31.3.2019

Taskupupuja ja fermentoitua teetä, ihanat kosmetiikkauutuudet!

Kaupallinen yhteistyö, Eleven / Mona Visuri Eleven brändilähettiläs

Taskupupuja ja fermentoitua teetä, ihanat kosmetiikkauutuudet!

Alkukevät on ollut ihanien kosmetiikkauutuuksien testailua. Tiedättekin varmasti jo, että olen melkoinen kosmetiikkahiiri ja uudet tuotteet saavat aina mielenkiintoni heräämään.

Pääsen Eleven kautta testaamaan huikeita ja mielenkiintoisia tuotteita erityisesti ihonhoidon saralla. Nappasin postaukseen mielenkiintoisimmat testissä olleet uutuudet. Ilokseni voin todeta, että kokeilussa oli monta mielenkiintoista tuotetta k-beautyn puolelta.

Pidemmittä puheitta.. Tervetuloa kurkkimaan herkullisia uutuuksia!

Taskupupuja ja fermentoitua teetä, ihanat kosmetiikkauutuudet!

Löwengrip Moisture On The Go Facial Mist

Löwengrip ihastutti minut jo muutaman tuotteen testaamisen jälkeen. Olin onnesta soikeana, kun kuulin, että Eleven on saanut tämän(kin) ihanan brändin valikoimaansa. Olen seurannut kymmenen vuotta Isabella Löwengripin uraa, joten oli huikeaa päästä testaamaan tarkemmin hänen omaa nimeään kantavaa ja hehkutettua kosmetiikkabrändiään.

Löwengrip-kasvosuihke käy niin puhtaalle iholle kuin meikin päällekin kosteuttamaan ja virkistämään kasvoja. Kevyt tuoksu ja tasaisen hellästi suihkiva tuote sopii loistavasti myös käsilaukun vakkariksi. En keksi mitään moitittavaa. Kasvosuihkeet ovat olleet pinnalla jo muutaman vuoden. Loppua tälle kauneustrendille tuskin onkaan näkyvissä vielä pitkään aikaan.

Taskupupuja ja fermentoitua teetä, ihanat kosmetiikkauutuudet!

Löwengrip Long Lasting Heat ProtectorCount On Me Deodorant

Tiesittekö, että Ruotsissa myydään Löwengrip Count On Me Deodorantia yksi joka toinen minuutti?! Tuotetta voisi siis melkein kutsua Ruotsin kulttidödöksi.

Itse tykästyin deodoranttiin heti ensimmäisen käytön jälkeen. Deodorantti pitää hien poissa koko päivän. Tuoksu on ihanan sensuelli ja mieto. Tuubimaisen purkin sisältä löytyy ihan tavallinen roll on, jonka puolesta itse puhun. En ole koskaan osannut käyttää suihkutettavia deodorantteja. Aivan kaikkien aikojen deodorantti suosikiksi tämä ei vielä yltänyt, mutta lähelle kuitenkin.

Long lasting heat protector nousi samantien omien hiustuotteideni kärkeen. Tätä suosittelen kaikille, jotka joskus föönaavat tai kihartavat hiuksia. Aivan huikean hyvä perustuote, joka toimii kuten lupaakin. Tässäkin on hempeän mieto tuoksu ja suihkepullosta tuotetta tulee tasaisesti ja sopivalla paineella. Tälläkin on merkitystä, sillä suihkepulloissa on paljon eroja. Jotkut suihkii kauhean määrän kerralla ja toisista ei meinaa tulla yhtään mitään. Tässä tuotteessa on selvästi mietitty itse tuotteen toimivuuden lisäksi pullon käytettävyyttä.

Taskupupuja ja fermentoitua teetä, ihanat kosmetiikkauutuudet!

TonyMoly The Chok Chok Green Tea Watery Cream

Nyt ollaan ihanien asioiden äärellä. Nimitäin TonyMolyn The Chok Chok Green Tea Watery Cream voide pitää sisällään fermentoitua vihreän teen uutetta. Sanon “kyllä kiitos”, kun saan nauttia vihreän teeni myös kasvoilla voiteen muodossa. Ja vielä fermentoituna (eli maitohappokäytetty). Kaikki fermentoitu saa sydämeni sykkimään. Chok Chok pitää sisällään 63% fermentoitua vihreäteeuutetta. Purkki on ladattu täyteen antioksidantteja ja se kosteuttaa ja elvyttää ihoa. Mukana on myös antibakteerista sitruunan siemenöljyä sekä ihoa elvyttävää ja rauhoittavaa ruusupuuöljyä.

Taskupupuja ja fermentoitua teetä, ihanat kosmetiikkauutuudet!

Skin79 Green Tea Clay Mask (loppu väliaikaisesti)

Kun haluat saada puhtaan ja silkkisen sileän ihon, testaa tämä Skin79 Green Tea Clay Mask. Huikea tehotuote, joka toimii. Ihan kaikkein herkimmälle ja kuivimmalle iholle en tätä lähtisi suosittelemaan. Itse kokeilin naamiota kasvojen t-alueelle,  joka ei ole itselläni niin herkkä alue. Levitin naamion kasvoille ja annoin vaikuttaa hetken, jonka jälkeen puhdistin naamion hellin pyörivin liikkein. Tuotteen kevyesti kuoriva koostumus auttaa poistamaan iholta myös kuolleen ihosolukon.

Lopputulos oli hehkuva ja puhdas. Tuote sopisi mielestäni erityisesti kesällä ihon puhdistukseen.

Taskupupuja ja fermentoitua teetä, ihanat kosmetiikkauutuudet!

G9SKIN Grapefruit Vita Peeling Gel -kuorintageeli

Seuraavaksi mennään k-beautymerkin G9skin -kuorintageeliin pariin. Geeli levitetään kasvoille hellästi pyörivin liikkein. Tuote murustuu kevyesti ja samalla kuorii iholta pois kuollutta ihosolukkoa. Tämä ihana kuorintageeli on samaan aikaan tehokas, mutta hellävarainen.

Tämäkin kätkee sisäänsä upeita raaka-aineita, kuiten C-vitamiinipitoista greippiuutetta ja E-vitamiinia.  Suosittelen käyttämään tätä tuotetta kerran viikossa pitämään ihon kirkkaana ja ehkäisemään epäpuhtauksia. Ihana tuote! Kuorinta-aineiden suurkuluttajalta iso peukku.

Taskupupuja ja fermentoitua teetä, ihanat kosmetiikkauutuudet!

Skin79 Super+ Beblesh Balm SPF 30 PA++ Pink

Skin79 -merkin ehkä tunnetuin ja myös suosituin tuote on heidän BB voide. Moni vannoo brändin nimeen, eikä kokeiltuaan enää muita suostu käyttämäänkään. Te varmaan tiedätte entuudestaan, etten ole suurin BB tai CC voiteiden fani. Rakastan tosi peittävää ja pysyvää meikkivoidetta kevyempien BB voiteiden sijaan. Tämä Skin79 on kuitenkin melko poikkeuksellinen BB voide, sillä se todellakin myös peittää ja on enemmän meikkivoidemainen. Edelleenkään tämä ei noussut meikkivoiteiden ylitse, mutta halusin nostaa tuotteen esiin, sillä uskon, että tämä saa monelta teiltä kannatusta.

Tässä tuotteessa parhaita puolia on huikea aurinkosuoja, joten tämä on hyvä vaihtoehto mukaan otettavaksi esim. aurinkomatkalle! Super+ Beblesh Balm on myös älyttömän riittoisaa, joten hinta-laatusuhde on todella kohdallaan. Mikäli etsit vielä itsellesi sitä täydellistä BB voidetta, kokeile tätä! :)

Taskupupuja ja fermentoitua teetä, ihanat kosmetiikkauutuudet!

THANK YOU FARMER Back to Iceland Peeling Cream & THANK YOU FARMER Back to Iceland Cleansing Water

THANK YOU FARMER -merkki on itselleni uusi k-beauty tuttavuus ja aivan ihana sellainen. Brändi on noussut globaaliksi vain kolmessa vuodessa! Eleveninilta löytyy kompakti valikoima merkin suosituimpia tuotteita, joten nyt on helppo tutustua merkkiin.

Tuoteideologia on laadukkuudessa ja luonnollisissa raaka-aineissa. Lupaukset ovat realistisia ja nimensä mukaisesti tuotteet saavat inspiraationsa  luonnosta ja maanviljelystä.

Tähän merkkiin kannattaa siis tutustua! Itse testasin ensimmäisenä kuorintageelin sekä puhdistusveden. Loistavat ja toimivat tuotteet kumpainenkin!

Taskupupuja ja fermentoitua teetä, ihanat kosmetiikkauutuudet!

TonyMoly Pocket Bunny Moist Mist –kasvosuihke & TonyMoly Panda’s Dream So Cool Eye Stick

Voitte kuvitella, että nämä tuotteet olivat myös perheen pienimmän mieleen! ;) Monelle tutun TonyMolyn bravuuri ovat leikkisät pakkaukset. Taskupupu saa taatusti hymyn huulille, kun kesken päivän raikastat kasvot sillä. Pandalla annat tummille silmänalusille kyytiä ihanalla viilentävällä silmänympärysvoiteella. Täydellinen kesällä, kun haluaa raikkaan ja viilentävän tuotteen käyttöön!

Mitä mieltä te olette näistä TonyMolyn suloisista purnukoista?? :)

Taskupupuja ja fermentoitua teetä, ihanat kosmetiikkauutuudet!

The Ordinary “B” Oil -kasvoöljyThe Ordinary EUK 134 0.1% -seerumi 

Ihanan The Ordinary -brändin kaksi öljyuutuutta ovat hittejä. Tosin kaikki merkin testaamani tuotteet ovat olleet aina iso ihastus. “B” Oil on huikea yhdistelmä öljyjä, joista saa antioksidantteja tukemaan ihon hyvinvointia. Tätä voi laittaa tipan muiden voiteiden laittamisen jälkeen viimeistelemään ihonhoidon.

The Ordinary EUK 134 0.1% -seerumi on myös antioksidanttinen ja suojaa ihoa esimerkiksi kaupungin saasteilta. Seerumi hyödyntää superoksididismutaasia (SOD) ja katalaasia, jotka muodostavat erityislaatuisen antioksidanttimolekyylin, joka taistelee vapaita radikaaleja vastaan. Tämän antioksidanttimolekyylin sanotaan olevan markkinoiden tehokkaimpia antioksidantteja.

Seerumia voi ja kannattaa käyttää muiden voiteiden kanssa yhtä aikaa, mutta kannattaa huomioida, ettei seerumia tule käyttää yhdessä runsaasti happoja tai C-vitamiinia sisältävien tuotteiden kanssa, sillä ne voivat heikentää tämän EUK-134™-molekyylin tehoa.

The Ordinaryn tuotteet ovat niin mielenkiintoisia, että pitäisi joskus ottaa projektiksi opiskella läpi nämä kaikki huikeat tuotteet kunnolla! Testattavaa riittää vielä vaikka kuinka. Mikä on teidän The Ordinary lemppari?

Taskupupuja ja fermentoitua teetä, ihanat kosmetiikkauutuudet!

Bonair Rose Illuminator Oil Drop on ravitseva öljyseerumi

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä oma tämän hetken lempparini! Hehkuvan upeassa purkissa oleva Bonair merkin öljyseerumi vei sydämeni heti ensimmäisellä kokeilulla.

Bonair on Etelä-Korealainen kosmetiikkabrändi, joka hyödyntää fermentoituja öljyjä. Tuotteissa pyritään käyttämään mahdollisimman paljon luonnollisia ainesosia ja minimoimaan synteettiset ainesosat, joiden tarpeellisuus punnitaan aina hyvin tarkasti.

Bonairin Photo To Real Skin™ -teknologia tekee öljyseerumin koostumuksesta miellyttävän ja nopeasti imeytyvän. Tämän tietää vasta kokeilemalla, olin aivan ällikällä löyty tuotteen ihanasta koostumuksesta!

Olen käyttänyt Bonairin öljyseerumia erityisesti illalla meikinpuhdistuksen jälkeen ja myös meikin alla. Tuote jättää ihon kauniin heleäksi ja kirkastaa sameaa ja väsynyttä ihoa. Tuotteessa on myös ihana mieto luonnollinen tuoksu. Mikäli rakastat erilaisia öljyseerumeita, tätä on kokeiltava!

Löytyikö joukosta teille jo entuudestaan tuttuja tuotteita?? :) 

Olette jättäneet tosi paljon palautetta, että kaikki kosmetiikkakamppikset ovat olleet mieleen ja ilolla jaankin nämä vinkit aina eteenpäin. Nyt Elevenillä on menossa paljon kysytty Maria Nila kamppis, hiusbrändin tuotteista saa 20% alennusta 2.4 asti. Saan paljon viestejä hiustuotteisiin liittyen ja mainitsen aina Maria Nilan yhtenä lemppareistani. Shampoot, hoitoaineet sekä muotoilutuotteet ovat kaikki todella toimivia!

Näiden lisäksi Eleven on juuri saanut valikoimaansa monen tunteman Bobby Brownin! Hillittyä ja luonnollista kauneutta korostava brändi on monen klassisen meikkaajan suosikki. Bobby Brownin tervetuliaisyllärinä Elevenilta saa Bobbi Brown -tuotteita 50 eurolla ostaessa lahjaksi kahden sävyn kulmaväripaletin, jonka arvo on 51,50 euroa. Itseäni kiinnostaa Bobby Brownin valikoimasta erityisesti Instant Full Cover Concealer -peitevoide sekä Bobbi Brown High Shine -huulipuna sävyssä italian rose! :)

Nyt toivotan ihanaa ja keväistä viikkoa kaikille! ♥

Pictures, Carita Alfthan / edited by me

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Liia
  3.4.2019 at 07:53

  Tämä on nyt täysin ohi aiheen, mutta olisi kiinnostavaa nähdä joskus teidän perheen ruokapäiväkirjaa, erityisesti lapsen kohdalta? :) Meidän poika Lionelia hiukan nuorempi, niin olisi kiva saada vinkkejä ja ehkä vähän vaihtelua hänen ruokiinsa!

  Olisin myös kysynyt, milloin aloitte antamaan Lionelille pastöroimattomia maitotuotteita, kuten esim home- ja tuorejuustoja ekoja kertoja? Neuvola ei oikein ole antanut selkeitä ohjeita, niin olisi kiva kuulla miten muilla on noiden kanssa toimittu, kun juustot kuuluu meidän vanhempien suosikkeihin :) Kiitos, jos ehdit vastata!

  • Reply
   Mona
   3.4.2019 at 12:10

   Tätä taaperon ruokapäiväkirjaa kysytään tosi paljon, joten pitää kyllä saada pian toteutukseen!
   Arjessa käytetään tosi vähän mitään maitotuotteita, mutta maistella on saanut kyllä melkein kaikkea alusta asti. Esim tuota homejuustoa ei ole saanut kuin muutaman kerran (sitä harvoin on meillä kotona, vaikka rakastetaan ylikaiken) ja hmm.. jos en nyt kauheasti valehtele niin olisikohan viime kesänä tai syksynä maistanut ekan kerran… Jouluna maisteli myös!! :) Ja tosiaan RAKASTAA myös homejuustoa :D Jos vaan saisi niin söisi varmaan koko paketillisen kerrallaan … :D
   Useammin ollaan arjessa annettu sitten vege juustoja ja joskus silloin tällöin ihan tavallista juustoa. Tuorejuustoa ei ole tainnut vielä maistaa, kun ei ole ollut meillä kaapissa. Mutta summa summarum, ollaan tosi alusta asti huolettomia pienten maistiaisten kanssa. Kaikkea saa maistella ja totutella erilaisiin makuihin. Lionelilla oli alkuun paljon ruokayliherkkyyksiä ja sen takia mentiin tosi hissukseen ja pyrittiin pitämään mahdollisimman monipuolisena ruoka. Esim maitoa ei juo, mutta annetaan kasvimaitoja aina vaihdellen erilaisia. Tässä aiheessa on kyllä niin paljon kaikkea, että pitää nyt jossain kohdin saada se postaus tai vaikka Insta Storyssa ruokaviikko aikaiseksi.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *