31.8.2011

Simple style… again..

Tällä viikolla olen ehdottomasti suosinut vaatekaapin yksinkertaisia luottovaatteita. Asu on helppo koota farkkujen tai valkoisen paidan varaan. Sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Yliopistolla on tullut käveltyä sen verran paljon, että jalkaan olen suosiolla laittanut matalat ballerinat. Tarvetta olisikin nyt matalille nilkkureille syksyä varten. Kesäkenkiä kaapista löytyy melkein liikaakin, mutta syyskenkiä minulla ei ole juuri lainkaan.. Monetkin ihanuudet olisivat mielessä, mutta taitaapa ne toistaiseksi jäädä haaveeksi..:D Täällä postasin muutamista malleista jotka voisin heti kotiuttaa;)
housut gina, vyö zara, paita h&m, laukku lv, bleiseri zara

You Might Also Like

23 Comments

 • Reply
  Tuulia
  31.8.2011 at 06:27

  Tuollaiset perusjutuista kootut asut ovat kyllä ihanan helppoja koota. :)

  Toivottavasti saadaan lounastreffit järkättyä! :)

 • Reply
  Merenhelmi
  31.8.2011 at 06:32

  Voi että miten tyylikäs olet, en voi muuta sanoa kuin aivan upeita asukokonaisuuksia! :) Tykkään niiin hurjaasti sun tyylistä! Toi laukku käy muuten mahtavasti ton asun kanssa :) Ja muutenkin upea laukku <3

 • Reply
  Anonymous
  31.8.2011 at 07:16

  Voi miten pirtee sä oot! Ihanaa!! :)

 • Reply
  Anonymous
  31.8.2011 at 07:18

  Voisitko tehdä joskus postauksen sun arkimeikistä? :)

 • Reply
  Lempi
  31.8.2011 at 07:20

  Oi ihana laukku, toi on just se mitä mä oon aatellu , että säästäisin siihen rahaa ja ostaisin ehkä sen (ens vuonna kylläkin) :) Punanen sisus vähän kyllä epäilytti, mutta näyttää oikein hyvältä! Ihana asu!:)

 • Reply
  L
  31.8.2011 at 07:33

  mitä sä opiskelet yliopistolla? :)

 • Reply
  Niina
  31.8.2011 at 08:23

  Itelläkin on harvoin korkkarit koulussa, kun joudun kuitenkin huitelemaan pitkin päivää sellasella vauhdilla, että jalat on koetuksella. Toivottavasti nähään pian <3 Palan jo halusta kuulla enemmän niistä opinnoista. :P

 • Reply
  Petra
  31.8.2011 at 10:10

  Moikka!
  Oon tässä miettinyt, että mitä eroa psylliumin käyttämisellä on pellavansiemenrouheen käyttämiseen, vai onko vaikutus periaatteessa sama? :) Itse olen pellavansiemenrouhetta jo pitkään käyttänyt. Lisäksi olisi toive, jos tekisit postaukset rasvoista. Esim. tuo neitsyt kookosöljy kiinnostaa, haluisitko siitä kertoa? :)

 • Reply
  Anonymous
  31.8.2011 at 11:25

  Oletko aloittanut opiskelut? :)

 • Reply
  Anonymous
  31.8.2011 at 12:11

  Näytät aina niin ihanan iloselta! :)

 • Reply
  Elisabete
  31.8.2011 at 13:56

  Ihana asu,otankin tästä inspistä huomiseen asuun :)

 • Reply
  Anonymous
  31.8.2011 at 14:13

  Ihana asu ja laukku:) Minäkin uteliaana kyselen opiskeluista, mitä opiskelet?

 • Reply
  Nanna
  31.8.2011 at 15:07

  Muakin kiinnostaa sun opiskelut, kun itsekin opiskelen. :) Tosin jos et niistä halua kertoa, niin ymmärrän kyllä..Aloititko nyt siis ihan alusta vai ootko pitänyt välivuosia? Mä oon aina jotenkin luullut, että oot jo “lopullisesti” työelämässä eli että sulla olis ammatti. Meinaatko jatkaa vielä töitä? Tsemppiä kovasti opintoihin! :)

 • Reply
  Susanna
  31.8.2011 at 16:05

  Ihanan simppeli mutta tyylikäs asu! Syyskenkiä kaivataan täälläkin.. On niin vaikea laittaa sopivat kenkät tuonne vesisateeseen! Kesällä tuntui, että eihän mulla ole kesäkenkiä vaan pelkkiä syksyllä ja talvella käytettäviä kenkiä. Mutta eipä niitä olekaan -ainakaan tarpeeksi.

 • Reply
  Senja
  31.8.2011 at 16:57

  istuu tosi hyvin sulle noi farkut! ja ai että simppeli farkut ja paitis yhdistelmä vaan toimii vuodesta toiseen. varsinkin noin nätit tytön päälle puettuna! :)

 • Reply
  BrettyRomance
  31.8.2011 at 17:48

  Kyllä on ihanan raikas ja simppeli asukokonaisuus! Täytyykin huomenna metsästää sitä valkoista kauluspaitaa!!!! =)

 • Reply
  Tanja
  31.8.2011 at 21:11

  Kaunis asu :)

  http://todellajossain.blogspot.com/

 • Reply
  Tiia
  1.9.2011 at 10:21

  Voi vitsi kun yksinkertaiset asut vaan näyttää niin kivoilta :)

 • Reply
  Mona
  1.9.2011 at 22:10

  Tuulia,
  Kyllä me saadaan!;) Kunhan tämä opiskelun alku säätäminen tästä tasoittuu ja arki alkaa rullaamaan niin pitää käydä usein yhdessä syömässä!!:)

  Merenhelmi,
  Kiitos murunen<3 Sinulla se ihana tyyli on:)

  Anonyymi,
  Hih, kiitos:) Sinä se kommentillasi piristät;) <3

  Anonyymi,
  Joo ehdottomasti!!:) Kiitos vinkistä:)
  Voisinkin koittaa kerätä näitä teiltä ihanilta tulleita vinkkejä ihan lapulle ja pikku hiljaa alkaa toteuttelemaan:)

  Lempi,
  Voi kiitos!:) Mä myös muuten alkuun mietein tota punaista, mutta kyllä se vaan tosi kiva on ja tuo vähän pientä särmää laukkuun!:)

  L,
  Valitettavasti en koe jotenkin mukavaksi kertoa täällä blogin puolella sen tarkemmin opiskeluista tai työstä vaikkei ne missään nimessä mitään salaisuuksia ole… Toivottavasti ymmärrät:)

  Niina,
  No niinpä olisi niin ihana nähdä sinua ihan livenä! <3 :)

  Petra,
  Moikka!!:)
  Kiitos postausvinkeistä, voin ehdottomasti tehdä rasvoista postausta. Vaikkapa sellaista simppeliä että mitä itse käytän..:)
  Minulla ei ole tarkkaa faktatietoa psylliumin ja pellavasiemenrouheen eroista, mutta ymmärtääkseni tuossa rouheessa on osa liukenematonta kuitua ja osa liukenevaa. Psyllium on siis liukeneva ja on hyvä juuri tuossa suolen “kuorinnassa”. Niillä on siis jonkin verran samojakin vaikutuksia.
  Voisit toki kokeilla psylliumi myös lisäksi vaikka kuuriluontoisesti..:) Sekun on niin hyvä nimenomaan suolen hyvinvointiin ja “puhdistukseen”:) Riippuen tietysti että koetko tarvitsevasi vielä kuitulisää vai saatko jo tarpeeksi nykyisellä ruokavaliolla kuituja:) Pellavasiemenrouheen käyttöä kannattaa ehdottomasti jatkaa:)

  Anonyymi,
  Joo aloitin tällä viikolla, joten elämässä onkin nyt isoja muutoksia:) Tämän takia valitettavasti en olekkaan ehtinyt tänne blogin puolella niin paljon ja nämä vastauksetkin tulee nyt ihan jäljessä..:/ Toivottavasti te ihanat lukijat ymmärrätte:)

  Anonyymi,
  Voi kiitos:) Mukava kuulla jos positiivisuus välittyy ruudun toisellekkin puolelle. Se hymy kun usein tuppaa tarttumaan!;) Itse saan ainakin niin paljon muiden ihanista iloisista blogeista paljon energiaa omaan arkeeni:)

  Anonyymi,
  Voi kiitos!!:) Valitettavasti en koe mukavaksi kertoa sen tarkemmin opiskelusta täällä blogin puolella vaikkei mikään salaisuus olekkaan.. Toivottavasti ymmärrät:)

  Nanna,
  Kiitos muru tsempistä!!:)
  Voin laittaa sulle mailia jossakin vaiheessa, mielelläni kerron kyllä opiskeluista :)Jotenkin en koe mukavaksi kertoa sen tarkemmin täällä blogin puolella, vaikka ei tosiaankaan ole mikään salaisuus. Laitan sulle viestiä jahka tää arki tästä hiukan tasoittuu!;)

  Susanna,
  Kiitos paljon!!:)
  Joo siis toi vesi tosiaan tekee haastavaa tuosta kenkien valinnasta.. Pitäisi hommata kunnon tyylikkäät kumpparit:)

  Senja,
  Kiitos ihana !! <3 :) Sinä se nätti olet <3

  BrettyRomance,
  Kiitos paljon!:) Valkoinen kauluspaita on kyllä huonojen asu päivien pelastus:)

  Tanja,
  Kiitos paljon :)

  Tiia,
  Kiitos muru:) Juu joskus vähemmän on vaan enemmän;)

 • Reply
  Anonymous
  2.9.2011 at 10:29

  sulla on paljon samanlainen tyyli ku Cava-blogissa! tsekkaa, tykkäät varmasti :)

 • Reply
  Mona
  2.9.2011 at 16:19

  Anonyymi,
  Voi kiitos paljon:) Käyn säännöllisesti lueskelemassa ihanan Cavan blogia!!:) Hän on upea;) <3

 • Reply
  Anonymous
  2.9.2011 at 21:57

  Hei, sinulla on ihana tyyli ja pirteä blogi, mutta valokuviesi ainainen alivalottuminen syö vähän särmikkyyttä. Ehdottaisin uuden kameran hankintaa, salaman kanssa kuvaamista tai kuvausvalaistuksen huomioimista. Hyviä neuvoja valaistuksen kohentamiseen löytyy varmasti netistä. Nyrkkisääntö on, että valon pitäisi tulla kuvaajan takaa; jos valaistus suuntautuu kameran etupuolelta, alivalottumista ei voi välttää. Kameraan integroitu automaattisalama on yllättävän kätevä; saat kuvista tarkempia ja edustavampia. Irtosalama on toki hyvä laajennus perusjärjestelmäkameraan, mutta vaatii aika paljon opettelua. Hyvinvalaistusta kuvasta tulee tarkempi ja kirkkaampi, siis ammattimaisempi : )

 • Reply
  Mona
  3.9.2011 at 21:19

  Anonyymi,
  Kiitos paljon hyvistä vinkeistäsi!!:)
  Tarkoitus onkin aikanaan hankkia uusi kamera 1000D:n tilalle, mutta toistaiseksi on vielä pahasti säästäminen åahasti kesken;) Sitä enne pitää kyllä ehdottomasti hankkia tuo mainitsemasi lisäsalama!:) Tuo kameran oma salama taas kun ei yhtään houkuttele käyttöön, mielestäni kuvista lähtee luonnollisuus kokonaan sitä käyttäessä..:/ Toki vika voi olla käyttäjässäkin!!:D Näitä asukuvia kun on muutenkin niin hankala ottaa kun joudun käyttämään itselaukaisevaa.. Pitäisi hommata oma kuvaajakin;)
  Oikein kivaa syksyn alkua sinulle ja kiitos vielä kun jaoit aikaasi ja annoit ammattimaisia vinkkejä:)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *