9.9.2013

Seepra raitoja ja uudet hiukset

Aurinko vain jatkaa paistamistaan ja lämpimät päivät piristävät mieltä! Ihanaa sanon minä. Tosin huomaan, että viilenemään päin silti on, koska sukkahousut eivät olleet kaupungilla sunnuntaina käydessä lainkaan liikaa. Pitkän kesän kunniaksi pukeuduin hyvin vaaleaan asuun. Kylmien syksyisten ilmojen saapuessa tiedän kääntyväni tumman puhuvaan vaatetukseen, joten otan ilon irti viimeisistä kesäisistä päivistä koko vaalealla asulla.

Lisäsin Jenny´Storesta ostamani By Malene Birger clutchin kokonaisuuteen tuomaan särmää. Rakastan tuota ihanaa pientä pussukkaa ja sen pinkki yksityiskohta saa aina hymyilemään. Ihanuus on kuitenkin saanut luvattoman vähän käyttöä kesän aikana. Toivottavasti maltan syksyllä ottaa sen useammin esiin kaapista. Onko teillä antaa hyviä vinkkejä millaisiin kokonaisuuksiin tuon Seepran voisi asustaa?:)

Hiukset saivat pitkästä aikaa vähän muutosta, sillä kävin pikaisesti kotikampaamo Monalla!;) Monet varmasti muistavat, etten värjää enää hiuksia lainkaan ja latvatkin tasoitan itse. Hiukset ovat aina siis samalaiset – tasapaksut ja harmaat!:D Välillä tekisi mieli räväyttää ja aloittaa taas värjäyskierre. Tällä hetkellä haluaisin palavasti tummemmat hiukset. Olen itseasiassa halunnut jo pitkään. Värejä en kuitenkaan enää halua laittaa, joten pitää tyytyä muihin keinoihin.

Sain kesän alussa Rapunzel of Swedenilta Clip on – pidennykset testattavakseni. (Adlink) Kesän aikana pidennysten käyttö jäi vähälle. Itseltäni löytyy omaakin tukkaa sen verran paljon, että lisätukka oli oman kanssa aivan liian kuuma kesäisillä helteillä. Päädyin nyt hieman viileämmillä säillä kokeilemaan näitä ihanuuksia uudelleen. Onneksi kokeilin, sillä nyt ne olivat juuri passelit. Halusin pidennyksistä mahdollisimman luonnolliset, joten leikkasin ne saman pituisiksi, kuin omat hiuksenikin ovat. Pidennykset ovat huomattavasti tummemmat mitä omat hiukseni, joten sain samalla myös ihanan tumman raidoituksen päähäni! Olen aivan haltioissani, sillä on kuin olisi käynyt kampaajalla kuitenkin ilman värjäyksiä. Aika monta euroakin säästää, kun näitä voi käyttää vaikka miten pitkään ilman, että väri kuluu tai haalenee. Nämä tulevat siis löytymään syksyn aikana varmasti paljon tämän tytön päästä! Odotan jo innolla paksujen kiharapilvien rakentamista:) Clip-on- pidennykset löytyy täältä ja omat pidennykseni ovat sävyä Strawberry brown. (Adlink)

Valkoiset H&M shortsit ovat saaneet tämän kesän aikana paljon käyttöä. Ne alkavat olla jo hieman värjäytyneet ja ensi kesäksi pitää hankkia uudet , sillä ne ovat ihan ehdottomat lempparini shortsien saralla! Onneksi pitkälle syksyyn voi jatkaa shortsien käyttöä lisäämällä alle paksut sukkahousut. Valkoiset saavat kuitenkin väistyä tummien tieltä.

Kaulassani roikkuu taas upea Evechilta saamani statement koru. Koru on aivan ihana ja tällä hetkellä tuntuu, että se sopii ihan jokaiseen asuun paremmin mitä muut Muji korulaatikostani löytyvät statement korut;)

Asukuvia tuli tällä kertaa tuhottoman monta, sillä en vain yksinkertaisesti osannut karsia niitä!:D Eetu on nykyään ihan mielettömän hyvä ottamaan kuvia. Kehitys on ollut ihan huikea blogin alkuajoista. Eetun tavattuani olin bloggannut vasta puolisen vuotta, joten hän on nähnyt lähes koko blogin kehityksen ja kasvun. Ollaan taidettu kaikki kasvaa yhdessä;) Alkuun hän ei juuri suostunut edes ottamaan kuvia, mutta nykyään ei tarvitse edes sanoa mistä kuvakulmasta niitä kannattaa ottaa. Parasta on, että Eetun lemppari kuvausväline on Canonin 5 D mark II järkkäri! :D Ei ihan heti uskoisi, että hän valitsee mieluummin ammattilaisille tarkoitetun järkkärin, kuin super helppokäyttöisen minijärkkärin;) Näiden asukuvien jälkeen toistinkin taas itseäni Eetulle ja muistutin miten paljon arvostan hänen tukeaan tässä bloggailussa. Minulle on ihan äärimmäisen tärkeää toisen rakkaan tuki asiassa, joka on itselle niin hurjan tärkeä. Ilman Eetun kannustusta ja tukea blogi tuskin olisi edes jatkunut näin pitkään.

Kuvat Eetu

Kengät: Zara
Shortsit: H&M
Paita: Zara
Jakku: H&M
Laukku: By Malene Birger @Jenny’Store
Kaulakoru: Love Rocks giveaway @Evechic
Kello: Guess  ( giveaway @Fashionstore / täällä ) Adlink
Aurinkolasit: Rya Ban Aviator (giveaway @Fashionstore / täällä) Adlink
Clip on- hiustenpidennykset:  giveway @Rapunzel of Sweden / täällä Adlink

 

Mitäs mieltä te olette tuosta seepra laukusta ja onko ideoita miten sen voisi asustaa syksyisempiin asuihin?:)

Ps. Huomasittehan Costumen tarjouksen teille blogin lukijoille, postaus löytyy täältä :) <3

Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN

You Might Also Like

41 Comments

  • Reply
    sandi
    9.9.2013 at 10:12

    Oi miten upeat hiukset!! :-) Aivan kuin jollain Hollywood tähdellä ;-)

    • Reply
      Mona
      9.9.2013 at 19:07

      Voi Sandi – kiitos paljon. Tähti on kyllä ihan siellä ruudun toisella puolella. <3

  • Reply
    elina.p
    9.9.2013 at 10:15

    Ihana asu! Valkoinen ja vaaleanpunainen sopii hyvin yhteen ja kaulakoru on kaunis. Itse en tykkää seepralaukun pinkistä yksityiskohdasta, muuten laukku kyllä on kivannäköinen.

    • Reply
      Mona
      9.9.2013 at 19:10

      Kiitos Elina!!:) Tuo pinkki jakaa varmasti juuri mielipiteitä;)

  • Reply
    -H
    9.9.2013 at 10:19

    Todella onnistuneita otoksia, – hyvä Eetu!! Vaan mikäpä niitä kuvia on ottaessa, kun kohteena on kaunis, ihana ja aurinkoinen Mona :)

    • Reply
      Mona
      9.9.2013 at 19:14

      Voi murunen, sä se aina osaat piristää ja saat hyvälle tuulelle:)<3 Kehut välitetty eteenpäin myös ;)

  • Reply
    Angelicas Closet
    9.9.2013 at 10:39

    Cute outfit, love the bag!

    • Reply
      Mona
      9.9.2013 at 20:58

      Thanks Angelicas <3 :) I love also that bag;)

  • Reply
    Celina
    9.9.2013 at 12:29

    Kiinnitin heti huomion hiuksiisi ensimmäisestä kuvasta alkaen! Ihan mielettömältä näyttävät ja vaikka väri onkin se oma, niin näyttää super hyvältä (harvoin meillä vaaleilla nimittäin näyttää) ;D Itse menen kampaajalle hakemaan hieman tummempia raitoja, jotta oma kasvu ja vanha väri sekä auringossa vaalentunut hius ei muodostaisi niin voimakasta rajaa. Ja huomaa kyllä kuvista, että kameran takaa löytyy oma rakan, niin lempeä ja onnellinen katse näissä sulla <3

    Ihanaa viikkoa sinne kaunotar!

    • Reply
      Mona
      9.9.2013 at 21:15

      Voiii kiitos:) Tummat raidat tuo kyllä kivaa särmää vaalean tukkaan, eli loisto päätös, tulee varmasti sopimaan sulle ihan super hyvin!! :)

  • Reply
    Janet
    9.9.2013 at 14:26

    Huuh nainen! Sä olet häkellyttävät upea! Hiukset näyttävät myös todella kivoilta :)

    • Reply
      Mona
      9.9.2013 at 21:15

      Voi Janet murunen<3 Sä oot häkellyttävä ja itse naatalin aurinko<3:)

  • Reply
    Illu
    9.9.2013 at 15:28

    Heippa Mona! :)

    Olin sun kanssa samalla palautteenantokurssilla ja jäin lukemaan sun blogia sen jälkeen :) Onnea Costumeen siirtymisestä, ajattelinkin jo sun blogiin tutustuttuani että kohta sut joku bongaa!

    Nyt oli vihdoin pakko kommentoida hiusasiaa koskien. Oon värjännyt hiuksiani enemmän tai vähemmän säännöllisesti monta vuotta ja ollut nimenomaan siinä inhottavassa värjäyskierteessä. Sitten luin miten haitallisia perinteisistä hiusväreistä etenkin ruskeat värit ovat. Olin värjännyt omia hiuksia nimenomaan tummilla sävyillä, ja tuli sellainen olo että haluan lopullisesti eroon noista perinteisistä myrkkyväreistä. Jätin sitten värjäyksen kokonaan sikseen, mutta aika pian iski kyllästyminen; mun hiukset on kuitenkin aika sellaset tavalliset suomalaisen väriset. Aloin noihin aikoihin muutenkin tutustumaan luonnonkosmetiikkaan ja sitten löysin Santen luonnonmukaiset hiusvärit. Olin ihan myyty! Noi luonnonvärit on ihan loistava tapa saada toivottua sävyä hiuksiin ilman sitä äklöä juurikasvuvaihetta! Tulos on todella luonnollinen ja väri haalistuu pikkuhiljaa sellaiseksi huomaamattomaksi, joten hiukset voi värjätä niin usein tai harvoin kuin huvittaa. Itse värjääminen ei tietenkään ole niin helppoa kuin perus märkettiväreillä, mutta toimivan tekniikan oppii tosi nopeasti. Suosittelen tutustumaan :)

    • Reply
      Mona
      9.9.2013 at 21:17

      Heippa!!!!:) Voi kun kiva, kun jätit kommenttia:) Vitsit, oli kyllä niin loisto kurssi!:) Kiitos loistavan porukan ja opettajan.
      Ja kiitos onnitteluista, on kyllä huippua olla täällä mielettömässä porukassa:)
      Ja kiitos myös vinkistä, pidän tuon ihan ehdottomasti mielessä mikäli joskus päädynkin taas värjäilemään!:)
      Toivotavasti törmäillään yliopistolla!!:)

      • Reply
        Illu
        9.9.2013 at 21:53

        Oli kyllä ihan yks parhaimmista kursseista ikinä! Täytyy kehaista sun blogia siitä, että sun liveminä ja blogin ulosanti kohtaa todella hyvin :) Keep up the good wowk!

        • Reply
          Illu
          9.9.2013 at 21:54

          work siis tietysti ;)

        • Reply
          Mona
          9.9.2013 at 21:55

          Hih, voi kiitos paljon Ilona <3 :)
          Ja kurssi oli tosiaan niin hyvä, että voisin melkein toistamiseen mennä :D Onneksi saman opettajan kursseja luvassa nyt syksylläkin! :)

  • Reply
    Katya
    9.9.2013 at 16:32

    OI SÄ OOT NIIN UPEE! ♥♥ ja voi vitsi odotan sitä päivää, että täälläkin alkais poikaystävä kuvailemaan asuja! :D No okei, ehkä vähän vaikeeta ku välimatkaa on se n. 100 kilsaa, mutta silti :D

    • Reply
      Mona
      9.9.2013 at 21:18

      Voi sua <3 Kyllä on nyt upeus ihan siellä päässä!:)

  • Reply
    Joku
    9.9.2013 at 16:39

    Upeita kuvia!!
    Onkohan tuo h&m jakku tuore hankinta? Mahtaakohan vielä kaupoista löytyä? Kaunis;)

    • Reply
      Mona
      9.9.2013 at 20:57

      Se on alku kesästä hankittu, joten saattaa vielä löytyä!!:) Ja kiitos paljon :)

  • Reply
    S
    9.9.2013 at 17:08

    Oii ihanat hiukset!! Ei paha väri ollenkaan. :) minäkin täällä yritän kärsivällisesti kasvattaa omaa harmaata väriä takaisin.. :D Voi olet kyllä upeus! <3

    • Reply
      Mona
      9.9.2013 at 21:19

      Voi kiitos paljon<3 :) Nyt on kyllä tullut oikein buumi oman hiusvärin kasvattamisesta, ihan huippu juttu sanon minä!! :) Oma väri rulaa;)

  • Reply
    Sonja
    9.9.2013 at 18:47

    Ihana Mona, olet tosi upea <3 Kauniit hiukset, sain vähän inspiraatiota uutta hiustyyliäni varten :)

    • Reply
      Mona
      9.9.2013 at 19:02

      Jee mahtavaa muru ja kiitos<3 :) Pitää nähdä pian. Viimeistään heti sun kampaamo reissun jälkeen niin nään tulokset;) Pus <3<3<3<3

  • Reply
    armi owo
    9.9.2013 at 19:08

    ihanat kengät !! :O ♥ kuolin ihan totaalisesti kateudesta !! :)
    upeat hiukset myös ! :)

    • Reply
      Mona
      9.9.2013 at 21:19

      Hih, nuo on jo muutama kesä sitten hankittu, mutta edelleen hyvässä kunnossa:)
      Ja kiitos!!:)

  • Reply
    Jänis Joplin
    9.9.2013 at 19:37

    Kuvissa on ihana tunnelma, mutta osa niistä on kyllä aika epätarkkoja :) Uskon kyllä, että tollasen järkkärin kanssa kuvailu ei ole helppoa – itse en ainakaan osaisi.

    • Reply
      Mona
      9.9.2013 at 21:28

      Aukko oli hiukan turhan suuri, jonka takia osassa kuvista oli vähän turhan pieni kohta tarkennettuna:) Ja kiva, että tunnelma osui kohdalleen :)

  • Reply
    NannaK
    9.9.2013 at 19:53

    Vau mikä tukka! Justiinsa niin täydellinen väri! :)

    • Reply
      Mona
      9.9.2013 at 21:28

      Hih, kiitos paljon <3 :)

  • Reply
    n
    9.9.2013 at 20:20

    milloin ja mistä h&m:n liikkeestä oot ton jakun ostanut?? oon ettiny prikulleen samanlaista tässä iät ja ajat, toi on ihan pakko saada!!! satutko lisäks muistamaan hintaa?:)

    • Reply
      Mona
      9.9.2013 at 20:58

      Turun Hansan h&m:stä ja alku kesästä. Hyvällä tuurilla voi vielä löytyä!! :) Hinta oli 39€ :)

  • Reply
    eve
    9.9.2013 at 20:28

    Sulle sopii hyvin toi sun oma väri! Mulla olis varmaan aika samanvärinen toi oma väri, mutta pitää olla se ihan blondi tai sit ihan tumma… mikään siltä väliltä ei käy kun en vaan osaisi olla, kai tuntisin itseni niin pliisuksi :D Mutta sä et ole yhtään pliisu, sopii mun mielestä paljon paremmin nää ku ne blondit! :)

    • Reply
      Mona
      10.9.2013 at 22:46

      Hih, oi kiitos paljon eve <3 :) Itsellä on kyllä harvinaisen usein pliisu olo ;DD

  • Reply
    ibe
    10.9.2013 at 15:49

    Voi että miten ihania kuvia!! Nuo hiukset näyttää mielettömän kauniilta ja tosi luonnolisilta, kauhee hiuskateus iski! ;D Ja asu on kans upea <3

    • Reply
      Mona
      10.9.2013 at 22:46

      Kiitos ihana ibe <3<3 :)

  • Reply
    Juulia
    10.9.2013 at 22:40

    Aivan ihanat hiukset Mona! :) Sun hiusten väri on noin luonnollisena tosi kaunis ja innostaa nyt kyllä muakin harkitsemaan oman värin ottamista tän tumman tilalle. Kiitos siis “vinkistä” <3

    • Reply
      Mona
      10.9.2013 at 22:45

      Kiitos ihana Juulia <3 :) Onpas kiva saada sulta tänne kommenttia, sait mega ison hymyn just aikaseks <3 :) pus <3
      Ja ei muuta kuin oman hiuksen värjäys projektiin;)

  • Reply
    Suvi
    13.9.2013 at 10:46

    Upea asu! Ja vasta lähikuvista huomasin että sulla oli sukkikset vielä alla. Täydellinen sävy sun säärille! Saako udella merkkiä ja sävyä?

    PS. Ihana blogi! :)

    • Reply
      Mona
      13.9.2013 at 14:11

      Voi kiitos paljon Suvi<3 :) Tosi kiva kuulla!
      Ostin ihan just vasta sukkikset stockalta mut en nyt yhtään muista merkkiä:/ Ne olis sellaisessa pinkissä paketissa… Josko tulee mieleen niin ilmottelen vielä myöhemmin!! :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *