21.8.2018

13 ajatusta tänään

Mother and son outfits

1. Näen todella paljon unia ja halutessani muistan ne myös tarkasti. Viime yönä näin aivan kamalan painajaisen, jossa Lionel katosi ja unessa pelkäsin, että hänet on siepattu. Ihan hirveä uni ja heräsin kamalassa paniikissa. Meditoin keskellä yötä lähemmäs vartin, ennen kuin mieli alkoi rauhoittua ja sain uudestaan unesta kiinni. Onneksi painajainen ei jatkunut.

2. Aloitin juuri Kaylan kuudennen viikon treenit. Olen ihan super tyytyväinen itseeni, etten ole jättänyt ainuttakaan treeniä välistä. Kuudessa viikossa ei isoja muutoksia ole tullut, mutta olossa huomaa merkittävän ero. Treenaamisesta tulee aina niin hyvä olo!! Lupaan vielä kirjoittaa tarkemmin Kaylan treeneistä. Mitä pidemmälle olen itse päässyt sen enemmän on sanottavaa. Toki olen tehnyt samoja treenejä monta kertaa ennenkin, mutta nyt synnytyksen jälkeen oma keho on täysin erilainen ja siten myös treenit erilaisia.

Mother and son outfits

3. Suunnittelen alustavasti hyvin henkilökohtaista videota aiheella “Mistä me riitelemme?”. Olen jutellut tästä jo Eetunkin kanssa ja sain häneltä vihreää valoa sille, että voin puhua aiheesta myös teidän kanssa, vaikka nämä asiat onkin todella henkilökohtaisia.

4. Haaveilen monesta uudesta yrityksestä, joita haluaisin perustaa. Kauneus, kosmetiikka, henkinen hyvinvointi, konsultointi, sijoittaminen, kahvila ja mitä näitä nyt on… :D Pitää muistuttaa itseään, että meillä on vain yksi elämä ja jos haluaa toteuttaa haaveitaan on syytä aloittaa heti! ;) Tähän asti olen keskittynyt lähinnä suunnitteluun ja haaveiluun. Jos nyt olisi aika toteuttaa?

Mother and son outfits

5. Se tunne, kun joku puolituttu kävelee kadulla vastaan luurit korvilla ja yrität moikata (kovaan ääneen), mutta hän ei kuule. Etkä itse kehtaa lähteä juoksemaan perään…. :D

6. En muista, koska olisin selannut kunnolla lemppariblogeja läpi!! :( Entinen suosikki puuhani on jäänyt ihan taka-alalle kaiken muun kiireen keskellä. Instagramia tulee selattua, mutta siellä selailu on enemmän satunnaista “rullausta”, eikä niitä lemppareita tule välttämättä edes feediin.

Mother and son outfits

7. Ikävöin korkkareita, mutta mukavuudenhalussani valitsen aina tennarit. Tennarit jalassa tulee paljon helpommin hyötyliikuntaa. Tähän pitää kehittää, joku hyvä systeemi, että myös korot saa enemmän käyttöä.

8. Turhaudun ajoittain bloggaamisen minäminäminä puoleen. Onneksi nykyään voin jakaa aika paljon myös Lionelin juttuja, jolloin pääosassa on myös joku muu, kuin minä ;)

Mother and son outfits

9. Tavaran paljous ahdistaa välillä paljon ja tuo ristiriitaisia tunteita. Olen äärettömän ylpeä veljestäni ja hänen kihlatustaan, jotka ovat ekoarki.fi yrittäjiä. He ovat monessa arkisessa asiassa tarkkoja. Minulla on paljon parantamisen varaa kierrättämisestä materiaalin kulutukseen ja kaikessa siinä välissä.

10. Blogien piilomainonnasta puhutaan taas ja jatkuvasti muuttuvat ohjeistukset alkaa mennä aivan överiksi. En ymmärrä kenellä on aikaa tähän…? Ja miksi juuri bloggaajia haukutaan ja syytetään piilomainonnasta, kun se mielestäni on kaikkein tarkimmin yhteistyöt merkitsevä ryhmä?! :O Kuka esimerkiksi huomaa telkkarissa pienet *sisältää tuote sijoittelua merkinnät yms. TV on aivan täynnä maksettua mainontaa tai tuotesijoittelua, mutta niitä kukaan ei edes huomaa. Blogit ovat samalla tavoin myös maksetun median alusta, mutta täällä suorastaan huudetaan, kun on jotain maksettua. Noh tämä tästä. Oma ymmärrys ei vain riitä miten jaksetaan viilata pilkkua todella rankasti juuri tässä ryhmässä.

Mother and son outfits

11. Aina jotain sokeripitoista syötyäni olen alakuloinen. Ei siksi, etten antaisi itselleni lupaa syödä herkkuja vaan huomaan sokerin vaikuttavan omaan mielialaani ihan valtasti muuten. Parempi siis jättää herkut minimiin ja keskittyä mahdollisimman puhtaaseen ja ravintorikkaaseen ruokaan. Tummasuklaa on hyvä herkku, eikä aiheuta alakuloista oloa. Sokerikoukusta irtipäästämiseen apua ystävältäni Leeniltä. ♥

12. Tykkään ketsupista, mutta Leenin vinkistä käytän sen sijaan tomaattisosetta. Paljon parempaa ja ei sisällä sokeria.

Mother and son outfits

Molempien asut, KappAhl (saatu)

13. Makaan illalla laiskana sängyssä ja luen kirjaa. Puhelimessa on akku ihan loppu. Pyydän Eetua hakemaan puhelimen ja laittamaan sen lataukseen. Laturi on sängyn vieressä toisella puolella minua. Eetu tokaisee, että tuo on jo ihan laiskuuden multihuipentuma. Mutta oikeasti halusin vaan, että saan samalla pusun.

Hitsit olen onnellinen just nyt. Samaan aikaan on menoa ja meininkiä. Projekteja ja suunnitelmia. Haaveita ja unelmia. Silti mihinkään ei ole kiire. Aika saa olla ja pysyä. Haluan hengittää tätä hetkeä just nyt. Nauttia siitä mitä juuri nyt on. Mies, joka tulee laittamaan puhelimen lataukseen ja antamaan pusun. Ja Lionel. Meidän rakkauden multihuipentuma Lionel.

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Suvi
  21.8.2018 at 14:42

  Tää on ihan irrallinen kysymys,mut miten sä meditoit yöllä?;) toi ykköskohta kauhun hetkestä koskettaa varmasti useaa äitiä ja itsensä rauhoittamiskeinot on aina kiinnostavia.

  • Reply
   Mona
   21.8.2018 at 14:55

   Yksi TODELLA tehokas ja super helppo keino meditoida yöllä on laskea omaa syketta ja hengittää palleahengitystä. Eli toisella kädellä etsii toisesta ranteesta sykkeen ja sen tahtiin alkaa hengittää. Esim neljä sisään ja neljä ulos.
   Mä usein myös käytän mantraa SAT NAM sykettä laskiessa:) Tota käytän yleensä aina öisin, jos olo on levoton tai näen painajaisia ja paljon myös muutenkin :)

   • Reply
    Suvi
    22.8.2018 at 12:11

    On muuten Mona hienoa,että vastaat kommentteihin suhteellisen aktiivisesti!<3 mun mielestä se on yksi voimakas tekijä,joka vaikuttaa siihen,että kiinnostuu vieläkin enemmän seuraamaan sun kirjoituksia.Esim. yhden blogin kohdalla mun kiinnostus on laskenut,kun ei kommentteihin ole pitkään aikaan vastattu.Kiirettähän välillä on enemmän kuin haluaisi,trust me,i know,kaksi pientä lasta,eikä sullakaan varmaan yhtään hitaasti vuorokauden minuutit käy =D

    • Reply
     Mona
     22.8.2018 at 12:20

     Enemmänkin pitäisi ja haluaisin vastaille aina jokaiseen, vaikka ihan aina ei pysty <3 Kommentit on ihania ja arvostan jokaista. Myös niitä ei niin ystävällisiäkin, koska ne aina kehittää ja pistää miettimään;)
     Haleja sinne ja kiitos sulle kun jätit kommenttia <3

 • Reply
  Jenni S. | big mamas home
  21.8.2018 at 19:19

  Ihana, positiivinen postaus. ❤ Mua alkoi ihan itkettää lopussa.

  Ja mä oon kanssa miettinyt tota yhteistyö hommaa. En ole keksinyt muuta, kuin tämän perisuomalaisen piirteen; Olen valmis maksamaan 200, jos se estää naapuria tienaamasta 100. Mikä on ihan todella surullista. Toivottavasti tämäkin asia saavuttaisi vielä sen pisteen, että ketään ei kiinnosta. Itse olen tosi sinut blogimainonnan kanssa ja hyvin toteutettuja yhteistyöjuttuja on jopa nautinto lukea.

  • Reply
   Mona
   21.8.2018 at 19:33

   Ihana Jenni <3 Ja joo taitaa tosiaan olla noin :D Noh, ehkä tämäkin kehittyy tästä :D
   Minä myös tykkään hyvin toteutetuista jutuista mutta sen sijaan alkaa ärsyttää jatkuva mainos mainos mainos sanan ja merkintöjen viljely ihan joka tuutissa, kun nyt ilmoittelussa mennään jo ihan äärilaitaan. Vähemmälläkin tulisi selväksi :D Minulla ei henkilökohtaisesti ole tuon taivaallisen väliä olisiko yhtään mitään mainintaa vai ei. Aivan se ja sama. Olen jokatapauksessa kriittinen kuluttaja enkä pidä mitään totuutena vaan kyseenalaistan ja otan vinkkejä totuuksien sijaan :D Siis noin yleisesti.. Noh tämä taas tästä :DD
   Haleja sinne <3 <3

 • Reply
  Pauliina / A la Helvetia
  22.8.2018 at 09:09

  Näin toimittajana töitä tekevänä halusin kommentoida eroa median ja bloggareiden ohjeistusten välillä. Esimerkiksi aikakauslehdet ovat sitoutuneet journalistisiin säännöksiin, joihin kuuluu mm. Kaupallisen ja journalistisen sisällön erottaminen ja ulkoisten vaikutuspyrkimysten estäminen. Siksi esimerkiksi lehdissä esiteltävät meikit on lähtökohtaisesti valittu tietyillä kriteereillä. Bloggareilla tällaista eettistä säännöstöä tai alan itsesäätelyelintä ei samalla tavalla ole, joten siksi säännöt ovat ehkä enemmän tarpeen. Toiseksi, täytyyhän maksettu mainos mediassakin erottaa selvästi muusta sisällöstä, vaikka se kuuluisi median aihepiiriin ja olisi laadukkaasi tehty.

  Toki ymmärrän myös jatkuvien säännösten muutttumisen turhauttavan, ja ehkä jotkut säännöt menevät vähän pitkälle. Blogikommenteista olen huomannut, että ainakin osa lukijoista niputtaa kaikki yhteistyöt samaan nippuun, eikä näe eroa sen välillä, onko bloggari saanut ilmaiseksi huulipunan testiin tai mekon lainaan kuvausta varten, vai maksetaanko postauksista palkkio. Siksi tuntuu, että välillä bloggarit saavat kohtuutonta kritiikkiä „jatkuvista mainospostauksista“, vaikka todellisuudessa jutussa saattaa olla ehkä vain pari affiliate-linkkiä tai ilmaiseksi saatua tuotetta. Positiivisesti haluan kuitenkin ajatella, että mainontaan liittyvät säännöt lisäävät alan ammattimaisuutta.

  Sisältöyhteistöitä vastaan minulla ei ole mitään, ja monet monet monet bloggarit toteuttavat ne todella ammattitaitoisesti.

  • Reply
   Mona
   22.8.2018 at 09:19

   Hyviä pointteja Pauliina!

 • Reply
  Mumma
  22.8.2018 at 16:04

  Lopussa aukesivat mumman kyynelkanavat. Ihana kirjoitus, suuria tunteita ja kuitenkin ihan arkea. Onni on hetkessä.

 • Reply
  Minttu
  25.8.2018 at 14:43

  Mua kyllä ärsyttää aivan valtavasti kaikki tuoteesittelyt blogeissa ja instassa, etenkin kun niissä ei ole mitään tervettä kritiikkiä vaan lähes kaikki on SUPERihanaa ja mahtavaa, loistotuotetteita ”aaaah mä rakastan tätä”-tyylistä sopertelua. Ei ole uskottavaa ja jotenkin äärettömän pinnalista ja tylsää. Paljon mieluummin kuulisin siitä mitä ajatuksia päässäsi liikkuu, kun mitä tuotteita olet taas saanut ja kuinka SUPER sitä ja tätä ne ovat. Esim nuo parisuhdeasiat ovat oikeasti kiinnostavia ja hyviä.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *