27.9.2011

Dagens

Asua viime viikolta.. Nutturaan sain idean aivan ihanalta Malenamilta!:) Hän on tehnyt viimeaikoina monta postausta erilaisista kampauksista. ( Malenami kuuluu muuten ehdottomasti yksiin suosikki bloggareihini, miten hän voikaan olla niin suloinen ja sympaattinen ?! Aivan ihana nainen, joka saa lukijansa joka kerta hymyilemään <3!!:) ) 
Pahoittelut edelleen, että nämä postaukset ovat olleet viime aikoina ihan hätäisiä ja kommentteihinkaan en ole ehtinyt vastaamaan.:(  Koitan saada järjesteltyä aikatauluja paremmin, että ehtisin viettää blogin parissa enemmän aikaa. Harmittaa kun muidenkaan blogeja en ole juuri ehtinyt lukea. :/ 
Pitäisikin tehdä postausta hyvästä ajan käytöstä!;) Itse olen sellainen sättääjä, että johonkin aivan turhanpäiväiseen saattaa mennä tolkuttomasti aikaa..:D Ja jos on jotakin ei niin mieluisaa tai vaikeaa tekemistä niin sitten sitä helposti huomaa tekevänsä jotain aivan muuta.. Eilen muunmuassa kesken esseen kirjoittamisen huomasin siivoavani meidän parveketta!:D No ehkäpä se sai synnytettyä uusia ajatuksia…;)
Jos teillä on hyviä ajankäyttö- ja työn loppuun saamisen vinkkejä niin otan mielelläni niitä vastaan!:)

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Marjaana
  27.9.2011 at 08:17

  Ihana kampaus! :) Ja vinkkejä ei valitettavasti löydy, samanlainen turhanpäiväisiin asioihin aikaa kuluttava säätäjä löytyy täältäkin. :P

 • Reply
  Maija
  27.9.2011 at 14:31

  Oi miten ihana kampaus! :) Itsellä nuo Malenamin tutoriaalit ovat jääneet vain ihastelun tasolle, mutta viimeistään tämän jälkeen voisi kokeilla jotain uutta myös omiin hiuksiin!

 • Reply
  Malenami
  27.9.2011 at 15:00

  <3

 • Reply
  Elisabete
  27.9.2011 at 18:14

  Hihihihihiiiii, mua nauratti toi parvekkeen siivous. :D Oot ihana!
  Itse elän välillä ihan liikaakin kalenterin mukana,näkee kalenterista kuinka seuraava viikko tulee olemaan täynnä ja mietin miten tulen selviämään. Niin mietin uudelleen tärkeys järjestyksen asioihin,ja suunnittelen ajankäytön. Tosin olen aina ollut kauhean järjestelmälläni asiasssa kuin asiassa,ja sen minkä aloitan myös suoritan loppuun. Mutta paljon itse käytän myös motivaation tsempparina palkintoja,palkitsen itseäni. :) Ihan pienillä asioilla,välillä taas kun teen kuukauden projekteja niin silloin pikkaisen suuremmalla palkinnolla. :D Ja mielestäni ahkeruus kuin ahkeruus tullaan ennemmin tai myöhemmin aina palkitseen :)

 • Reply
  Anonymous
  28.9.2011 at 00:22

  Ostin viimein psylliumia, ja nyt tajusin, että sulla oli jotain psyllium rouhetta ja mulla on jotain jauhoa.. Onkohan sillä mitään väliä?:D Voinko sotkee veteen ja juoda silti :D Ja osaatko sanoa miten tuon kanssa pitäisi tehdä jos esimerkiksi sämpylöihin haluisin sitä laittaa? Oletko itse käyttänyt sitä joissain leipomuksissa? Voikohan sitä käyttää makeissa leivonnaisissa..

 • Reply
  Cherry
  28.9.2011 at 13:23

  Aivot kaipaa välillä jotain muutakin kun pänttäämistä niin en ihmettele, että menit vähän tuulettelemaan sinne parvekkeelle ;)) Monesti itsekin huomaan, että saan kolmekin tuntia kulumana ihan ihme pyörimiseen. Toinen hassu juttu on asioiden loppuunsaattamisen vaikeus..mä saatan alottaa jonkun jutun, sitten kävellä jostain syystä toiseen huoneeseen, jossa tartun johonkin viidenteen asiaan ja siitä sitten taas matkalla sinne ekan asian pariin huomaan jotain ihan muuta… kohta tajuan, että mulla on 10 “projektia” kesken ;D

  Tuo nuttura on kuin sulle tehty!!! Ihana!!

 • Reply
  Mona
  28.9.2011 at 20:30

  Marjaana,
  Voi kiitos paljon!!:)
  Hih, siellä on siis toinen säheltäjä;)

  Maija,
  Kiitos ihana <3
  Ehdottomasti kannattaa koklata, tuo kivaa piristystä iteelleenkin kun laittaa pikkusen erilailla:)

  Malenami,
  Olet ihana!!<3 :)

  Elisabete,
  :D Joo siis olen kyllä semmonen sättääjä.. Aloitan moooonta asiaa ja innostun ihan tajuttomasti kaikista, mutta sitten ne tuppaa jäämään kesken:D Voikun mullakin olis sama järjestelmällisyys kuin sulla!!:)
  Tuo palkintosysteemi on kyllä parempi kuin hyvä!!!:) Mulla on myös tapana aina ajoittaan asettaa tavoitteisiin palkintoja, mutta pitänee alkaa harjoittamaan sitä enemmän:) Kiitos murunen vinkeistä, olet niin ihana <3 Haleja:)

  Anonyymi,
  Voi että mulla ei oo tietoa että millaista eroa niissä on..:/ En usko että kovinkaan paljon eroaa…
  Ainakin tuota mitä minulla on niin voi laittaa ihan mihin vain leipomuksiin ja juoda veden kanssa sellaisenaan:)
  Luulis jauhoakin voivan laittaa!!:)

  Cherry,
  Kuulostaa NIIN tutulta:DDD Mulla on paha tapa innostua ihan kauheasti ja palavasti uusista jutuista ja sitten ne vanhat jutut vahingossa unohtuu:D
  Ja kiitos murunen olet ihana <3

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *