23.2.2019

Usko unelmiisi

Sisältää mainoslinkkejä*

Olin keskiviikkona Mariannan for Bubbleroom* malliston lanseerauksessa juhlistamassa upeaa Mariannan suunnittelemaa vaatemallisto. Voi miten ylpeä olen ihanasta ystävästäni, joka on tehnyt huikeaa duunia. Sain lahjaksi tämän kuvissa näkyvän bleiserimekon ja kuvasin sen heti seuraavana aamuna Caritan kanssa.

Jäin myös pohtimaan unelmia ja haaveita sekä niiden täyttymistä. Oman vaatemalliston suunnittelu on huikean tavoitteen saavuttaminen. Koen itse valtavaa onnen tunnetta pelkästään, kun joku lähelläni saavuttaa itselleen tärkeitä asioita. Se motivoi aina itseäänkin tarttumaan härkää sarvista ja tekemään töitä omien unelmien eteen.

On tärkeää muistaa, että menestys on meille jokaiselle yksilöllinen tunne. Menestystä ei ole jokin tietty ansaittu rahamäärä tai tietty seuraajien määrä Instagramissa. Menestyminen ei myöskään ole jonkun tietyn aseman saavuttamista. Menestyminen on sitä, että koet itse tehneesi parhaasi ja saavuttaneesi juuri Sinulle tärkeän päämäärän. Oli kyseessä työtavoite, ihmissuhteisiin liittyvät haaveet, rahallisen omaisuuden kerääminen tai mikä muu vaan, niin tärkeintä menestyksessä on se miten itse tunnet onnistuneesi.

Unelmien ja haaveiden kanssa pitää pysyä niin sanotusti nälkäisenä. Jatkuva kehittyminen ja samalla matkasta nauttiminen tekee meidät onnelliseksi. Projektit ja eteenpäin kasvaminen saa tuntemaan itsensä merkitykselliseksi ja lisää onnen tunteita. On tärkeää muistaa olla itselleen armollinen, mutta tekemättömyys ja saamattomuus saattavat helposti aiheuttaa turhautumista ja merkityksettömyyttä. On eri asia pyytää itseltään liikaa ja olla jatkuvasti tyytymätön. On myös eri asia jatkuvasti verrata itseään muihin. Tyytyväisyys tähän hetkeen ja onnellisuus voi olla läsnä joka päivä vaikka olisi todella kunnianhimoinen ja tavoitteellinen ja unelmiin olisi vielä pitkä matka.

Jokaisella tulee varmasti aikoja, kun omat haaveet tuntuvat mahdottomilta saavuttaa. Tulee hetkiä, kun ei jaksa yrittää, eikä jaksa kulkea eteenpäin. Löytäessään tien uudelleen kehityksen ja oppimisen pariin, huomaa kuitenkin nopeasti, että juuri se matka kasvamiseen on se onnen lähde. Kehitys saa ihmisen kukoistamaan. Jokainen määrittää itse sen, mitä mielekäs kehitys ja kasvaminen on.

Haluankin kannustaa jokaista teistä uskomaan juuri SINUN omiin unelmiisi. Luo unelmat itse, älä anna muiden ohjata unelmiasi. Tee töitä unelmiesi eteen. Ja ennen kaikkea nauti jokaisesta kasvun hetkestä kohti unelmiasi. Ja muista aina jakaa onnistumisen tunteita ympärillesi. Iloitse muiden onnistumisista niin kuin iloitsisit omastasi.

Vielä kerran onnea Marianna, olen niin ylpeä sinusta ja siitä, että kurkotat kohti omia unelmia ja haaveita niissä onnistuen. ♥

Päälläni oleva kaunis bleiserimekko löytyy vielä muutamassa koossa täältä. *

Pictures, Carita Alfthan / edited by me

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *