31.7.2011

Kesän mukavimmat shortsit

Sain äidiltä  Stradivariuksen shortsit alkukesästä Tallinnasta tuliaisiksi. Ne ovat ihan äärettömän  mukavat jalassa. Kangas on todella kevyttä ja varsinkin painostavilla helteillä shortsit ovat olleet mitä parhain valinta päälle. Samalaiset pitäisi metsästää kaappiin monessa eri värissä:)
Kuvissa on aikamoinen ero kun ottaa salamalla ja ilman. Salaman kanssa otetut on paljon selkeämpi (alla oleva kollaasi), mutta silti itseäni häiritsee kovasti kun värit ym vääristyy paljon.. Mitä mietä muut ovat?
Kaukolaukaisin olisi muuten myös tarvelistalle kuvaushankinnoissa… Helpottaisi kummasti näitä asukuvien ottamista.:) 
kengät cl, shortsit stradivarius, paita mango, laukku lv


You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Anonymous
  31.7.2011 at 09:23

  Nuo shortsit on kyllä ihanat sun päällä, ne on muuten Riikan reissulta :) -mami-

 • Reply
  Mrs. V
  31.7.2011 at 09:54

  Ihanan näköinen olet!:) Joo kaukolaukaisin on ihan loistava juttu näitä päivän asu kuvia ottaessa, eikä paljoa maksa! Mä yritän ottaa asu kuvat päivän valossa ilman salamaa kaukolaukaisijan kanssa (näin saan realistisemmat kuvat väreineen ym) ja sitten jos on pimeämpää niin käytän erillistä salamaa! Paljon tarkempi kuva, mutta vääristää tosin ihan hennon hienosti värejä – tosin paaaaljon vähemmän kuin kameran oma salama!:) Pitäisi laittaa asiasta postaus blogiin ja kysyä muilta vinkkejä! :)
  Anyway, upea olet <3 Ja niin ihanan iloisen näköinen! :)

 • Reply
  Anonymous
  31.7.2011 at 09:55

  Jos on yhtään ylimäärästä rahaa, niin kannattaa hankkia ulkonen salama. Tuo Canonin salama on kauheen kova ja vääristää värejä. Toinen vaihtoehto on kuvata hyvässä valossa ilman salamaa. Itellä on kans canonin järkkäri, enkä tykkää kuvata salamalla.

 • Reply
  maija
  31.7.2011 at 11:45

  ihanat nuo korkkarit varsinkin :)

 • Reply
  Hanilo
  31.7.2011 at 13:27

  Tosi kivan värinen tuo paita! :) Mun näytöllä ei näy kovin suurta eroa kuvien laadussa, salamalla otetut kuvat on ehkä vähän tarkempia, mutta ei huomattavasti.

 • Reply
  Mona
  31.7.2011 at 14:22

  Mrs.V,
  Kiitos muru vinkeistä!!:) Ehdottomasti siis seuraavaksi ostoslistalla on kaukolaukaisin ja lisäsalama!:)
  Jään mielenkiinnolla odottamaan postausta kameratarvikkeistasi:)
  Sinä se ihana oot <3

  Anonyymi,
  Joo, sä sen sanoit! Nimenomaan kova ja tekee kuvista ihan epäaidon näköisiä. Eli siis ulkoiseensalamaan pitänee säästää seuraavaksi. Niitäkin taitaa olla niin hirmuisesti erilaisia, että minkäs sitä sitten osais ostaa/valita….:/

  maija,
  Kiitos paljon:) Ne on ihan omat lemppari korkkarit:)

  Hanilo,
  Kiitos:) Paita on vaikka kuinka vanha, mutta ihmeen hyvin on väri siinä pysynyt:)
  Aika mössöähän noi kuvat on kun kuvaan ne sillä perus objektiivilla ja sen kanssa on turha toivoa kovin tarkkoja kuvia..:/ Ja varsinkin jos on hiukankin hämärää sisällä niin on varmaa että tulee epäselviä kuvia.. No mutta uuttakameraa haaveillessa..;)

 • Reply
  Jessy
  31.7.2011 at 16:09

  Hyvältä näyttää! :) Itselläkin on hankintalistalla ihan uusi kamera kokonaan, alkaa jo tosissaan tökkiä huono kuvanlaatu :/

 • Reply
  Mona
  1.8.2011 at 19:28

  Jessy,
  Kiitos!!:) Uutta kameraa siis odotellessa;)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *