28.4.2018

Keväinen kosmetiikka-arvonta

Kosmetiikan rakastajat ohoi! Haluttiin järkätä kevään kunniaksi kunnon iso kevätarvonpaketti kaikkien teidän ihanien kanssa, jotka jaatte aikaanne ja hyvää fiilistä aina IG:n puolella. Käy nyt siis kurkkaamassa ja osallistumassa tämän super ihanan setin arvontaan instan @monavisuri puolella! :) ♥

Ja siis iso iso kiitos teille kaikille, jotka jaatte vinkkejä, vertaistukea, positiivisuutta ja omia kokemuksia aina IG kommenteissa ja storyn puolella. Olen saanut niin monet pelastavat vinkit teiltä sitä kautta, etten voi tarpeeksi kiittää. Toivottavasti tykkäätte arvonnasta ja jos teillä on jotain tiettyjä toiveita uusien arvontojen suhteen niin toiveita ja ideoita saa aina laittaa tulemaan! :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *