailua ja Canonin järjestämä valokuvauskoulutus bloggaajille! Oli ihan mielettämän antoisa reissu ja Canonin ihmiset ihania! ISO KIITOS SIIS HEILLE!!:) 
Mutta, mutta…… Ei auttanut yhtään kamerakuumeseen!!!:D Voi apua, tarvelista kasvoi taas vaikka miten!;) Nyt loppu siis tuhlailu ja armoton säästökuuri uusia osia ja uutta runkoa varten alkoi NYT!:D

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  S.C.
  26.10.2011 at 01:20

  Hei kaunotar, blogissani on sinulle tunnustus. Kay kurkkaamassa jos kerkeat :)

  http://iseesc.blogspot.com/

 • Reply
  Maija
  26.10.2011 at 07:10

  Oli ihana päivä muru! :)

 • Reply
  RagDoll
  26.10.2011 at 08:42

  Voih, kun olisin itsekin päässyt. =)

 • Reply
  Elisabete
  26.10.2011 at 10:07

  Kuullostaa mielenkiintoiselta päivältä! :)

 • Reply
  Anonymous
  26.10.2011 at 12:13

  hienoa, että olet päässyt valokuvauskurssille! olen itse opiskellut ammatikseni valokuvausta ja sanoisin että paremmat osat auttavat sinua enemmän kuin uusi runko… kuitenkin järjestelmäkamerat (vanhatkin) ovat kaikki ihan hyviä ja jos sinulla on esim. 400d (en muista mikä kamera sinulla oli) hyvänä ominaisuutena kamerassa on sen pienuus. omistan itse 40d:n ja se on niin iso järkele, että tulee harvemmin raahattua ympäriinsä.
  salama on varmasti paras hankinta, joku helppokäyttöinen : ) ja ehkä itselaukaisija.

  huomasin, että nuo uusimmat kuvasi, missä olet menossa lenkille on tosi hyvä laatuisia! olet selvästi kehittynyt valotuksen suunnittelussa : ) hyvä valaistus (salama tai riittävästi luonnonvaloa) saa kuvasta tarkan ja oikein valottuneen (ei alivaloittuneen ja rakeisin).

  toki jos uusi runko tuo lisäintoa, on se varmaan paikallaan, mutta jos budjetti on pienempi, suosittelen enemminkin parempia lisäosia. valovoimainen objektiivi (suurin aukko mahdollisimman pieni numeroa) on myös kallis ostos, mutta pitäisi parantaa kuvia paaaaljon!

  kuvailun iloa! : )

  vadelma

 • Reply
  Jutta
  26.10.2011 at 13:19

  Äää, munkin piti tulla tonne. Mut en sit päässytkään, harmillista. :(

  Onneks noita kuulemma tullaan vielä järkkäämään. :)

 • Reply
  Cherry
  26.10.2011 at 20:17

  Vitsiiii kaikki on ollut jossain koulutuksessa! Uusia osia ei kyllä ole koskaan tarpeeksi eikä ne ole koskaan tarpeeksi uusia :D

 • Reply
  Mona
  26.10.2011 at 21:00

  S.C,
  Kiitos ihana <3 :)

  Maija,
  No niin oli<3 Pian uudelleen naistenilta;) <3

  RagDoll,
  Toi kurssi oli kyllä aivan mahtava. :) Hei ja toivottavasti nyt saataisiin ne treffit järkättyä että ehdittäisiin nähdä <3 Unohdin kokonaan laittaa sulle nyt lähempänä viestiä tosta!:(

  Elisabete,
  Oli kyllä tosi kivaa:) Joskus pitää päästä vielä kuvanmuokkaus kurssille, se olis myös tooosi mielenkiintoinen:)

  Vadelma,
  Olet ihana Vadelma, kiitos todella paljon kommentistasi ja ajastasi <3
  Ihana saada vinkkejä ammattilaisilta!!:) Mulla on 1000D ja se on kyllä jäänyt omaan mieltymykseeni nähden aivan liian heikoksi:( Se on hyvä aloittelu kamera mutta kyllä nyt jo kaipaan paaaljon enemmän..
  Ja kun testissä on ollut nyt 60D niin on huomannut vielä paremmin eron;) Ja viimeinen niitti oli kun pääsin testaamaan ystäväni 7D:tä!! :D Kääk, se oli ihana!!
  Itse itseasiassa tykkään että kamera saa olla iso ja painava. Mielestäni tuo 7D istuu tosi hyvin käteen ja kuvaaminen sen kanssa on tosi mielekästä. Mulla oli tosiaan suunnitelmissa panostaa 5 D:hen mutta nyt pääni on hiukan alkanut kallistua tuon 7D.n puoleen, kun siinä aika monta sataa euroa säästää ja sillä sitten ostaisi uuden putken. Mutta mutta… Säästö matka on vielä pitkä joten toistaiseksi joudun tyytymään vielä 1000d.hen..:D Tuo salama pitää kyllä hankkia mahdollisimman pian. Niitäkin kun on vaan niin älyttömän monta erilaista..:D
  Kiitos vielä ihana kun jaoit tietoasi <3

  Jutta,
  No voi että, olis ollu ihana nähdä sut livenä!!!! :D Joo varmasti tulee vielä uusia:) Suosittelen kyllä osallistumaan:) Canonin tyypit oli ihan äärimmäisen mukavia:)

  Cherry,
  Hih, Niinpä!:D Tää mun opiskelun aloittaminen ei vaan auttanut yhtään mun kameraostos säästämistä…:/ No mutta hiljaa hyvää tulee:)) Ja hyvää kai kannattaa myös odottaa:)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *