21.8.2011

Luottotuote

Jokaisella naisella taitaa olla ne omat luottotuotteensa mitä tulee aina ostettua kerta toisensa jälkeen.
Mulla yksi niistä on Estee Lauderin Perfectly Clean kasvojen puhdistusaine. Tämä jättää todella puhtaan tuntuiseksi ja on äärimmäisen riittoisa. Olen jo saanut yhden ystävänikin vannomaan täysin tämän puolesta;)
Mikäli joku normaali/sekaihoinen etsii sies vielä sitä oikeaa puhdistustuotetta, voin oikein lämpimästi tätä suositella! Itselläni on lisäksi melko herkkä iho ja tämä ei ole vielä muutamankaan käyttö vuoden jälkeen aiheuttanut mitään allergisia reaktioita. Tykkään!:)

Kuvat otin taas Canonin laina pokkarilla! Tällä viikolla olenkin raahannut sitä innoissani joka puolella mukana, ihanaa kun saa hyviä kuvia pelkällä pokkarilla!!:)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sofiina
  21.8.2011 at 08:49

  Kiitos hyvästä vinkistä! :) Itselläni nimittäin on juuri omat puhdistustuotteeni loppumaisillaan ja haluaisin testata jotain muuta. Ja jos tuo tosiaan toimii herkkäihoisellekin niin ilman muuta aion kokeilla :)

 • Reply
  Mona
  21.8.2011 at 09:05

  Sofiina,
  Joo kerrohan sitten mitä mieltä olit!!:)
  Tätä on myös sellaisessa pinkissä putelossa ja olisko ollut nimeltä soft clean. Se on myös erittäin hyvä ja jättää ihon tooooosi pehmeäksi. Siitä ei tuu kuitenkaan samalaista super puhdasta oloa vaikka ihan hyvin puhdistaa sekin! Kannattaa kysellä vaikka vielä myyjän mielipidettä kumpi voisi olla sulle parempi!:)
  Itse tykkään käyttää tätä esim kesäisin ja sitä toista talvella:)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *