14.6.2011

Ihana Jennifer Lopez


Julkkisten kuvia selatessani vastaan tuli nämä ihanat Jenniferin kuvat. Itselläni on edelleen tarvetta täydellisille nudekorkkoreille ja nuo Jenniferin voisin milloin vain ottaa omaan kaappiini;) Tuo punainen mekko on myös ihana ja sopii Jenniferin naiselliselle vartalolle äärimmäisen hyvin!!:)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Tanja
  14.6.2011 at 07:56

  Ihana asukokonaisuus, mekko ja korkkarit molemmat upeita! TIlailin juuri vähän samantyylisen mekon (mutta ehkä “hitusen” halvemman version) Nellyltä. Toivottavasti näyttää pältä yhtä hyvältä kuin Lopezin :D ..miksi epäilen tätä

 • Reply
  Anonymous
  14.6.2011 at 14:57

  pakko sanoa että oot käyttäny tossa sun blogin nimessä “väärää” merkkiä. toi ´ mikä sulla on nyt on ns. aksentti-merkki ja ' on se merkki, jota tossa kohtaa kuuluis käyttää. ja toi oikee merkkihän läytyy * alapuolelta ;)

 • Reply
  Mona
  14.6.2011 at 16:02

  Tanja,
  Oi voisin itsekkin käydä tutkimassa!:) Toi on niin ihana!
  Olen varma että mekko on vähintäänkin yhtä hyvän näköinen sinunkin päälläsi!! :)

  Anonyymi,
  Hahhahah :D Mua nauratti ihan ääneen kun luin sun kommentin:D Kiitos huomautuksesta, oletkin ensimmäinen tämän tiimoilta! Ja siis itsehän en edes ole huomannut tota…:D Taidan olla ihan liian kova häslääjä ja keskityn liian vähän.. Mietein heti et pitäähän se nyt sit korjata.. mut sit aattelin et ehkäpä jätän sen ihan sopivuutensa vuoks.. Kuvaa juurikin hyvin mun äidinkielellistä lahjakkuutta:D (mitenköhän oon koskaan päässy äidinkielen kirjotuksista läpi?!) :D

 • Reply
  Mona
  14.6.2011 at 16:06

  Anonyymi,
  korjasin kumminki listalle ja blogiin, mut bannerii en jaksa alkaa vielä muuttaa.. ;)
  Kiitti vielä huomautuksesta:)
  Jätähän seuraavaks jos joskus kommentoit niin nimimerkin jotta osaan yhdistää sinuun? :))

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *