20.9.2018

Adama Sofia, Dream Catchers

Adama Sofia, Dream Catchers

Iiiiik mun ihana ystävä Adama on perustanut huikean Dream Catchers sarjan, jossa hän haastattelee mielenkiintoisia ja inspiroivia suomalaisia naisia, jotka ovat kaikki kulkeneet oman polkunsa kohti omaa juttua. Adama itse on huikean inspiroiva ja sydämellinen ja olen niin äärettömön ylpeä siitä mitä kaikkea hän on kehittänyt omalla urallaan. Ja nyt sain suuren kunnian olla yksi hänen haastateltavistaan!!! :’) Kiitos Adama, että sain olla mukana.

Mikäli ette vielä seuraa Adaman kanavia niin nyt kannattaa viimeistään laittaa tämä ihana inspiroiva ja valoisa nainen seurantaan. Adaman Youtube löytyy täältä ja Instagram täältä. Tullaan varmasti Adaman kanssa keksimään paljon kivoja videoita yhdessä, haluan ehdottomasti saada hänet vuorostaan omalle kanavalleni vieraaksi, joten jääkäähän seurailemaan! ;)

Mites muuten mun pieni Lionel tuhisemassa videolla?!? En kestä miten tuo mun koko maailman täyttävä rakkauspakkaus on kasvanut niiiin nopeasti. :’)

PODCASTINA jutun voi kuunnella TÄÄLTÄ! ♥

Koko Dream Catchers sarja löytyy täältä.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Adama Sofia
  20.9.2018 at 10:49

  Aivan ihana olet Mona! Ja kiitos vielä, että olit vieraana – oli niin mielenkiintoista jutella ja varmasti jutellaan taas pian <3

  • Reply
   Mona
   20.9.2018 at 10:58

   Pian uudestaan <3 <3 :*

 • Reply
  Mumma
  22.9.2018 at 19:29

  Ihanasti toteutettu video ja voi miten pieni palleroinen pikkurakas on <3

  • Reply
   Mona
   23.9.2018 at 08:06

   No niinpä<3 :')

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *