5.7.2011

Lenkillä

Meille on tullut nyt ihan tavaksi käydä ystäväni kanssa yhdessä lenkillä muutama kerta viikossa. Voi että miten mukavaa ja terapeuttista!:) Kiitos ihana C siis seurastasi <3 
Eilen päällä oli tutut Niken treenivermeet.
45 minuutin lenkki menee ihan siivillä hyvässä seurassa. Kaloreita kuluin noin 350 ja keskisykkeet on noin 140-150 luokkaa. 
Lenkin päälle tykkään usein tehdä muutaman vatsa- ja selkälihas liikkeen. Hyvä apu on jumppapallo jossa syvät vatsat saa nopeasti tuntumaan. Loppuun venyttelyt ja hyvä olo on taattu!:)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Anonymous
  5.7.2011 at 16:29

  Saako kysellä, että kuinka pitkiä lenkkejä juokset? :) Itse vasta aloittelen lenkkeilyä ja jaksan juosta yhtämittaisesti n. 1,5km lenkin olematta sen jälkeen edes ihan täysin uupunut. Täytyy varmaan tsempata ja rueta pidentämään matkoja :)

 • Reply
  Niina
  5.7.2011 at 17:26

  Oi vitsit kun olet söpö lenkkeilijä. :D Mä vedän vatsat ja selät ihan vaan lattialla, kun en jumppapalloa omista. Pallon ostoa joskus ehdotin miehelle, mutta hänen mielestä selviän ilmankin. Miehet! :D

 • Reply
  Nanna
  5.7.2011 at 17:58

  Mistä sä ostat urheiluvaatteita? Kaikkialla ne tuntuu maksavan ihan liikaa! Jos sulla olis hyviä vinkkejä :P

 • Reply
  Selena
  5.7.2011 at 20:07

  Onko mun juoksu tai ylipäätään liikkumistavassa jotain vikaa, koska kävellessä syke on siellä vähän yli sadan, mutta heti kun alan juoksee se hyppää sinne 170…? Olen tullu siihen tulokseen ettei mulla ole sellasta sykettä kuin 120-140. :D

 • Reply
  Anonymous
  5.7.2011 at 20:19

  moikka ! hei olis tosi kiva kuulla miten alotit lenkkeilemään, itse haluaisin mutta en oikein tiedä miten ? juoksetko vai hölkkäilet vai miten ? (: saako kans kysyä kuinka pitkä olet ? (:

 • Reply
  Mona
  6.7.2011 at 15:03

  Anonyymi,
  Hienoa että olet aloittanut lenkkeilyn!! Koskaan kun ei ole liian myöhäistä. Tulet kyllä pian huomaamaan että jaksat koko ajan pidempiä ja pidempiä matkoja juosta. Kannattaa muistaa että hölkkää ihan hissukseen alkuun ei puuduta heti itseään, muuten se saattaa alkaa tuntumaan puulta.
  Itse tykkään juosta n 30-60 min, eli en ole mikään pitkän matkan juoksia. Kilometrejä tulee varmaankin 4-10km. kympin lenkki on mulle jo pitkä lenkki.
  Kaikkein tärkeintä lenkkeilyssä on mielestäni se että siitä pitää nauttia:) Menen aina oman fiiliksen mukaan. Joskus kun juoksu ei kulje niin kävelen. Kun selässä tuntuu olevan melkein siivet teen pidemmän lenkin ja lisään musiikin volumia ja nautin;)
  Ihania juoksulenkkejä sinulle!!:)

  Niina,
  Hih, kiitti muru <3 Joo siis toki pärjää ilman palloakin ja sen huonopuoli on ehdottomasti ettei sitä saa oikein minnekkään piiloon pienessä kodissa.:/ Mut on se silti vaan niin kiva. Jos joskus mies antaa periksi niin suosittelen hankkimaan ;)

  Nanna,
  Oot oikeassa että ne on aika kalliita..:/ Tosin hyviin kun panostaa niin kyllä ne aika hyvin kestää kovaakin kulutusta..
  Itse ostan inter sportista suurimman osan ja sitten henkkamaukalta olen ostanut myös paljon:) Niihinkin olen ollut tosi tosi tyytyväinen ja niissä ei kauhean pahat hinnatkaan ole:)

  Selena,
  Hih, kyl sä sit taidat vaan juosta liian lujaa;) Himmaa seuraavalla kerralla kunnolla niin kyllä sen sykkeen pitäis tasaantua:) Tosin ot niin super pikkunen että sulla varmaan on niin mini sydänki et se joutuu pumppaamaan verta kroppaan monin verroin nopeemmin jollloin sykekin nousee paljon;) <3

  Anonyymi,
  Moikka! Voisin joskus yrittää kirjoittaa tarkempaa postausta omista juoksu tavoista, kiitos vinkistä;)
  Itse olen sellainen perus mukavuus juoksia. Juoksen noin 7-10 km tuntivauhtia ja riippuen ihan omasta olosta. Kuuntelen tarkasti omaa kehoa, enkä rääkkää itseäni ihan totaalisesti. Toki kunnon hikitreeni ja kunnon hengästyminenkin on hyvästä, mutta lähinnä jos olo on ihan kamala ja väsynyt en lähde lenkille. Silloin kun olo on pirteä ja on energiaa lenkkeilystä saa paljon irti.
  Jos kunto on päässyt huonontumaan on hyvä aloittaa lenkit ihan kävelyllä ja pikku hiljaa alkaa hölkkäämään. Alkuun muutama minuuttikin hölkkää saattaa riittää. Viikko viikolta on mukava huomata kun jaksoi juosta taas muutaman minuutin pidempään:)
  Tsemppiä lenkkeilyyn sinulle, toivottavasti pääset alkuun!:)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *