8.9.2013

Mona ♥ Costume

Ensimmäinen viikko on nyt takana täällä Costumen sivuilla!:) Ihan mahtavassa porukassa ja mikä parasta te ihanat olette edelleen piristäneet minua täällä uudessakin osoitteessa kommenteillanne. Iso iso kiitos niistä.<3 Erityis kiitos myös kaikesta palautteesta uuden osoitteen muokkauksissa. Kehitysehdotukset ovat edelleen erittäin lämpimästi tervetulleita!:)

Costume lehtenä on ihan uudenlainen Suomessa. Se on ensimmäinen, joka sisältää pelkästään muotia ja kauneutta. Lehti on todellinen muodin rakastajien aarre. Bloggaajat ovat iso osa lehteä ja jokaisessa numerossa on bloggaajien nostoja ja juttuja. Paljon laadukkaita ja inspiroivia kuvia, ihania vinkkejä niin pukeutumiseen kuin kauneuteenkin liittyen, muodin huipulla olevien ammattilaisten haastatteluja ja paljon muuta.

Nyt on loisto mahdollisuus päästä tutustumaan Costumeen paremmin! Sain ilokseni teille blogin lukijoille oman Costume tarjouksen!:)   Kolme lehteä 14,90€ hintaan, jonka lisäksi tilauslahjana tulee mielettömän ihana Lumi Always With You- pikkulaukku! Laukku on pelkästään jo 49€ arvoinen, joten tämä tarjous on super hyvä!:) Lumin Bonnierille yksinoikeudella suunnittelema laukku on ihanaa nahkaa ja sen väri on herkullisen syötävä! Tuo pieni laukku toimii loistavasti clutchina tai halutessaan myös pirteänä meikkilaukkuna.

Tule siis nyt mun mukaan tutustumaan Costumeen vielä lehdenkin puolelle. Tilaa kolme numeroa hintaan 14,90€  ja saat vielä ihanan Lumi- pikkulaukunkin kaupan päälle <3 :)

 

Ps. Saan kyllä olla ihan hurjan ylpeä uunituore Costumelainen. Lehti täytti juuri elokuussa vuoden ja jatkaa huimaa kasvuaan. Costumen facebook sivuilla on jo aivan hurja määrä tykkääjiä ja nettisivuilla on monia muodin rakastajia luomassa yhteisöä muodin ympärille. Seuraava kasvupyrähdys on, kun uusi numero tulee olemaan vieläkin isompi ja tyylikkäämpi. Costumen sivukoko tulee nimittäin olemaan sama, kuin isosiskolla Olivialla!:) Tuskin maltan odottaa kaikkia huikeita juttuja, mitä Costume tuokaan tullessaan. Upea lehti, josta saa olla niin ylpeä!

Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille ja toivottavasti Costume pääsee piristämään monia teistä <3 :)

Huom, saan komission postauksen tilauslinkkien kautta tehdyistä tilauksista!:)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Mikko
    8.9.2013 at 21:09

    Jee, hyvältä näyttää täällä! :)

    • Reply
      Mona
      8.9.2013 at 21:40

      Kiitti Mikko <3 :) Sullakin sit huomenna muutto, jippii!!!8) <3

  • Reply
    IMAGE
    9.9.2013 at 08:40

    Mä tykkään kovasti tuosta lehdestä.
    Sen ostan aina, kun tekee mieli tutkia muotia enemmän, kun sisustusta. ;)

    • Reply
      Mona
      9.9.2013 at 16:53

      Jee kiva kuulla, että myös sisustusintoilijat tykkää;) <3

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *