27.5.2013

By Malene Birger Boyfriend Jeans

Ihan hurjan iso kiitos kaikille ihanista kommenteista Six summer outfits– postaukseen! Monet tykästyivät viimeisen asun boyfriend farkkuihin ja niin myös minäkin. Suorastaan rakastuin. Vaikkei tällaiset revityt löysät farkut ole lainkaan sitä ominta tyyliäni olen aivan myyty niille. Sain siis kyseiset farkut Jenny’Storelta kiitoksena blogiyhteistyöstä. Olenkin kuluttanut näitä ahkerasti viimeiset päivät ja melkein voisi sanoa näiden jo kasvaneen kiinni jalkoihini. Tulossa siis paljon asuja boyfriend farkkujen kanssa;)
Tässä ensimmäinen kuvattu asu. Eetu otti kuvat meidän pihalla pikaisesti ennen kuin lähdettiin käymään kaupungilla. Aika ihanaa, kun ulkona on jo täysin vihreää. Kyllä kesä on vaan niin tervetullut.

Eniten olen farkkujen kanssa käyttänyt ihan perus mustia Loubotinin korkkareita ja sitten vaaleita siroja ballerinoja, mutta tähän asuun repäisin kunnon kiilakorko gladiaattorit! Ihan hauskat minusta, vaikkakin hieman oman mukavuusalueeni ulkopuolella. Nuo Bronxin kiilakorot ovat jo muutaman vuoden takaa, mutta olen käyttänyt niitä todella vähän. Edelleenkin jaan päässäni niistä ristiriitaisia mielipiteitä. Joskus rakastan niitä ja joskus vihaan!:D Mitäs mieltä olette ruudun toisella puolella?

Hiuskriisin yllättäessä tukka on sliipattu kireälle ponnarille. Tätä tapahtuu usein. (Heips, olen jo aloittanut hiuspostauksen teon ja muutama kuva + idea on jo valmiina postausta varten;) Eiköhän se vielä tämän vuoden aikana ulos tule;D )

Huulet on punattu MAC:in IM-passioned A82 sävyllä. Aivan täydellinen huulipuna ja suosittelen todella lämpimästi. Pysyy pitkään ja toisaalta taas kuluu huulilta kauniisti.



Kengät: Bronx
Housut: By Malene Birger (give away @Jenny’Store )
Vyö: Diesel (giveaway @Jenny’Store)
Toppi: H&M
Jakku: Mexx
Laukku: LV
Siinäpä se ensimmäinen kuvattu boyfriend jeans asu. Mitä mieltä siellä ollaan? Ihan ehdoton nou nou vai juu juu?:) Lisää poikkiksia luvassa ja paljon!!;)
Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA

You Might Also Like

16 Comments

  • Reply
    Rosita
    27.5.2013 at 08:49

    Löysemmät farkut on ihan hauskaa vaihtelua pukeutumiseen! Itsekin on tullut boyfriend-shortseja käytettyä, jotka ovat maailman mukavimmat kun ei kiristä ja purista. Ainut miinus niissä on mielestäni takapuolen häviäminen kun tilalle tulee kasa roikkuvaa kangasta ;D Mutta muuten toimii! Näytät muuten ihan mallilta näissä kuvissa! :)

    • Reply
      Mona
      27.5.2013 at 10:56

      Joo toi on kyllä totta, takapuoli todellakin häviää ;DD
      Ja voi kiitos paljon Rosita :)

  • Reply
    Kukka
    27.5.2013 at 08:57

    Ihanat, ihanat, ihanat! Mä, joka rakastan vain chinoja noi boyfrendit on mulle se ainut farkkumalli, joka saa mut kuolaamaan farkkujen perään :)Viime kesänä ostin boyfrendit, mutta ne on kadonnu, siis oikeasti kadonnu. Mä luulen, että ne on varastettu pyykkinarulta :( Oiii miten kauniin vihreitä kuvia, kesä <3 Pus <3

    • Reply
      Mona
      27.5.2013 at 10:56

      Hih, kiitos muru <3 <3 :) Ja voi ei, joku nyt menee varastamaan toisen vaatteita saakeli!:O No mut uusia sit vaan metsästämään;)
      Pus <3

  • Reply
    Anonymous
    27.5.2013 at 09:34

    Ei tää nyt toimi ollenkaan. Farkut sinällään kivat mutta ei sovi sun kropalle. Ja kaikki osat asussa riitelevät keskenään, eikä hyvällä tavalla. Sulla ei vaan ole tyylisilmää…

    • Reply
      Mona
      27.5.2013 at 10:58

      Kiitti palautteesta.

  • Reply
    Anonymous
    27.5.2013 at 09:55

    Hyvännäköinen asu :) Mulla on ollut noi samat Bronxit, jotka oli silloin joskus “pakko saada”, mutta jalassa ne ei sitten kuitenkaan näyttäneet omaan silmääni niin hyviltä ja jäivät käyttämättä.

    -hanna

    • Reply
      Mona
      27.5.2013 at 10:58

      Kiitos hanna!:) Joo mulla myös jäänyt suurimmaksi osaksi käyttämättä. Nää on kyllä super hyvät jalassa, mut joku vaan useimmiten tökkii;) Mut tulipahan nyt ainakin kerran käytettyä:D

  • Reply
    Anonymous
    27.5.2013 at 09:56

    Nyt on pakko todeta, että mielestäni sinulla on liian lyhyet jalat (suhteessa muuhun kroppaan) noihin farkkuihin. Lyhentää jalkoja entisestään :( Kivasti olet ne yhdistänyt, mutta olen kuitenkin sitä mieltä, että kaikki muotivillitykset eivät vain sovi kaikille. Toivottavasti et ota kommenttiani pahalla, tykkään kyllä muuten tyylistäsi ihan hurjan paljon! :)

    • Reply
      Mona
      27.5.2013 at 10:59

      En tiettykään ota pahalla!:) Kyllä mielipiteitä saa olla eriäviä:) Itse tykkään kyllä kovasti, enkä anna lyhyiden persjalkojen haitata menoa;D

  • Reply
    Anonymous
    27.5.2013 at 12:02

    Aina niin aurinkoinen Mona! <3 Sun hymy on niin ihana :)

    • Reply
      Mona
      27.5.2013 at 14:48

      Voi kiitos ihanasta kommentista <3 SInä se aurinkoinen olet!:)

  • Reply
    Anonymous
    27.5.2013 at 14:25

    en tykkää. Revityt farkut on ok, mutta noi haaruksista roikkuvat ei vaan iske. Ei millään.

    • Reply
      Mona
      27.5.2013 at 14:50

      Haha:D Haaruksista roikkuvat nää kyllä tosiaan on:D Nää varmasti jakaa useat mielipiteet:)

  • Reply
    Anonymous
    27.5.2013 at 16:35

    Mä en myöskään ole ihastunut näihin haaruksista roikkuviin pöksyihin. Kivasti oot kyllä yhdistänyt housut tiukempaan yläosaan ja korkeisiin kenkiin, mutta meille lyhytjalkaisille suomalaisille tuo vaan ei ole se imartelevin housumalli. Ja kiinnostaisi miltä housut näyttää takaa. Roikuuko takapuoli polvissa ja onko housuissa takataskut? Sulla noi tosiaan vielä menee ihan ok, kun ei ole mitään ylimääräistä vyötäröllä. Yritin kuvitella housut itseni päälle, mutta en kyllä uskalla kokeilla näiden lyhyiden jalkojen ja jenkkakahvojen kanssa :)

    -Emilia-

  • Reply
    Anonymous
    27.5.2013 at 19:55

    Äiree tykkää, ehkä vielä enemmän kuitenkin ihan korkkareiden kanssa :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *