5.4.2018

Suosikit SAMSØE & SAMSØE:lta

(commercial links/kaupallisia linkkejä*)

Olen käynyt vimmatusti läpi vaatekaappiani ja laittanut kierrätykseen ison kasan vanhoja vaatteita. Osa on myös tulossa Zadaa appiin myyntiin pian. Heti kun kaappi alkaa tyhjentyä huomaan taas tiirailevani uusia juttuja. Olen tosin nyt päättänyt, että aina kun kaappiin tulee jotain uutta lähtee sieltä jotain pois. Uusia vaatehankintoja pitää siis harkita tarkkaan. ;)

Monen suosikkimerkiltä SAMSØE & SAMSØE:lta löytyy aivan ihania ja klassisia vaatteita, jotka kestää aikaa. Tässä tulisikin hieman inspiraatiota ihanan brändin tämän hetken valikoimaan. Voisin tästä kotiuttaa jokaisen vaatteen.

Suosikit SAMSØE & SAMSØE:lta

1. *paita / 2. *hame / 3. *mekko / 4. *hame / 5. *neule / 6. *pusero / 7. *pusero / 8. *poolo
9. *mekko / 10. *pusero / 11. *pusero / 12. *tennarit / 13. *takki / 14. *toppi / 15. *neule
16. *korot / 17. *paita / 18. *neule / 19. *pusero

Voi kun lämpimät ilmat olisi pian täällä, että voisi vähän keventää vaatetusta!! :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *