18.8.2011

Eteisen taulu

Pähkäilin aikaisemmin meidän taulujen kanssa. Saimme jokin aika sitten ripustettua ne seinään ja niinkin yksinkertaisella menetelmällä kuin taulukoukuilla!:D 
En ymmärrä miten ei heti tullut mieleen.. Päivittelin töissä työkavereille, että on hankalaa kun meidän betoniseiniin ei saa kunnolla reikiä ja taulut nojaa vaan lipastojen päällä. He sitten valaisivat näistä taulukoukuista:) Todella helppo keino ja seinään ei jää kamalia jälkiä. 
Eteisen maalaus jatkaa samaa tyyliä kuin olohuoneenkin. Koska meillä on muuten todella valkoinen sisustus  halusin maalauksissa tuoda hieman väriä ja eloa sisustukseen. Kehykset hankimme Ikeasta. 
Seuraava projekti on laittaa listat paikoilleen… Tai no, se on ollut jo aika kauan projektina..;) Miten sitä mukamas aina onkaan niin kiire.. No ehkäpä syksyllä saadaan ne paikoilleen..
Edit.
Lisäsin vielä kuvan näistä kätevistä taulukoukuista!:) Suosittelen lämpimästi, ainakin toistaiseksi ovat meidän taulut pysyneet seinällä!;)

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Senja
  18.8.2011 at 20:44

  taulukoukut? haluatko kertoa tarkemmin :D

  me nimittäin tuskailtiin myös eilen näiden betoniseinien kanssa, ja lopulta iskuporakoneella porattiin että taulut saatiin seinille! muutama jäi kiinnittämättä ja haluaisin ne saada vielä seinään. ehkä taulukoukuilla?:D

 • Reply
  Mona
  18.8.2011 at 20:55

  Senja,
  Lisäsin vielä kuvan niistä postaukseen!:)
  Ne vasaroidaan vaan nuo kolme pientä naulaa seinään ja koukusta taulu riippumaan, ihan törkeen kätevät ja meni betoniseinäänkin hyvin kiinni. Mekin tuskailtiin iskuporakoneen kanssa ensin mutta nämä ovat huomattavasti kätevämmät;)
  Anttilasta ainakin saa näitä ja ei oo kalliitakaan:)

 • Reply
  Anonymous
  19.8.2011 at 11:07

  kätevää!

  Hei mistä toi teidän kenkälaatikko on joka kuvassa vilahtaa vai onko se millainen lipasto?

  Itsellläni juuri samanlainen hakusessa

 • Reply
  Mona
  19.8.2011 at 21:03

  anonyymi,
  Se on ihan Ikeasta!:) Ja juurikin sellainen kenkälaatikko mallinen, tosi kätevä ja juuri sopivan kapea pieneen eteiseen:)

 • Reply
  maisamiisa
  20.8.2011 at 02:18

  No höh, mullakin kaikki taulut nököttää seinänvierustoilla kun ei oo viittiny kauheita reikiä porata seiniin niitä vaten. Ja olen kyllä tienny taulukoukkujen olemassaolosta mutta ei ole tullut mieleenkään että ne kävisi betoniseinään! Ostoslistalle heti! Kiitos siis tästäkin tiedosta :D

 • Reply
  Anonymous
  20.8.2011 at 08:17

  MOi Mona, mistä tuo kaunis maalaus on? p.s. oletko jo päässyt tavoitteeseen 57 kg? Olen saman pituinen kuin sinä ja mulla on enää 2,5kg to go :)

 • Reply
  Anonymous
  20.8.2011 at 08:53

  Ei hyvää päivää! Noitahan myydään jokaisessa marketissa ja jopa Tiimarissa. Missä ootte kasvaneet? Oli ihan pakko tehdä galluppia työpaikalla ja kaikki 20 tiesivät heti mitä on taulukoukut!

 • Reply
  Mona
  21.8.2011 at 08:52

  Anonyymi,
  Moikka!:) Olen maalannut sen itse vesiväreillä:) Tykkään kovasti piirtää ja maalata, mutta nykyisin se on jäänyt hiukan vähemmälle.
  En ole vielä päässyt tavoitteeseen, kun nuo herkut tuppaavat välillä häiritsemään;)) (n. nelisen kiloa vielä jäljellä) Mutta en pidä mitään kiirettä tavoitteen kanssa, eikä se niin pakollinenkaan ole. Kunhan olo on hyvä niin olen tyytyväinen:)

  Anonyymi,
  No juu varmasti kaikki noista jo tietääkin, mutta itselleni ei vaan ollut tullut mieleen.:)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *