20.6.2011

Neljä kertaa minä

Ihanainen Nanna haastoi minut kertomaan neljä hyvää asiaa ulkomuodostani!:D Yleensähän sitä helposti tulee etsittyä niitä virheitä joten nyt siis tarkoitus on keskittyä niihin hyviin puoliin. Ei ollut muuten ihan mikään helppo haaste.

1. Hymy
Hymyilen paljon ja aidosti. Hymyileminen ei ole koskaan tuottanut minulle ongelmaa.
Vaikkei hammasrivistö olekkaan ihan suorassa saa hymy paljon aikaan sekä sisäisesti että  ulkoisesti.

2. Kulmat
Kulmakarvani ovat suhteellisen tummat ja niitä ei juurikaan tarvitse piirtää. Riittää kun hiukan jatkaa reunaa pidemmäksi.

3. Maha
Mulla on aina ollut aika littee vatsa. Ylimääräinen kertyy tuonne takapuoleen, mutta vatsaan se ei ole vielä ehtinyt eksynyt:D

4. Hiukset
Minulla on aina ollut pitkät hiukset enkä näekkään itseäni lyhyissä hiuksissa. Tykkään kovasti laittaa hiuksia ja tehdä kampauksian joten pitkät hiukset ovatkin siihen hyvät:)

Haasteen heitän eteenpäin Mipsukalle , Mintylle  ja Hannalle . :)

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Hanna
  20.6.2011 at 20:45

  Voi Mona, nyt pistit kyllä pahan! Teidän nuorten ja nättien jälkeen tämä on kyllä aika vaikea haaste. Mutta yritän jos saisin jotain kasaan =)

 • Reply
  Anonymous
  20.6.2011 at 22:03

  Eikö susta oo hassua mainita hiukset yhdeksi parhaista puolistasi? En tarkoita, etteivätkö ne nyt olisi kauniit, mutta kyse ei kuitenkaan ole kokonaan omista hiuksistasi. Jos esimerkiksi käyttäisit ruskeita piilareita silmissäsi, mainitsisitko ruskeat silmät tässä postauksessa…?
  Muistelen, että ennen pidennyksiä/tuuhennoksia hiuksesi olivat kuitenkin selkeästi ohuempi hiirenhäntä, kuten niin monilla meistä suomalaisista.

 • Reply
  Anonymous
  21.6.2011 at 13:00

  Yhdessä aiemmista postauksista on kuva työpöydästäsi. Minulla on ollut haussa jo pitkään valkoinen, pieni ja mielellään juuri kiiltäväpintainen pöytä. Ja tuo sinun näyttää täydelliselle. Mistä olet pöydän ostanut?

 • Reply
  Mona
  21.6.2011 at 15:30

  Hanna,
  Äläs nyt kuule siellä. ;)

  Anonyymi,
  Hih, tää hiirenhäntä kyllä on ihan oma:) Mulla oli muutama sellanen teippi suikale hiuksissa alku keväästä muutaman viikon ajan. Ja siis eihän mulla missään nimessä olekkaan mitään super paksua poninhäntä tukkaa. :D En sellaista ole väittänytkään:)
  Ja tämä haastehan nyt oli ihan leikkimielinen hyvän mielen haaste, joten en kovin vakavissani näitä listauksia tehnyt joten vaikka olisikin pelkkää pidennystä niin eihän se nyt niin vaarallista olisi ollut;)

  Anonyymi,
  Se taisi olla Maskusta!:) On kyllä ollut kovin kätevä:)

 • Reply
  Nanna
  21.6.2011 at 16:32

  Kiitos ihana kun toteutit tän! Sun hymy on kyllä ihana, olet ihan oikeassa! Se on niin aito ja kaunis :) Itsekin olen taas pikkuhiljaa oppinut hymyilemään vaikeiden aikojen jälkeen. Hassua että sekin pitää erikseen opetella :)

 • Reply
  Elisabete
  21.6.2011 at 19:42

  Olet ihana <3

 • Reply
  Mona
  21.6.2011 at 21:14

  Nanna,
  Kiitos kun haastoit!:) Näitä haasteita on aina hauska toteuttaa.
  Ja kiitos kovasti ihanista sanoistasi <3
  Ja hieno kuulla että hymy on palannut vaikeiden aikojen jälkeen <3 Joskus vastoinkäymiset todella ovat niin raskaita että hymyileminen ei ole helppoa. Uskon kuitenkin että aina on niitä ihania ja onnellisia hetkiä niiden raskaampien rinnalla. Ja ne auttavat jaksamaan ja hymyilemään. Ne pienet asiat tekevät hetkistä hyviä ja niiden arvostaminen on rikkaus <3
  Haleja sinulle ihanainen <3

  Elisabete,
  Eipäs ku sinä!! ;) Tuuhan pikkuneidon kanssa pian Turkuun, olisi niin ihana nähdä teidät:) Voitais mennä vaikka aleshoppailemaan juhannuksen jälkeen!:)

 • Reply
  Elisabete
  22.6.2011 at 09:57

  Itse asiassa, olen tulossa kesän mittaan Turkuun monenki otteeseen ystävien kanssa viettään päiviä :) Vois vaikka järjestää sellasen päivän että molemmilla olisi aikaa, shoppailua jne :)

 • Reply
  Mipsukka
  22.6.2011 at 10:14

  Kiitos haasteesta, pitää lähipäivinä toteuttaa. :)

 • Reply
  Beany
  23.6.2011 at 13:39

  Äääh! Lucky you! Mulla tulee nimittäin kaikki just tuohon mahaan! Olen perus omena. Tai enemmänki tikkari – pallo kahden pinnin päässä :D

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *