25.7.2011

Silver shampoo

Minulla oli aiemmin ihan platinablondit ja käytin tuolloin usein silver shampoota ylläpitämään vaaleaa väriä. Nykyään kun hiukseni ovat vaan raidoitettu tulee silver shampoota käytetty harvemmin. Innoistuin kuitenkin yksi päivä ja jätin shamppoon vaikuttamaan melkein tunniksi hiuksiin! Toi kummasti uutta hohtoa raitoihin ja poisti keltaisuutta.:)
Oma ehdoton suosikkini on Lorealin silver shampoo. Sitä on ollut kaapissa jo monen monta vuotta.
Onko muilla blondeilla suositella muita hyväksi havaittuja keltaisuuden poistavia tuotteita?:)

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Cherry
  25.7.2011 at 05:32

  Heh, naureskelen täällä itselleni, kun oon aina ollut vähän 'kade', kun blondit voi käyttää jotain noinkin ylellisen kuuloista tuotetta, kun silver-shampoo, mäkin tahon :D

 • Reply
  Sofiina
  25.7.2011 at 06:45

  Tuota mä en ole vielä testannutkaan. Mulla on ollut käytössä Bonacuren ja Keunen silvershampoot, ja ainakin omien hiusteni keltaisuuteen niistä on ollut apua. Lisäksi käytän aina silloin tällöin KC colormask silveriä, joka onkin samalla tosi hoitava hoitoaine.

  Pirtsakkaa alkavaa viikkoa kaunottarelle! <3

 • Reply
  Elisabete
  25.7.2011 at 08:43

  Söpis,ihanaa alkavaa viikkoa <3

 • Reply
  Selena
  25.7.2011 at 08:46

  Lorealin silver shampoo on paras. Muut ei vedä vertoja sille. :) Olen myös käyttänyt paljon Goldwellin värivaahtoa, sävy 10V. Aivan uskomaton tuote sekin. :) Mun hiukset on parhaillaan niin kulahtaneen väriset etten viitsi haaskata niihin silveriä vaan säästän sitä seuraavaan värjäys kertaan. :)

 • Reply
  Mipsukka
  25.7.2011 at 08:57

  Mulla on samaa shampoota, jota käytän harvakseltaan. Ostin sitä kun tuntui että mun vaaleat raidat alkoi muuttumaan pikkuhiljaa punertaviksi, ja olen kyllä tykännyt tuosta vaikka alussa olinkin ihmeissäni sen väristä. :D

 • Reply
  Niina
  25.7.2011 at 10:21

  Täytyypäs testata tämmöistä. :) Ite käytän tällä hetkellä ainoastaan hopeasuihketta, mutta varmaan kohta pitäisi shampookin ottaa käyttöön, kun hiukset lähtevät kellastumaan.

 • Reply
  Hanilo
  25.7.2011 at 10:57

  Mä tajusin just että en ole ikinä käyttänyt hopeashampoota vaikka olen ollut blondi jo kohta 10 vuotta! :D Sen sijaan käytän värivaahtoja, tällä hetkellä käytössä on goldwellin vaahto. Ei tarvitse pitää kuin muutaman minuutin hiuksissa. :)

 • Reply
  Mona
  25.7.2011 at 17:04

  Cherry,
  Hihhi:D No mutta sun kelpaa olla kyllä tummine upeine hiuksesi etkä tuollaisia hienous tuotteita tartte;)

  Sofiina,
  Kiitos ihana ja samoin<3
  Hei tota keunea muistelisin jonkun joskus kovin kehuneen!:) Pitääkin pistää nuo mainitsemasi muistiin:)

  Elisabete,
  Kiitos sinne myös kaunottarelle!:)

  Selena,
  Hei mä oon ja joskus sitä vaahtoo kokeillu purkin!:) Oli tosiaan hyvää:)

  Mipsukka,
  Juu ton väri on melkoisen hätkähdyttävä!!:D

  Niina,
  Tota suiketta myös mun työkaveri kehui kovasti. Se taitaa olla tosi kätsä kun on esim lähdössä johonkin niin suihkauttaa valmiseen kampaukseen..? Sitä täytynee myös kokeilla:)

  Hanilo,
  Joo toi vaahto on myös huisin hyvää!!:) Ajaa varmasti saman asian ku tämä.

 • Reply
  Anonymous
  31.7.2011 at 23:09

  FOUR REASONS Silver Mist! Aivan parasta :) Hoitaa, rakennepaikkaa ja selvittää hiuksia, voi käyttää sekä kuiviin, että märkiin hiuksiin. Itse olen niin malttamaton etten jaksa odotella shampoot päässä joten hiuksiin jätettävä suihke on paljon parempi :P

 • Reply
  Anonymous
  7.8.2011 at 07:01

  Joicon violet shampoo on kaikista tehokkain! Itse olen vaalea hiuksinen ja tuota kyseistä shampoota tarvitsee käyttää vain reilu viikon välein ylläpitämään hopean/harmaata lopputulosta. ja jos ei halua niin hopeaa lopputulosta voi shampoota käyttää vielä harvemmin! Vaikuttaa ei tarvitse antaa kuin muutaman minuutin. Olen kampaaja ja kaikki violetti/silver tuotteet testanneena, tämä JOICO violet shampoo on ehdottomasti tehokkain!

 • Reply
  Anonymous
  17.8.2011 at 22:16

  Kuvissa sulla on usein hiukset auki kiharrettuna. Mitä muotoilutuotteita käytät ja millä teet kiharat? Tästä voisi olla yksi postaus.

 • Reply
  Mona
  20.8.2011 at 06:57

  viimeinen anonyymi,
  Kiitos postaus vinkistä!:) Laitan ehdottomasti toteutuksen alle. Nyt tosin on hiukan kiireitä mutta varmasti syksymmällä ehdin tehdä!:)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *