3.1.2013

Treenipäiväkirja 2013

Vuonna 2013 pidän päiväkirjaa treeneistä ja sitä varten minulla on täysin erillinen kalenteri. Tämä kalenteri on mukana aina treenikassissa ja kirjaan siihen mahdollisimman tarkkaan toteutuneet treenit. Sen lisäksi teen treenisuunnitelman tuleville viikoille. Juoksuohjelman on suunnitellut yhteistyössä Vauhtisammakko jo syksyllä ja heidän laatimalla ohjelmalla jatkan tänäkin vuonna. Ensimmäinen osuus ohjelmasta on siis takana ja toinen edessä. Juoksun ohella pyrin käymään kahdesti viikossa myös salilla. Tavoitteiden kirjaaminen ylös tuo varmasti lisää motivaatiota ja toteutuneiden treenien kirjaaminen lisää onnistumisen tunnetta. Rakastan muutenkin listojen tekoa ja asioiden ylöskirjaamista, joten erillinen treenipäiväkirja on juuri omiaan minulle. Aikaisemmin olen kirjannut kalenteriin merkinnän tehdyistä treeneistä, mutta nyt pyrin myös kirjaamaan tarkemmin treenin onnistumisen yms.

Tällä hetkellä kalenteriin olen merkinnyt juoksuohjelman mukaisesti treenit 8 viikkoa eteenpäin. Päätavoitteeseen eli puolimaratonille aikaa on jäljellä 26 viikkoa. Puolikkaan aion juosta siis heinäkuun alussa. Tavoite on tietysti päästä maaliin asti, mutta kohtuullinen aika olisi myös plussaa;) Loppuvuodelle en ole vielä kehittänyt tarkempia tavoitteita, mutta ehkäpä tässä matkan varrella niitäkin tulee.
Onko muilla treenipäiväkirja mukana motivoimassa liikuntatavoitteissa?:)

You Might Also Like

10 Comments

  • Reply
    Hanna
    3.1.2013 at 08:04

    Hei, tosi kiva olla tässä sun matkalla mukana kohti puolikasta! Toivottavasti jatkossakin teet liikuntapostauksia, ja olisi kiva kuulla juuri tuntoja tuosta ohjelmasta ja treeneistä :) Tsemppiä! Mä merkkaan treenit Heia heiaan tällä hetkellä.

    • Reply
      Mona
      3.1.2013 at 17:39

      Ehdottomasti teen!!:) Pyrin ainakin viikottain tekemään myös treenipostauksia, saa myös myös muistutella jos tulee pitkä väli;)
      Kiitos paljon tsempistä ja mukava kuulla, että on taustajoukkoja tavoitteen kanssa!!:)

  • Reply
    Senja
    3.1.2013 at 10:35

    hei kiva idea, pitää alkaa varmaan myös kirjoittaa treenikalenteria ihan oikeaan kalenteriin!

    • Reply
      Mona
      3.1.2013 at 17:40

      Sit voi täyttää kalenterin myös kaikenlaisella höpö jutuilla;) Mä niin tykkään aina rustailla kaikkea joten toi on kyllä hyvä motivaattori:)

  • Reply
    Kukka
    3.1.2013 at 14:45

    Suloisen kalenterin oot löytäny :) sopis mulle ihan töihinki. Mä en pidä mitään treenikalenteria enää, ennen olin tosi tarkka ja kaikki oli tip top :) Nyt kun nää niskat on ihan pa*na niin pakko käydä salilla 5 kertaa viikossa niin pääsee ylös sängystä, se on aika hyvä porkkana käydä salilla ja toki lenkillä käyn monta kertaa viikossa.
    Oikein ihanaa alkanutta vuotta 2013 <3 Pus

    • Reply
      Mona
      3.1.2013 at 17:40

      viis kertaa on kyllä loisto saavutus!!:) Mutta kyllä sen eron vaan huomaa kun käy säännöllisesti:) Olo on vaan järjettömän paljon parempi:) Pus muru ja ihanaa vuotta 2013<3

  • Reply
    Heidi
    3.1.2013 at 15:42

    Mulla on sekä ihan perinteinen päiväkirja treenipäiväkirjanani sekä suunnittelen ja merkkaan aina heiaheia.comiin liikunnat :) oon ihan koukussa tohon heiaheiaan :D

    • Reply
      Mona
      3.1.2013 at 17:42

      Mä käytin joskus myös tuota heia heiaa ja onhan sekin tosi kiva!!:) Mä vaan taidan tykätä ite piirrellä ja rustailla ni siks tuo kalenteri itelle kätevämpi:)

  • Reply
    sandra
    4.1.2013 at 08:30

    Hyvä idea! :) täytyy itsekin hankkia tollainen.. Käytän nykyisin kyllä Fitocracya (joka on muuten aika motivoiva!), mutta olisi kätevä jos olisi jokin paikka mihin saisi suunnitellut treenit kirjoitettua.
    Itse juoksin viime syksynä ensimmäisen 10k juoksun (Helsinki Midnight Run) ja nyt olen päättänyt juosta puolimaratonin joskus syksyllä. Oletko jo valinnut minkä puolikkaan haluat juosta? Tsemppiä treeneihin!! You can do it! ;)

    • Reply
      Mona
      5.1.2013 at 10:36

      Hienoa, isosti tsemppiä myös siis sulle!!!:) Mun on tarkoitus osallistua täällä Turussa Paavo Nurmelle:) Meitä on jo iso porukka perheestä lähdössä sinne:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *