12.4.2023

Terra Te Amo

Mainos, Terra Te Amo

Terra Te Amo on ekologinen kauneus- ja hyvinvointihoitola sekä luonnonkosmetiikkamyymälä Helsingin Punavuoressa.

Terra Te Amo on syntynyt rakkaudesta luontoon ja kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon. Nimeen Terra Te Amo sisältyy tärkeä merkitys. Niin ihmiset, eläimet kuin kasvitkin omaavat latinankielisen nimen. Latinankieliset nimet kertovat paljon enemmän kuin suomalaiset vastineensa ja näillä tieteellisillä nimillä tunnetaan kaikki elollinen ympäri maailmaa. Terra Te Amo on myös latinaa ja tarkoittaa rakkautta maata kohtaan.

Ihana ystäväni Niina on perustanut Helsinkiin oman ekologisen hyvinvointihoitolan Terra Te Amon ja kutsui minut testaamaan hänen signature Uplift hoitoa joka on kasvonpiirteitä ja mielialaa kohottava. Se on kokonaisvaltainen kasvohoito jalkojen ja pään hieronnalla. Hoito tekee juuri sen minkä lupaa, rentouttaa ja kohottaa mielialaa! Aivan ihana ja kaikkia yksityiskohtia myöden tarkasti suunniteltu.

Terra Te Amo hoitola on rauhoittava ja todella uniikisti sisustettu. Hoitohuoneesta löytyy upeana katseenvangitsijana vanha kaapisto, johon on asennettu vesiallas ja hana helpottamaan hoitotyöskentelyä. Hoitopeti on pehmustettu muhkeaksi pehmeillä peitoilla ja tyynyillä. Ihana lämmin punainen sävy rahoittaa heti huoneeseen astuessa.

Minun sydämessäni on aina paikka tällaisille visuaalisille rentoutumisen keitaille. Tekee niin hyvää päästä hetkeksi pois arjen kiireistä ja nauttia rentouttavasta vartalohoidosta. Niinan hoidoissa on aina ihana ja turvallinen ilmapiiri. Häneltä saa myös vinkit ekologiseen kosmetiikkaan ja oikeastaan ihan kaikkeen kokonaisvaltaiseen ihon hyvinvointiin liittyen.

Niina on Terra Te Amon perustaja ja toiminut kosmetologina vuodesta 2015 lähtien. Kokonaisvaltaisen, sisältä saakka kumpuavan hyvinvoinnin, luonnonkosmetiikan ja luontaistuotteiden pariin kouluttautuminen on aikanaan tuonut apua Niinan kuin hänen tyttärenkin ihon haasteisiin.

Niina osaa yhdistää vuosien varrella karttunutta osaamista taitavasti ja kohdata asiakkaat yksilöinä, tarjoten parhaan mahdollisen hoitoelämyksen jokaiselle. Niina päivittää säännöllisesti osaamistani ja hän onkin käynyt lukuisia erilaisia koulutuksia reikistä ayurvedaan.

Uplift – kasvonpiirteitä ja mielialaa kohottava kokonaisvaltainen kasvohoito jalkojen ja pään hieronnalla 75min 119€

Hoito alkaa väsyneitä jalkoja virkistävällä jalkahieronnalla, jossa käsitellään myös akupisteitä. Sen jälkeen vuorossa on ihoa kirkastava kasvohoito, johon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, puhdistava ja rentouttava öljyhieronta sekä ihotyypin mukaiset hoitotuotteet (kasvovedet, seerumit, naamio ja hoitovoide). Rentouttavan ja ilmettä kohottavan hieronnan yhteydessä painellaan kasvojen akupisteitä ja hoidon päätteeksi painellaan myös pään alueen akupisteet. Tämä hoito on todella kokonaisvaltaisesti rentouttava ja samalla lataa akut täyteen uutta virtaa, kohottaen sekä kasvonpiirteitä että mielialaa.

Miksi kannattaa hemmotella itseään hyvinvointihoitolassa?

Hoitolassa käyminen on yksi tapa pitää itsestään huolta ja hoitaa omaa hyvinvointia. Vaikka hemmotteluhoidot voivatkin tuntua ylellisyydeltä, niillä on monia hyötyjä, jotka voivat vaikuttaa positiivisesti niin ulkonäköön kuin mielialaankin.

Tässä listattuna 3 syytä käydä hemmotteluhoidoissa:

1. Rentoutuminen ja stressin lievittäminen
Hoitolassa käyminen tarjoaa mahdollisuuden rentoutua ja unohtaa hetkeksi arjen kiireet ja stressin. Kauneushoitolassa voit nauttia esimerkiksi kasvohoidosta tai hieronnasta, joka auttaa rentoutumaan ja lievittämään stressiä.

2. Parempi ihonhoito
Ammattilaiset tietävät, miten eri ihotyypit ja -ongelmat hoidetaan parhaiten. He voivat suositella sopivia hoitotuotteita ja -menetelmiä, jotka auttavat parantamaan ihon kuntoa. Esimerkiksi kasvohoito poistaa epäpuhtauksia, kosteuttaa ihoa ja edistää solujen uusiutumista.

3. Hyvän olon ja itsetunnon kohottaminen
Hoidoissa käyminen voi myös auttaa kohottamaan hyvänolon tunnetta ja lisäämään itsetuntoa. Kun tuntuu hyvältä omassa kehossaan, se näkyy myös ulospäin. Hemmotteluhoidot voivat auttaa parantamaan omaa hyvinvointia ja antaa lisää energiaa arkeen.

Hyvinvointihoidoissa käyminen ei ole vain pelkkää pinnallista luksustam se voi tuoda monia hyötyjä niin henkiselle kuin fyysisellekin terveydelle. Se on myös yksi tapa antaa itselleen ansaittua hemmottelua ja rentoutumista. Jos et ole vielä käynyt hyvinvointihoitolassa, niin nyt on hyvä aika aloittaa! ♥

 

Varaa aika Terra Te Amoon täältä.

 

Kuvat, Henna Vasti

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *