14.3.2018

Testissä Jolie Spa hoidot

Testissä Jolie Spa hoidot @monasdailystyle

Pääsin testaamaan blogin kautta ihanan Jolie Span hoitoja ja nyt kaksi erilaista spa-hoitoa kokeilleena en voi kuin kehua ihanaa hemmottelukeidasta keskellä keskustaa. Viime viikonloppuna suuntasin Happy feet hideaway jalkahoitoon ja tänään vuorossa oli puolestaan Herbal heaven vartalohoito.

HAPPY FEET HIDEAWAY
Jalka- ja kasvoyhdistelmähoito

” Ylellinen spahoito jaloille luonnolliseen jalkojen terveyttä ja hyvinvointia tukevaan hemmotteluun. Hoito sisältää jalkojen kuorinnan, kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kosteuttavan tai nesteitä poistavan naamion sekä hieronnan ja värilakan varpaille.  Refleksologinen ja stimuloiva hieronta aktivoi kehon kokonaisvaltaista tasapainoa ja parantavia voimavaroja. Saat jalkahoidosta lämpimän, virtaavan ja voimaantuneen olon kaikkialle kehoon. 75 min. Jalkahieronnan ajaksi myös kasvoille levitetään ihotyypillesi sopiva hoitonaamio. ” 

Jalkahoidosta voin sanoa, että kokonaisuus oli heittämällä rentouttavin jalkahoito missä olen koskaan ollut. Varpaat sai kauniin lakkauksen ja koko keho tuntui hoidon jälkeen ultimaattisen rentoutuneelta. Tätä ei siis missään nimessä voi kutsua pelkästään pedikyyriksi. Hemmottelua ja hierontaa sekä jaloille että kasvoille. Suvi oli ihana ja kiittelinkin erityisesti sitä, että heti hoidon alusta asti olo oli niin rauhallinen. Suvin maagiset kädet sai kehon heti rentoutumaan niin, että olin melkein koko hoidon ajan unen rajamailla. Rentoutumista helpotti myös lämmitetty hoitopöytä. Iso peukku tälle. Pehmoiset pyyhkeet ja viltit vielä päälle niin avot rentoutuminen oli taattu. Ei muuten ollut ihan helppo nousta hoidon jälkeen pois, kun olisi voinut vaan jäädä pötköttelemään kynttilöin varusteltuun hoitohuoneeseen. Onneksi kuuma tee odotti hoitolan ylemmällä tasolla (koko hoitola on varattu aina yhdelle asiakkaalle kerrallaan <3), jossa sai rauhassa nauttia vielä teehetkestä hoidon jälkeen.

HERBAL HEAVEN

” Hoitovaikutuksiltaan erilaisia yrttejä sisältävien nyyttien sivelevä, venyttävä ja paineleva hieronta yhdistettynä kuivahierontaan ja kuumaan neitsytkookosöljyyn perustuvat vanhaan parannustraditioon. Yrttitaivas rentouttaa lihakset ja laukaisee tehokkaasti pieniä kiputiloja jättäen kehon ja olon energiseksi. Hoidolla on myös ihoa uudistava vaikutus. 75 min. “

Tänään pääsin iltapäivällä Herbal Heaven vartalohierontaan, jossa käytettiin kuumaa öljyä sekä ihania yrttinyyttejä. Olen useamman kerran kokeillut erilaisia yrttinyyttihierontoja ja ah – rakastan niitä. Eikä tarvinnut tänäänkään pettyä. Ihana Jonna sai tämän maman väsyneen kehon ihan uudelle levelille. Koko kehon hieronta kuumalla öljyllä ja kuumilla yrttinyyteillä teki niin hyvää! Oli niin rentouttava hoitokokonaisuus, että kotimatkalla melkein itketti, kun olo oli niin ihana. :’) Tämä hoito on ainoa Jolie Spa hoito, jossa ei ole kasvoille hierontaa, koska hoidossa keskitytään nimenomaan vartalon rentoutumiseen. Rakastan kasvohoitoja, mutta tässä kokonaisuudessa toimi hyvin se, että hieronta keskittyi vain vartalolle.

Olen  miettinyt sitä, että meillä suomalaisilla saattaa usein olla vartalohoitoja kohtaan tietynlainen “ujous” ja siksi moni valitsee vartalohoitojen sijaan kasvohoidon tai pahimmassa tapauksessa jättää hoidot kokonaan väliin kosketuksen pelossa. Itse rohkaisisin kuitenkin ihan kaikkia niin sanotusti antautumaan rentoutumiselle ja opettelemaan olemaan hemmoteltavana. :) Kuulostaa ehkä hassulle, mutta sitähän se hemmotteluhoidossa oleminen on. Alkuun saattaa mielessä pyöriä kaikki mahdollinen kiire ja to do listan tekemiset, mutta kun antaa itselleen todella luvan rentoutua ja nauttia vain ja ainoastaan siitä hetkestä ja toisen kosketuksesta voi saada pitkän tähtäimen hyötyä omaan hyvinvointiin. Olen itse vannoutunut kosketuksen kannattaja. Mielestäni kosketus on yksi tärkeimmistä hyvinvoinnin tekijöistä. Miten tärkeää on muistaa koskettaa sekä itseään että rakkaitaan. Ja sitten vielä nämä ihanaakin ihanammat vartalo- ja kasvohoidot, joita voi hankkia itselleen tai ystävälle lahjaksi. Uskon todella vahvasti siihen, että hieronta ja hemmotteluhoidot saavat energian virtaamaan energiajärjestelmän läpi ja aukaisee kehon chakrat. Siksi hieron myös säännöllisesti itse itseäni! :)

Mikäli ei ole käynyt aikaisemmin hieronnassa tai erilaisissa hemmotteluhoidoissa kannattaa alkuun miettiä muutamia asioita. Esimerkiksi sitä haluaako että hoidon tekee mies tai nainen. Pitääkö voimakkaasta vai hellästä kosketuksesta. Haluaako että hoidon aikana rupatellaan vai ollaan hiljaa. Haluaako taustalle musiikkia, millaista musiikkia. Onko kuullut suosituksia ystäviltä jostain tietystä paikkaa. Mielestäni voi hyvin myös mennä etukäteen katsomaan hoitolaa, jos itselle on tärkeää paikan visuaalisuus ja se millaisen tunnelman haluaa hoitopaikalta. Ulkomailla jos haluaa mennä johonkin hoitolaan niin esimerkiksi Tripadvisorista löytyy yleensä paljon asiakkaiden kokemuksia.

Säännöllisesti hieronnassa tai erilaisissa hemmotteluhoidoissa käyminen on mielestäni suoraan sijoitus omaan hyvinvointiin. Olen itse käynyt teinistä asti kasvohoidoissa ja erilaisissa hemmotteluhoidoista. Se on joka kerta tärkeä hetki vain minulle itselleni. Nyt äitinä arvostan enemmän kuin koskaan näitä hetkiä. Antaudun täysin nautinnolle ja sille, että saan rentoutua 110%:sti. Muutaman tunnin oma-aika ei tee kenestäkään huonoa tai narsistista äitiä. PÄINVASTOIN. Muutaman tunnin rentoutumisen jälkeen olo on kuin uudelleen syntyneellä. Sitä on paljon parempi äiti ja puolisokin, kun muistaa myös arvostaa omaa kehoa ja mieltä.

Kiitos ihanalle Jolie Spalle, että pääsin testaamaan heidän hoitoja. Voin lämpimästi suositella Jolie Spata kaikille, jotka kaipaavat arjesta irrottautumista ja täydellistä hetkeen kiinnittymistä rentoutumisen merkeissä. Ihanien ja sydämellisten kosmetologien lisäksi luksusta Jolie Spassa on kaikki luonnonmukaiset hoitotuotteet. ♥:)

Testissä Jolie Spa hoidot @monasdailystyle

Testissä Jolie Spa hoidot @monasdailystyle

Testissä Jolie Spa hoidot @monasdailystyle

Testissä Jolie Spa hoidot @monasdailystyle

Testissä Jolie Spa hoidot @monasdailystyle

Testissä Jolie Spa hoidot @monasdailystyle

Testissä Jolie Spa hoidot @monasdailystyle

Testissä Jolie Spa hoidot @monasdailystyle

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *