14.4.2018

Kevään tuloa ei voi estää

(*kaupallisia linkkejä / commercial links)

Ihanaa!! Aurinko paistaa ja ulkona alkaa todella tuntua keväältä. En voi tarpeeksi alleviivata miten paljon rakastan kevättä. Tässä vähän viikonlopuksi keväistä fiilistelyä ja inspiraatiota. Vaaleat värit – täältä tullaan! ;)

Kevään tuloa ei voi estää

1. *tyynynpäällinen / 2. *college / 3. *tyynynpäällinen / 4. *tyynynpäällinen / 5. *tyynynpäällinen / 6. *tyynynpäällinen / 7. *kori / 8. *leggingsit / 9. *tohvelit / 10. *kynttilä / 11. *huonetuoksu / 12. *torkkupeitto / 13. *lakanat / 14. *kynttilä / 15. *koristetyyny / 16. *rahi

Kevään merkit vaatekaapissa Mona's Daily Style

1. *takki / 2. *korvakorut / 3. *pusero/ 4. *laukku / 5. *aurinkolasit / 6. *kengät / 7. *farkut / 8. *laukku / 9. *pusero / 10. *pusero / 11. *toppi / 12. *huivi / 13. *pusero / 14. *pusero / 15. *laukku / 16. *aurinkolasit / 17. *puhelimenkuori / 18. *puhelimenkuori / 19. *toppi / 20. *pusero / 21. *avaimenperä / 22. *pusero

Voisin hankkia suurinpiirtein kaiken kollaaseista itselleni. Parhaillaan yritän saada vaatekaappeja karsittua, mutta vähän huonolla menestyksellä… :D Nimittäin sitä mukaa, kun laitan tavaraaa kirpparikasaan tulee tilailtua uusia juttuja. Hups :D Juuri löysin muutaman i-h-a-n-a-n poolon, jotka tulee varmasti pian näkymään asukuvissa. Nyt himotuslistalla on kaikki pastelliset suloisuudet. Ja oi aurinkolasit!! Vitsit rakastan kevättä ja kevään pukeutumista. Tässä vaiheessa asuinspiraatio alkaa aina palata pitkältä lomalta takaisin.

Mites muilla, onko samoja kevät innostuksia ilmassa?? :) Onko muita, joilla on ollut hiljattain vaatekaapin järjestelyprojektit menossa?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *