Ruokapäiväkirja – Torstai

Aamupala:
reujuusto
paljon marjoja
1/2 banaani
cacao nibs + luomu kaneli
2* keitetty kananmuna
kahvi täysmaidolla
Välipala:
psyllium + tee ja paljon vettä
Lounas:
2*kanankoipi
kurkkua ja tomaattia
aurajuustoa n. 40g 
Välipala:
Pirtelö
(Kaurajuoma, mansikoita, 1/2 rahkaa, 
hamppuproteiini, 
raakakaakaojauhe, luomu oliiviöljy, 
manteleita, cashewpähkinä)
Iltapala/Illallinen:
Paistoin punajuuria ja sipuleita ja heitin uuniin n. 25minuutiksi……

…Ja söin kera salaatin (kurkku, salaatti, tomaatti, punasipuli, kesäkurpitsa, basilika, punakaali) ja keitetyn kananmunan.
Lisukkeeksi ruisleipä + luomu voita ja suolakurkkua

2 thoughts on “Ruokapäiväkirja – Torstai”

  1. Moikka

    Oon huomannut monta kertaa, miten kirjoitat käyttäväsi kaurajuomaa. Tuli mieleen, että onko tähän jotain erityistä syytä? Miksei tavallista maitoa? :)

  2. Utelia,
    Moikka!:)
    Joo maitoa tosiaan käytän melkein ainoastaan kahvin kanssa. Tosi harvoin tulee juotua ihan pelkkää maitoa..
    Kasviperäinen kaurajuoma ei muodosta kehoon samalla tavalla limaa kuin eläinperäinen maito. Allergisena olen kokenut saavani helpotusta tukkoisuuteen vähäntämällä maidon käyttöä:) Kaurajuoma on myöskin ihan äärettömän hyvää pirtelöissä.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top