16.9.2015

Ikkunalaudalla

ikkunalaudalla2ikkunalaudallaikkunalaudalla3

Tekokukat, Tiimari
 Kukkamaljakko, Sokos
Huonetuoksu, The Body Shop (TÄMÄ*)
Puinen korurasia, tuliainen isältä Intiasta
Kynttilänjalka, saatu Katokoshopista 
Korupuu, Stockmann
Marmorialusta, kirpparilta
Lasikorurasiat, Iittala
Kultaiset koriste-esineet, matala H&M korkea saatu äidiltä
Iso korurasia muovinen, Muji
Kellojen muovinen säilytyslaatikko, Muji

Meidän koti tuoksuu ihan taivaalliselle tällä hetkellä. Sain The Body Shopiltatestiin huonetuoksun, jota olen nyt pari viikko pitänyt vuoroin makkarissa ja vuoroin kylppärissä. Alkuun tuoksu oli todella voimakas, joten makuuhuoneessa käytettäväksi se oli liian tuju, mutta ah kylppäriin taas täydellinen. Viikon jälkeen pidin tuoksua jo makkarissakin päivän ja siitä jäi ihanan pehmeä tuoksu sinne. Olen tosi herkkä hajuille ja esimerkiksi ihan hajuvettä en voi ikinä laittaa ylävartaloon. Saan hirveän pahanolon todella äkkiä voimakkaista tuoksuista. Oli siis kiva ylläri, että nenä sietää tätä tuoksua! :) Tuoksukynttilät ovat myös aivan ihania, mutta niitäkin polttelen vain silloin tällöin. Liian paljon ei saa olla erilaisia, jotta säilyy harmoninen fiilis himassa;)

Tämä huonetuoksu tuli kyllä jäädäkseen ja kylppäriin aion ehdottomasti hankkia uuden tämän jälkeen. Tuoksun luvataan kestävän parikin kuukautta, joten voin hyvin siirrellä sitä vielä monta viikkoa huoneesta toiseen!:)

Onko siellä muita, jotka ovat super herkkiä tuoksuille, mutta kaipaavat silti aika-ajoin näitä ihania tuoksuvia sisustusjuttuja? :)

Nyt on muuten kunnon sisustuskuume taas yllättänyt. Se on joka syksy sama juttu. Tekee mieli siirtää ja muuttaa huonekaluja. Vaihtaa pehmeitä ja paksuja tekstiilejä sänkyyn ja sohvalle. Luoda lämmintä ja kotoista tunnelmaa kotiin. Mikäli teillä on jotain toiveita kotipostauksien suhteen niin laittakaahan ideoita tulemaan! :)

It smells so great at home just now. I got room fragrance from the Body Shop and it is just a pleasure to have this kind of relaxing smell around you. I am usually very sensitive for odors but this one is so light that it does not bother me at all. By the way the decoration fever is here again. Same thing every fall time. I want to move our furniture from place to another and make the atmosphere more warmer and cozier. Are you suffering from this same illness? :)

(adlinks/mainoslinkkejä*)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    k
    16.9.2015 at 19:53

    Pakko kommentoida tähän, että sinulla ei ole taida olla aavistustakaan, mitä super herkkä tai yliherkkä tuoksuille tarkoittaa.
    Hajusteyliherkät eivät todellakaan haaveile mistään tuoksukynttilöistä tai huonetuoksuista. Kyseiset aineet aiheuttavat toisille pahoja astmaoireita ja pahoinvointia, puhumattakaan hajuvesistä, tavallisesta kosmetiikasta tai puhdistusaineista. Lisäksi kanssa ihmiset, jotka käyttävät hajusteita siihen malliin, että koko tila haisee heidät hajusteille tai vaatteiden huuhteluaineille. Olisi hyvä muistaa, että vaikka itse pitää hajusteista, ne saattaa tehdä toiset sairaiksi, joten olisi hyvä ottaa myös muut ihmiset huomioon niitä käyttäessä. Enenemässä määrin ihmisiä on herkistynyt hajusteille. Lieneekö syy, että elämme hajusteiden ja kaiken maailman kemikaalien kakofoniassa nykyään.

    • Reply
      monasdailystyle
      16.9.2015 at 20:31

      Voi ei ollut tarkoitus pahoittaa mieltä tai olla jotenkin väliinpitämätön. Tiedän ehdottomasti, että näitäkin on paljon, jotka ei voi käyttää lainkaan tuoksuja. Äitini esimerkkinä! :) Meillä ei ikinä pala hajukynttilät kun äiti on käymässä, enkä koskaan laita hajuvettä kun ollaan menossa äidin luo. Hän ei siis itsekään ikinä hajusteita käytä :) Otan siis ihan ehdottomasti muut huomioon!! :)

  • Reply
    Outi Karita
    17.9.2015 at 13:07

    Ihastuin noihin muovisiin säilytyslaatikoihin, niin mistä saa ostettua?

    • Reply
      monasdailystyle
      17.9.2015 at 13:18

      Suomessa ei valitettavasti taida olla Mujia, mutta netistä saa tilattua:)
      http://www.muji.eu

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *