28.9.2011

City kaksion pieni keittiö

Sain vihdoinkin toteutettua pientä kotipostausta. Olemme siis muuttaneet nykyiseen kotiimme vajaa kaksi vuotta sitten ja tuona aikana olemme tehneet pientä remonttia. Asuntomme on 60-luvun kerrostalo kaksio ja neliöitä täällä on 56. Remonttia vailla on edelleen kylpyhuone, mutta sen laittaminen jää myöhemmälle ajankohdalle, koska putkiremontti on joka tapauksessa edessä. Samoin tekemistä on vielä pienten loppu viimeistelyjen kanssa, ne ovat auttamatta jääneet muiden kiireiden ohella tekemättä. Lattialistat puuttuvat sekä katto tulisi vielä maalata. Ostoslistalla on myöskin vaikka mitä haaveita, kartellin yöpyödistä lamppuihin..;) 
Tässä kuitenkin nyt kuvia kaksiomme pienen pienestä keittiöstä!:)
Kaikki keittiön kalusteet on hankittu Ikeasta ja olimmekin Ikeaan todella tyytyväisiä! Vaikka muutama mutka tuli matkaan, saimme äärimmäisen hyvää ja ystävällistä asiakaspalvelua. Reklamaatiotkin siis sujuivat mutkitta. Iso kiitos siis Raision Ikean ihanille työntekijöille!:)

Tiskialtaan reunalta pilkoittava keltainen möykky on keittiöliina joka roikkuu Magisson keittiöliinatelineessä. Ostin pidikkeen ystävältäni ja voi että miten olenkaan pitänyt siitä!!:) Ihanaa kun saa liinan piiloon altaaseen:)
Yllä otettu kuva on eteisen suunnasta. Tuossa välissä oli ennen väliseinä ja ovi, mutta ne me purimme pois jotta saimme hieman avaruutta pieneen keittiöön. Jatkoimme keittiötä myös hieman eteisen puolelle, jotta saimme lisää työtasoa. 
Olohuoneesta näkyy siis osa keittiöstä ja eteisen paxkaappi.

Olisin halunnut kaataa myös tuon olohuoneen ja keittiön välisen ison seinän, mutta seinä on kantava joten sen kanssa olisikin ollut iso projekti edessä. Tyydyimme siis pienemmän väliseinän kaatoon ja mielestäni silläkin sai todella paljon lisättyä avaruutta!:)

Loppuun vielä kuvat keittiöstä ennen muuttoa ja remonttia.

 Alla olevassa kollaasissa näkyy myös vanha eteinen ja osa olohuoneesta.

You Might Also Like

30 Comments

 • Reply
  Juille
  28.9.2011 at 06:07

  Vau, onpa upea muutos. Ei samaksi tunnistaisi! :)

 • Reply
  Kersti
  28.9.2011 at 06:27

  Jee, kotipostaus! Tosi raikas ja kivannäköinen toi teidän keittiö, meillä taitaa olla uudessa kodissa samat korkeakiiltoiset valkoiset keittiön kaapit ja ennestään meillä on ihan samis-ruokapöytäkin, great minds think alike. :D

 • Reply
  Nanna
  28.9.2011 at 06:39

  Ohoh aikas valtava muutos! Upealta näyttää kyllä nyt! :) Valkoinen keittiö on aina niin ihanan freesi! Onko teillä muuten tarkoitus asua tuossa nyt pidempäänkin? :)

 • Reply
  Oona
  28.9.2011 at 06:40

  Oho, aika iso muutos…
  Tosi nätti toi ruokapöytä :)

 • Reply
  BR
  28.9.2011 at 07:29

  Todella kivan näköistä ja ihanan vaaleaa! Nuo tekemäsi taulut kyllä tuovat piristystä! =)

 • Reply
  Maarit
  28.9.2011 at 07:53

  Voih, olisipa ihana kun pääsiisi laittamaan ihan ikiomaa asuntoa. Itse kun vielä vuokralla asustelen ja pientä vuokrakämppää nyt ei ihan mahdottomasti voi ruveta laittamaan. :)

 • Reply
  Reetta
  28.9.2011 at 11:29

  Mahtava muutos ja keittiö on todella upean näköinen. Ihmeitä saa aikaan pienilläkin muutoksilla että ottaa yhden väliseinän pois.

 • Reply
  Hanna ★
  28.9.2011 at 13:15

  Ihanan vaalea ja selkeää!

 • Reply
  Cherry
  28.9.2011 at 13:20

  Todella suuri muutos! Tyhmä pää ei vaan meinaa joka kuvasta tajuta, että mistä suunnasta ne on otettu, pohjapiirustuksen olisin varmaan tarvinu ;) Mutta tosiaan, ei samaksi tunnistaisi. Tyylikästä!!

 • Reply
  Mussu
  28.9.2011 at 14:20

  Ihan mieletön muutos! Kyllä tuolla kelpaa kokkailla! Olette varmaan itsekin tosi tyytyväisiä lopputulokseen, muistan niin hyvin sun remppapostaukset :) Melkoinen homma teillä oli….Onneksi oli kätevät remppamiehet :)

 • Reply
  Senja
  28.9.2011 at 15:29

  aivan ihana teidän koti! niin avara ja valoisa, varsinkin verrattuna entiseen! ja ihanan neutraaleja värejä! oma kotini on astetta räikeämpi ja joskus kaipaisin juuri tälläistä rauhallisen näköistä ympäristöä :)

 • Reply
  Tilli
  28.9.2011 at 15:55

  Tosi kiva keittiö!

 • Reply
  Niina
  28.9.2011 at 16:08

  Wau mikä muutos! Mutta siis aivan ihana keittiö. :)

 • Reply
  Riikka
  28.9.2011 at 17:08

  Oho, ei uskoisi samaksi asunnoksi kun katsoo ennen ja jälkeen kuvia, hyvältä näyttää :)

 • Reply
  E
  28.9.2011 at 19:17

  Hui mikä muutos! Todella kiva lopputulos! :) Raikas.

 • Reply
  LauraL
  28.9.2011 at 19:19

  Katon maalaaminen olisi ollut hitusen helpompaa heti ensimmäisenä, ennen kunnollista sisustamista (ja muuttoa). Eihän se vieläkään mahdotonta ole, mutta työläämpää, tavaroiden siirtelyä ja suojausta.

  Mutta mukavasti kämpän ilme on muuttunut, paljon avaramman oloinen :)

 • Reply
  Kittynail
  28.9.2011 at 19:44

  Tosi iso muutos vanhaan nähden!! Tykkään kovasti keittiön uudesta ilmeestä.

 • Reply
  seelia
  28.9.2011 at 19:51

  Siis niin hieno ja moderni koti teillä kyllä! Aivan uskomatonta! <3

  http://somethingbeautiful.blogit.fi/

 • Reply
  Cami
  28.9.2011 at 19:54

  Oikein ihana keittiö, harmi vain että se taitaa mennä kertaalleen vielä uusiksi jos putkiremppa kerran tiedossa? :/ Ei tosiaan tunnistaisi samaksi asunnoksi, tekee heti mieli mennä laittamaan meidänkin omaa keittiötä! :D

 • Reply
  RagDoll
  28.9.2011 at 20:18

  Oijoi! Teillä on ihana koti!
  Ei kyllä helpota muutto-,eikä sisustuskuumeeseeni lainkaan! =D

 • Reply
  S.C.
  29.9.2011 at 01:29

  Todella upea tuli keittiosta! Tammoset postaukset on tosi kivoja =)

  http://iseesc.blogspot.com/

 • Reply
  Anonymous
  29.9.2011 at 05:56

  Oi tuo tiskirätin teline kuulostaa aivan huipulta! Mistä olet sellaisen ostanut? Ja teillä on kyllä hirmu kivan näköinen koti :)

 • Reply
  Mona
  30.9.2011 at 21:13

  Juille,
  Kiitos:) Kyllä siinä hommaakin oli ekakertalaisille..;)

  Kersti,
  Niinpä!!:D Great minds think alike <3
  Kiva jos tämä postaus oli mieleen:) Kylläpäs mulla vaan kesti kauan saada se aikaan:D

  Nanna,
  Voi kiitos paljon:) <3
  Joo kyllä me tässä nyt varmaan ainakin seuraavat viis vuotta asutaan, eli opiskelu ajan ainakin ja sit laitetaan todennäköisesti vuokralle. Eetukin kun aloitti nyt toisen koulun, niin meillä menee molemmilla varmaan väh 5v valmistumiseen. Tässä on hyvä majailla sen aikaa;)

  Oona,
  Hih, onhan tuo hiukan erilainen alkuperäiseen:)

  BR,
  Voi kiitos paljon<3 Itse alan jo hiukan kyllästyä tauluihin, tekis mieli jo jotain uudenlaista:)

  Maarit,
  Se on kyllä totta että vuokra-asuntoa on erilainen laittaa, mutta sinne pystyy hyvin muuttamaan ihan vaan tekstiileillä ilmettä!:) Ja kannattaa kysyä myös josko vuokranantaja on halukas sijoittamaan uudistukseen esim niin että vuokralainen kustantaa itse tekemisen ja vuokranantaja välineet:)

  Reetta,
  Joo näin on:) Muistan kyllä kun ekan kerran käytiin kattomassa tätä, niin hetken sitä mietti että voiko tästä ikinä tulla yhtään mitään:DD

  Cherry,
  Hih:D No noi on hiukan hassusti kyllä aseteltu:D Mä oon vaan niin uuno etten osaa tehdä pohjaa.. Pitänee kokeilla väsätä jotain;)

  Mussu,
  Hih, todellakin onneks oli kätevät remppamiehet ja hyvä sementin sekoittaja + työnjohtaja Mona:DDD Oli se aikamoinen homma näin ensikertalaisille, mutta jostain on aloitettava:) Me meinattiin jo Eetun kanssa, et kirjotetaan kirja miten selvitä parisuhteessa arjen keskellä:D (lue remontin keskellä):D Ei ollu ihan ruusuilla tanssimista aina..;)

  Senja,
  Kiitos murunen<3 Kyllä räikeä on myös kiva, ja sullakin kun on vaaleaan yhdistettynä himpun verran räikeyttä niin silloin säilyy se tyylikkyys!:) Tekstiileillä saa kivasti aina pientä muutosta aikaiseksi:)

  Tilli,
  Kiitos paljon!!:)

  Niina,
  Hih, kiitos kultsi <3

  Riikka,
  Voi kiitos paljon!!:) Hei ei ollakkaan vielä törmätty koululla..:) Vois mennä joku kerta vaikka kaffelle, olis kiva nähdä sua ihan livenä!!:) Luulen että oon muutaman kerran kävelly teikäläistä vastaan keskustassa, mut en oo uskaltanu moikata kun en oo ollu ihan 100 % varma:D Ujo minä;)

  E,
  Hih, kiitos paljon!! :)

  LauraL,
  NO NIINPÄ!!:D Arvaa vaan montako kertaa ollaan kirottu sitä;D Aikataulujen ja meidän aikaansaamattomuuden vuoksi se jäi.. Me elettiin oikeastaan koko rempan ajan täällä, joten se alku oli joka tapauksessa todellinen kaaos..:D

  Kittynail,
  Kiitos paljon!!:)

  seelia,
  Voi kiitos kovasti<3

  Cami,
  Kiitos paljon!!:) Joo siis pitää purkaa hiukan, mutta kokonaan ei sentään uusiksi mee, onneks:) Eli putket on lattiassa ja alakaapit pitää sit siirtää, mut samoja (toivonmukaan) voi käyttää sen jälkeenkin:) Vessassa kun olis menny kaikki laatatkin uusiks niin jätettiin se tekemättä, olis tullu aivan liian kalliiks..:/

  RagDoll,
  Kiitos hani<3 Hih, mä oon aina ollu kova muuttamaan ja itseasias tykkään siitä paljon!!:) Nyt ekaa kertaa on sellanen olo että voisin jopa asettua hetkeksi..;) Saattaa osaksi johtua tuosta toisesta puolikkaasta joka niin täydentää ihanaa arkea <3 Oli niin ihanaa rakentaa ja tehdä oma yhteinen pesä:) Voin vain kuvitella miten upeaa olisi joskus saada omakotitalo ja sinne muutama vipeltäjä sekaan<3
  Ihanaa viikonloppua kaunottarelle<3

  S.C,
  Voi kiitos ja ihana kuulla että tämä oli mieleen!!:) Koitan saada näitä koti postauksia tehtyä vielä lisää:)

  Anonyymi,
  Joo siis se on aivan mahtava!:D
  Ostin sen ystävältä käyttämättömänä. Niitä saa kyllä ostettua ainakin kodin ykkösestä.. Hintaa taitaa olla noin 40e..(?) Korjatkaa joku jos oon väärässä)
  Ja kiitos paljon <3

 • Reply
  Cherry
  1.10.2011 at 00:07

  Hih, no ei todellakaan tarvi. Omaa päätäni tässä vaan sätin, kun en kuvista ymmärrä ;))

 • Reply
  Mona
  1.10.2011 at 09:29

  Cherry,
  Hih, mut mä mietin ihan samaa kun katselin noita kuvia, et ei niistä ihan ota selvää miten tää oikeesti menee:D

 • Reply
  Bella
  2.10.2011 at 17:18

  Oolalaa.. sehän on valmis! :) Hieno! Näkisitpä meidän retro-keittiön :D ..eikun remontin kimppuun!

  (olen ollut blogi-pimennossa muuttorumban ja vaatelaatikoiden hautaamana)

 • Reply
  Anonymous
  11.10.2011 at 21:16

  Teillä on todella tyylikkään näköiset työtasovalaisimet! Ovatko nekin Ikeasta, sillä en enää löydä heiltä samanlaisia :( Tarvitsisin valaisimen, jossa on samassa osassa myös valojen “katkaisija” sekä vähintään yksi ” pistokerasia”, mutta en ole löytänyt mistään noin tyylikästä valaisinta kun teillä ja joka täyttäisi nämä edellämainitut ominaisuudet. Kiitos Inspiroivasta blogista!

 • Reply
  Mona
  11.10.2011 at 21:28

  Anonyymi,
  Kiitos paljon!:))
  Nuo on ostettu K-raudasta ja ovat Massiven Cucina malliston valaisimet. Niistä voi kerätä juuri omaan tarpeisiin sopivat palaset:) Voin lämpimästi suositella:)

  • Reply
   Anonymous
   9.2.2012 at 17:04

   Hei,
   kun uusitte keittiön, teittekö kaikki uusiksi, vai jätittekö vanhojen kaappien rungot paikoilleen. Voisitko valottaa hieman mitä operaatio maksoi suurinpiirtein. (Itsekin suunnittelen samanlaista urakkaa)

  • Reply
   Mona
   9.2.2012 at 21:35

   Heippa!:)
   Voi tiedätkö etten yhtään enää muista budjettia…:/ Me myöskin ostettiin kaikkea vähän eri aikaan, ja budjetti meni ihan sekaisin..
   Keittiö kyllä tehtiin kokonaan eli runkoja myöten. Vanhat olivat todella huonossa ja kamalassa kunnossa. Myöskin malli muuttui niin paljon etteivät vanhat olisi ajaneet asiaa.. Ostimme ikeasta nuo kaikki rungot ja ovet ja jos en nyt aivan väärin muista niin niiden hinta olisi pyörinyt 1500-2000e paikkeilla.. Kaikki kodinkoneet sun muut tulivat sitten tietty erikseen. Suosittelen lämpimästi tutustumaan Ikean valikoimaan ja heillä on ihan äärimmäisen hyvät suunnittelutyökalut joilla saa osviittaa myös hinnasta!:) Tsempiä urakkaan;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *