26.5.2018

Luonnonkosmetiikan meikki-ihastus

(commercial links/kaupallisia linkkejä*)

Olen jonkun aikaa testaillut nyt Jolielta saamiani Absolution* merkin meikkejä. Tykästyin sarjan muutamaan meikkiin sen verran paljon, että näistä pitää ihan erikseen mainita.

Ensimmäisenä merkin meikkivoide*! Itselläni on tummempi sävy, joka on täydellinen nyt kesällä. Absolution meikkivoide oli iso yllätys itselleni. Odotin valjua litkua, joka ei peitämä mitään.. :D Ihanien Jolien tyttöjen hehkutuksesta otin kuitenkin tämän rohkeasti testiin ja onneksi otin. Tämä ei missään nimessä vedä vertoja ikuisuussuosikeilleni meikkivoiteissa. Tämä kuitenkin sopii itseasiassa nyt kesällä paljon paremmin kasvoilleni, kuin tosi peittävä double wear suosikkini. Voidetta pitää hieman “lämmittää” käsissä, jotta sen saa levittymään parhaiten kasvoille. Voide on tosi kevyt ja tuntuu ihanan hoitavalle iholla. Eniten yllätyin voiteen peittävyydestä, joka mielestäni oli luonnonkosmetiikaksi varsin hyvä. Suosittelen tosi lämpimästi käymään testaamassa tätä esimerkiksi Jolien kivijalkamyymälässä, jos on nyt haussa kesäksi ihana hoitava meikkivoide. Tässä on erikoinen tuoksu, joka varmaan jakaa mielipiteitä. Itse rakastuin raikkaaseen tuoksuun! :)

Pakko vielä kopioida tuottekuvaus tähän, koska kukapa ei haluaisi tällaista hoitoihmettä levittää kasvoilleen joka päivä?? <3

“Tamanuöljy rauhoittaa ja korjaa ihoa.
Vihreä tee on antioksidanttipommi, joka korjaa vapaiden radikaalien vaurioita ihossa,
auttaa ihoa puhdistumaan toksiineista sekä rauhoittaa.
Thermus termophilus on merellinen mikro-organismi, joka suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. Italianolkikukka vilkastuttaa mikroverenkiertoa ja vähentää punoitusta kasvoilla ja kirkastaa ihon väriä. Sisältää lisäksi kosteuttavaa aloe veraa, jojobaöljyä, ruusunmarjaöljyä, inkivääriuutetta sekä bambun ydintä. Sopii kaikille ihotyypeille, ihanteellinen etenkin helposti rasvoittuvalle ja sekaiholle. “

Uutuutena testasin myös merkin nestemäistä rajauskynää*. Erityistä plussaa saa ihana sivellin, jonka avulla saa tosi helposti tehtyä rajaukset. Pigmenttiä tulee reilusti ja tällä saa kauniin rajauksen aikaiseksi. Ainut miinus omassa käytössäni oli rajauksen kestävyys. Olen itse melkoinen hikoilija ja meikki on kovilla koetuksilla aina. Puolet päivästä rajaus pysyi nättinä, mutta alkuillasta alkoi olla jo vähän tuhriintumisen merkkejä.

Silti tähän mennessä heittämällä paras rajauskynä luonnonkosmetiikan puolelta mitä olen kokeillut!

Viimeisenä vielä peiteväri*, joka meikkivoiteen tavoin tuntuu todella hoitavalle iholla. Tämäkin on omalle iholleni nyt kesällä erityisen hyvä. Silmänalusiin ja pieniin näppyihin ja arkena voi melkein riittää kiireessä pelkän peitevärinkin laitto. Juhlameikissä (tai kuvausmeikissä) kaipaan itse peittävämpää tavaraa, joten suosittelisin tätä juurikin arkiseen käyttöön niille, jotka ovat tottuneet mattaisempaan ja peittävään meikkiin iltakäytössä. Tämän avulla saa enemmänkin heleän lookin.

Onko Absolution meikit teille tuttuja? :) Ai niin – näiden lisäksi on myös ollut huulipuna käytössä ja se on i-h-a-n-a!! Kaikki kokeilemani Absolution meikit saa erityistä kiitosta minulta niiden hoitavasta fiiliksestä. Ihanaa, kun on tunne, että käyttää hemmottelevia meikkejä, jotka tekee iholle myös hyvää.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *