8.5.2018

Hellävarainen ihonhoitosarja Simple testissä

Kaupallinen yhteistyö, Simple

Hellävarainen ihonhoitosarja Simple testissä @monavisuri

Olen viime viikkoina testannut herkälle iholle suunnattua Simple ihonhoitosarjaa. Rakastan ihonhoidossa pitkiä rutiineja, mutta välillä väsyneenä mahdollisimman helpot ja nopeat hoitovaiheet ovat huomattavasti parempi vaihtoehto. Sanoisinkin, että Simplen tuotteet ovat kiireisen arjen täsmäase. Ne ovat herkkäihoisen tuotteita, mutta sopivat kaikille ihotyypeille.

Kiire ja stressi vaikuttavat ihoon ja tekevät siitä herkemmän. Myös moni muu asia herkistää ihoa. Oma ihoni on herkkä erityisesti lämpötilan vaihteluille ja tuulelle. Poskieni iho punoittaa couperosan takia ja monet tuotteet myös saavat ne herkästi helahtamaan. Simplen tuotteet ovat omiaan juuri tällaiselle herkästi punoittavalle iholle. Ne on suunniteltu iholle, joka oireilee helposti.

Simple on Brittien myydyin tuotesarja, enkä yhtään ihmettele. Ihastuin itsekin erityisesti muutaman tuotteen tehokkuuteen ja helpouteen. Nämä ovat juuri sellaisia kosmetiikkakaapin luottotuotteita, joita tulee käytettyä useampi purkki, kun tietää tuotteiden toimivan juuri niinkuin niiden luvataankin. Hinta on myös kaikilla sarjan tuotteilla varsin kohtuullinen.

Kirjoittelin vähän tarkemmin kokemuksia testissä olleista tuotteista, toivottavasti näistä löytyy muille herkkäihoisille vinkkejä!

Hellävarainen ihonhoitosarja Simple testissä @monavisuri

Simple Replenishing Rich moisturiser kosteusvoide 125 ml

Molemmat Simplen kosteusvoiteet olivat brändin nimensä veroisesti yksinkertaisia ja hoiti hommansa. Replenishing rich voide ei tuoksu miltään ja on ihoa tasapainottava ja rauhoittava. Voide levittyy hyvin ja imeytyy nopeasti. Se jättää ihon kostean tuntuiseksi, mutta ei tahmaiseksi, vaikka nimensä mukaan voisi toista kuvitella. Tämä on mielestäni hyvä yövoide, mutta sopii hyvin myös meikin alle.

Simple Light Moisturiser kosteusvoide 125 ml SPF 15 UVA UVB

Toinen Simplen kosteusvoide on erinomainen kesää ajatellen. UVA ja UVB-suojan sisältävä voide ehkäisee auringon haittavaikutuksia. Aurinkosuojaa kasvoilla olisi hyvä käyttää ympäri vuoden, mutta silti kesäisinkin sitä helposti unohtaa suojavoiteet arjessa. Simplen voide ei ole laisinkaan aurinkorasvan oloinen tahmeaa tököttiä. Se on hyvin levittyvä ja imeytyvä voide. Koostumuksesta päätellen en olisi osannut sanoa voiteen sisältävän aurinkosuojaa, ellen olisi tiennyt! Tämä on erityisesti meikin alle hyvä tuote.

Hellävarainen ihonhoitosarja Simple testissä @monavisuri

Simple Moisturising Facial Wash puhdistusaine kasvoille 150 ml

Hyvä perusputsari, jolla meikki lähtee ja iho jää pehmeän tuntuiseksi. Itselläni on aina meikkivoidetta sen verran paksusti, että teen tälläkin tuotteella kaksoispuhdistuksen. Hankaavat ja liian kuivaksi jättävät meikkivoiteet saavat ihoni punoittamaan ja kihelmöimään. Putsarin pitää aina olla hyvin hellävarainen, mutta silti tehokas. Tämä toimi loistavasti. Yllätyin myös tuotteen riittoisuudesta.

Simple Micellar puhdistusvesi 200 ml

Misellivesi on mielestäni hyvä lisä kaksoispuhdistukseen. Ensin puhdistusaineella kasvojen putsaus, jonka jälkeen vielä misellivedellä viimeistely. Tässä misellivedessä iso plussa sille, ettei iho jäänyt lainkaan kiristävän tai tahmean tuntuiseksi. Iho tuntuu heti raikkaammalta. Simplen misellivesi on myös hyvä tuote puhdistamaan ihoa aamuisin, jos haluaa välttää ylimääräisen veden käyttöä.

Simple Silmämeikinpoistoaine 125 ml

Hellävarainen silmämeikinpoistoaine, joka toimii juuri niinkuin pitääkin. Ei kirvele silmiä lainkaan, eikä jätä silmänympärysihoa kuivan oloiseksi. Poistaa hyvin silmämeikin.

Hellävarainen ihonhoitosarja Simple testissä @monavisuri

Simple Silmämeikinpoistolaput 30 kpl

Nämä olivat kaikeksi yllätyksekseni omat suosikkini Simplen ihonhoitotuotteiden joukosta. Olin itseasiassa alkuun epäileväinen, että onkohan silmämeikinpoistolapuista mihinkään. Ne kuulostaa omaan korvaani hieman turhakkeilta, mutta voi jestas miten väärässä olin. Nimenomaan helppous, nopeus ja tehokkuus yhdistyy näissä. Laiskan ja/tai kiireisen ihonhoitajan ykköstuote! Silmämeikinpoistolaput ovat helppoja ottaa myös mukaan matkalle. Yhdellä lapulla saa kevyen silmämeikin pois molemmista silmistä, kun käyttää tarkasti joka nurkan ja kulman lapusta. Näitä suosittelen aivan kaikille! :)

Hellävarainen ihonhoitosarja Simple testissä @monavisuri

Simple puhdistusliinat kasvoille 25 kpl

Viimeisenä vielä Simplen puhdistusliinat. Nämä poistaa tosi tehokkaasti meikin ja jättää ihon pehmeäksi. Itse käytän harvoin puhdistusliinoja meikin puhdistukseen, mutta kun käytän huomaan poskien punoittavan todella herkästi. Simplen liinojen puhdistuksen jälkeen ei posket punoittaneet lainkaan, sillä liinat ovat niin samettisen pehmeitä, ettei niitä juuri tarvitse “hangata” iholla. Pienillä liikkeillä saa meikin hyvin pois. Suosittelen lämpimästi testaamaan, mikäli puhdistusliinat ovat paljon käytössä ja kaipaa hellävaraisia, mutta tehokkaita liinoja. Nämä ovat ihan omiaan matkoilla.

Simple Micellar puhdistusliinat kasvoille 25 kpl

Simplen miselli puhdistusliinat ovat vastaavia, kuin sarjan misellivesi eli liinat sisältävät puhdistavia micellejä, jotka toimivat magneetin tavoin imien likaa itseensä. Aivan loistavia nämäkin, eivätkä jätä ihoa lainkaan kuivan tuntuiseksi.

Kaiken kaikkiaan olin tosi tyytyväinen hellävaraisen, mutta tehokkaan ja edullisen Simple sarjan tuotteisiin. Silmämeikinpoistolaput tulevat ainakin jäämään pitkäaikaiseen käyttöön. Sarjan tuotteita löytyy nyt myynnistä hyvin varustelluista K-kaupoista.

Kurkkaa täältä Simplen leikkimielinen testi, jonka tekemällä voit osallistua 50€ Simple-tuotepaketin arvontaan! :) Onko Simplen tuotteet teille entuudestaan tuttuja?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Pinja
  8.5.2018 at 23:12

  Simplen tuotteet on kyllä hintaansa nähden todella hyviä! Olinkin ihan unohtanut brändin olemassaolon vaikka sitä täällä Briteissä tosiaan näkyy todella paljon! Täytyykin muistaa Simple taas kun seuraavan kerran on asiaa ihonhoitokaupoille :)

 • Reply
  Kepa
  16.5.2018 at 11:55

  Mä tykkään myös noista silmämeikin puhdistuslapuista! Laiskan illan pelastus, kun voi sängystä käsin pyyhkäistä silmämeikin pois ja sitten vanulapulla ja ulottuvilla olevalla misellivedellä muun meikin :) Mietin myös, että kesän tuleville retkille pelastus kun ei ole juoksevaa vettä saatavilla ja haluaa raikastaa kasvot liasta.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *