5.7.2011

Meikkien säilytys pussukassa vai kaapissa?

Olen aina ollut kova järjestelemään ja tykkään vaihdella laatikoissa olevien tavaroiden järjestystä. Rakastan että kaikki on omalla paikallaan, mutta silti olen vähintäänkin yhtä hyvä myös sekoittamaan:D 
Meikit ovat aina olleet super intohimoni järjestelyssä.. (tiedän outo minä:D) Minulla on myöskin paha tapa tutkia ja pistää muiden meikit järjestykseen.. Äitini luona kyläillessä käyn melkein poikkeuksetta meikkilaatikon läpi josko siellä olisi joitain uusia kivoja kosmetiikka juttuja:) 
Tällä hetkellä säilytän omia meikkäjäni työpöydän laatikossa ja meikkaan samaisella pöydällä jolloin meikit on helposti käden ulottuvilla. 
Olen aikamoinen meikkien rohmuaja ja uusia tuotteita tulee kokeiltua välillä liiankin helposti ja pelkästään jo hienot putelit houkuttelevat tekemään ostoksia.
Olen monesti kokeillut säilyttää meikit pelkästään meikkipussissa ja pitää niiden määrä maltillisena, mutta ei se oikein koskaan onnistu:D 
Kaikki tarvittavat ei millään mahdu yhteen pussukkaan ja sitten on ärsyttää kun ei löydä jotain tiettyä. Olen monesti myöskin yrittänyt meikata vessassa peilin edessä, mutta siitä ei tule mitään. En osaa meikata kuin istualteen.. 
Mites te muut säilytätte meikkejä?  :)

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply
  Tanja
  5.7.2011 at 05:37

  Arkipäivän meikit mahtuvat sopivasti meikkipussiin, ja säilytänkin ne myös käytännöllisyyden vuoksi siellä. On helpottavaa, kun kaikki tarvittava löytyy samasta paikasta, mutta tilanne onkin aivan toinen, kun on kyse juhlatälläytymiseen tarvittavista puteleista! Silloin apuun tarvitaan jo toinen pussukka, parhaillaaan kaksikin.

  Kunnioitettavaa, kuinka saatkin pidettyä tavarat niin hyvässä järjestyksessä, itse olen sellainen haaveilija ja ikuinen kiireessä juoksija, ettei yrittämälläkään meinaa onnistua! :)

  -Tanja
  http://tanjasvita.blogspot.com

 • Reply
  Business Woman
  5.7.2011 at 06:08

  Tämä meikkien säilytys on lähes suhteellisuusteorian tasoinen asia, johon ainakin minä etsin epätoivon vimmalla vastausta. Uskon, että ongleman ratkaisu on yksinkertainen, kunhan vain joku “Einstein” kertoisi sen kaavan kaikkien tietoon. Tällä hetkellä vastaus on: meikkipusseissa, laatikoissa, pöydillä, käsilaukuissa..

 • Reply
  Mipsukka
  5.7.2011 at 07:25

  Pussukoissa (ihana sana!). Mulla on omat pussukkkasa luomiväreille, muille silmäalueen meikeille, huulimeikeille sekä muille meikeille (poskipunat, valokynä, meikkivoide jne.). Puuterit ei eneää mahdu, joten ne on ihan vain tasolla. Lisäksi mulla on omat sekapussukat, parissa paikassa säilössä missä yövyn aina joskus ettei tarvi erikseen kuljettaa meikkeja mukana. Mulla on myös paha tapa hamstrata meikkejä ja olisi todella mielenkiintoista saada sun meikeistä ihan omaa lisäesittelyä. :)

 • Reply
  Cherry
  5.7.2011 at 07:41

  Hei tervetuloa tännekin kylään ja vähän järjestelmään :D Ehkä löytäisit paremman paikan noille mun meikeille, jotka on suurinpiirtein noin niinkun kuvailit 'mikä ei ole hyvä tapa' :D Ne ei tosiaankaan mahdu yhteen meikkipussiin eikä oikein muuallekaan, joten tuommonen laatikko olis kiva. Ehkä ens kodissa :)) mieskin vallan rakastaa mun purkkeja ja puteleita joka paikassa ;)

 • Reply
  Minty
  5.7.2011 at 07:46

  Voi kun täältäkin löytyisi joku, joka on noin järjestelmällinen. Tuntuu, että kaikki meikit on aina missä sattuu ja ne mitä tarttis, niin niitä ei löydy mistään! :)

 • Reply
  Hanna
  5.7.2011 at 10:20

  Minä säilytän meikit vessan laatikossa. Töihin pakkaa sitten tarvittavat meikit pussukkaan mukaan.
  Meikkaan aina seisoaltaan, en tiedä onnistuisiko edes istualtaan =)

 • Reply
  Anonymous
  5.7.2011 at 10:31

  Tämä ei nyt kuulu aiheeseen, mutta paljonko LV:si maksoi? Ja onko se kokoa 30? Mukavaa päivää!

 • Reply
  Victoria
  5.7.2011 at 10:52

  Minulla arkimeikit kulkevat meikkipussissa käsilaukussa, mutta koko kokoelmaa säilyttelenkin sitten kotona ison lipaston yhdessä laatikossa… :)

 • Reply
  Jonttu
  5.7.2011 at 11:24

  Minäkin järjestelen meikit laatikkoon! :) Laatikossa on sitten omat pikkulaatikot luomiväreille, huulikiilloille… kaikille erikseen! Kaikki löytyvät paljon helpommin ! :)

 • Reply
  Hanilo
  5.7.2011 at 13:37

  Mä säilytän arkimeikkejä yhdessä meikkipussissa, loput meikit onkin sitten ihan sekaisin muutamassa muussa pussukassa. Joku lipastonlaatikko olisi tosi kätevä niin voisi järjestellä kunnolla, ehkä sitten meikit löytyisivätkin helpommin. :)

 • Reply
  champagne
  5.7.2011 at 13:49

  Mun meikit on niin vähissä että tällä hetkellä lasipurkissa. Huulikiilto, ripsiväri, luomiväripaletti josta yhtä väriä käytän rajaukseen ja kosteusvoide:) Toisessa lasipurkissa sijaitsevat kynsienhoitovälineet…Haussa on kyllä kiva pieni ja tyylikäs meikkipussukka käsilaukkuun:) Hyvä järjestys sulla kyllä on:)

 • Reply
  Anonymous
  5.7.2011 at 14:48

  Tähän kyllä vielä lisäisin, että myös vaate- ja liinavaatekaappisi ovat loistavassa järjestyksessä… kiitos tosiaan edellisestäkin vaatekaappieni siivoamisesta :) ja täytyy tähän vielä todeta, että minäkään en ihan epäjärjestyksen ihminen ole, mutta kyllä nyt laukut, kengät, “sunmuut tilpehöörit” on niin järjestyksessä siivoamisesi jälkeen, että ihanan vaivattomasti sieltä nyt valitsen milloin tarviin mitäkin… -mami-

 • Reply
  Anonymous
  6.7.2011 at 12:14

  Mulla arkipäivän meikit kulkee omassa pussukassa ja sitte muut laatikossa ja isommassa pussukassa :D
  Minä taas en varmaan ees osais meikata istualteen :D Sitä pitääkin juosta eri peilien väliä (makuuhuone-eteinen-wc, eri valaistukset!), meikkivoide eri peilin edessä ripsari toisen jne ;) Outoa, TIEDÄN ;D

  Sansai

 • Reply
  Tiia
  6.7.2011 at 14:40

  Minunkin on pakko aina meikata istualteen :D Mulla menee perus arkimeikit isoon meikkipussiin ja loput isoon boxiin.

 • Reply
  Mona
  6.7.2011 at 16:40

  Vitsit miten kiva oli lukea teidän tapojanne säilyttää meikkejä!:)
  Vastailen vielä illemmalla kaikille erikseen, nyt ulos syömään synttäreiden kunniaks:)

 • Reply
  Mona
  7.7.2011 at 20:57

  Tanja,
  Hih, mulla ihan sama et kiireessä ei meinaa muistaa laittaa takas järjestyksee ja oonkin siis hyvä saamaan nopeasti myös epäjärjestyksen;)

  Business Woman,
  Hih, olet niin oikeassa!! Niitä löytyy joka paikasta:D Mäkin aina yritän pitää järjestystä mutta siinä kauaa onnistumatta:)

  Mipsukka,
  Pussukat ovat kyllä hyviä säilytys keinoja, niitä mäkin usein käytän. Laukussa on aina matka meikkipussukka jossa kaikist tärkeimmät kuten puuteri:)
  Joo ehdottomasti voisin tehdä joskus ihan meikeistäkin postausta!:) Voisin vaikka ajoitella niitä loman ajaksi mikäli vaan vielä ehdon tehdä huomenna postauksia..:)

  Cherry,
  Hih:D Ei ne mullakaan aina noin pysy. Kiireessä meikit tulee heitettyä mihin sattuu:))

  Minty,
  Hih, oon tälläne ihme huseeraaja ja järkkään välillä toooosi pitkään, MUTTA sit saan nopeesti sekotettua takas kun tulee yksikin kiire hetki;)

 • Reply
  Mona
  7.7.2011 at 21:09

  Hanna,
  Hih, se on hassua kun tottuu johonkin niin ei osaa tehdä sitä toisten. Jos meikkaan seisten ei siitä tuu mitään:DD
  Oon monesti miettiny just et vessassa ne meikit kai kuuluis olla kun esim mun äidillä on aina ollut siellä ja hän myös meikkaa vessan peilin edessä. Mutta itse oon nuoresta asti tottunu istumaan esim lattialla peilin edessä :D Istualteen pystyy mukamas keskittymään enemmän:D Hassuja nää omat tottumukset….

  Anonyymi,
  Se on 35, ja maksoi muistaakseni noin 550e.
  Kiitos samoin!:)

  Victoria,
  Joo mulla on ja ne kaikist tärkeimmät ain laukussa pikkusessa meikkipussissa:)
  Puuteri ja huulikiilto on melkein aina mukana:)

  Jonttu,
  Oi ihanaa toinen samalainen !:D Mun mielestä jo pelkästään se järkkäily on kivaa saatikka kuinka kivaa on just se ku kaik on omilla paikoillaan. Ainoo että kiireessä mulla pakkaa järjestys aina hiukan sortua;)

  Hanilo,
  Juu suosittelen, oon ite tykänny tosta systeemistä. Tota ennen mulla oli kaikki meikit isossa korissa kaikki sekasin, ei meinannu koskaan löytyä mitään..

  mami,
  Hihi, kiva että tykkäsit!:) Mikä siinäkin muuten on et toisen vaatekaappi on paljon kivempi järjestellä ku oma?!:D

  Sansai,
  Hih ihanaa että sinullakin on omat “oudot” tavat:D Meikkaaminen on ihan oma taide lajinsa;)

  Tiia,
  No mä jo ajattelin etteikö kukaan muu istualteen meikkaa mut hyvä et joku muukin löytyi!!:D Ihan parasta on meikata lattialla koko vartalo peilin edessä. :D Meikit levällään lattialla ja sit jossain sais olla myös kaffekuppi niin meikkaus hetki on ihan parasta laatuaikaa :D Kyllä me naiset taidetaan vaan olla aika hassuja;)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *