7.2.2019

Ravintolasuositus Helsingissä: Restaurant Andrea

Ravintolasuositus Helsingissä: Restaurant Andrea

*PR lounas Restaurant Andreassa tarjottu

Pääsin testaamaan ensimmäistä kertaa aivan huikean ihanan Restaurant Andrean tänään pr lounaalla. Iso kiitos kutsusta St Georgen väelle.

Kolmen ruokalajin lounas vei kielen mennessään. Alkupalan monipuoliset ja maukkaat mezet olivat itsessään jo niin hyviä, että menen ravintolaan toistamiseen pelkästään niiden perässä. Linssihummus, itsetehty jogurtti, mustekalat ja oman leipomon leipä sai minulle aikaan valtavan hymyn. Pääruokaan valitsin lihan, joka oli mausteista ja mureaa häränhäntäpataa. Maha oli jälkiruaan jälkeen aivan viimeistä tuumaa myöden täynnä, mutta toivoin silti, ettei taateli-pistaasikakku yhdessä jugurttisorbetin kanssa loppuisi koskaan! :D

Restaurant Andrea on loistava valinta esimerksi business lounaalle, kun on aikaa istua hieman normaalia pidempään ja nauttia laadukkaasta ruuasta, silti rentoa ilmapiiriä unohtamatta. Itse aion seuraavaksi varata pöydän minulle ja Eetulle yhteistä treffi-iltaa varten. Uskon, että Eetu tulee suurena ruokakriitikkona rakastumaan erityisen paljon tähän paikkaan! :)

Mikäli pohdit ihanaa ravintolaa ystävänpäiväksi rakkaan kanssa, niin suosittelen lämpimästi varaamaan Andreasta pöydän heti! ♥

Pst. Kurkkaa lisää kuvia IG Storyn puolelta (food kohokohdissa)! @monavisuri

Ravintolasuositus Helsingissä: Restaurant Andrea

“Anatolialaisia makuja, pohjoismaisia raaka-aineita, jaettavia annoksia ja herkkuja, sormiruokaa, hitaasti kypsytettyä lihaa, tuoreita vihanneksia sekä mausteisia flat bread -leipiä taivaallisilla täytteillä. Sumak, piparjuuri, tahini, mäti, munakoiso, mustikka, granaattiomena, savustettu lohi ja lahmacun. Jännittävät makuyhdistelmät, jotka palkittu suomalais-turkkilainen kokki Mehmet Gürs tuo Helsinkiin. Fun dining rather than fine dining!”

Ravintolasuositus Helsingissä: Restaurant Andrea

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *