23.1.2018

Vlog ⎜ Sunnuntai Turussa

Viime viikonloppuna piipahdettiin pikavisiitillä Turussa. Joonas on juuri valmistunut koulusta ja kahviteltiin sen kunniaksi perheen kanssa heillä kotona. Vaikka Joonas olikin juhlakaluna täytyy sanoa, että tuo meidän Salama nautti täysin rinnoin kaikesta huomiosta taas mitä hän sai;)

Hankin muuten vihdoinkin uuden kameran vlog videoita varten ja kyllähän homma hoitui nyt huomattavasti näppärämmin. Josko sitä taas aktivoituisi lisää näiden vlogien kanssa, kun niitä usein toivotaan. Arki vlogia vauvan kanssa tulossa ainakin pian! :)

Mahtavaa tiistaita kaikille. ♥

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Krista
  23.1.2018 at 15:12

  Aiheeseen liittymätön kysymys: oletko jossain vaiheessa tekemässä vaunuistanne arvostelua? Instan perusteella vaunut ovat vaihtuneet ja olisi todella mielenkiintoista kuulla käyttökokemuksia niin trailzeista kuin xplorysta. Itsellä tulee kesällä vaunujen hankinta ajankohtaiseksi ja nimenomaan Stoken vaunut kiinnostaa kovasti :)

 • Reply
  Mona
  23.1.2018 at 16:06

  Olen!:) Nimenomaan vertailusta tarkoitus kirjoittaa! Molemmat super hyviä mutta molemmissa omat plussat ja miinukset! Koitan ehdottomasti suht pian tehdä juttua niistä!

  • Reply
   Krista
   23.1.2018 at 17:38

   Kiva juttu, odotan innolla :)

 • Reply
  Jutta
  24.1.2018 at 12:24

  Olipas taas kiva video! :) Kiitos kun jaksat näitä tehdä ja päivitellä myös instastorya melkein päivittäin, sun ja Salaman arkea on kiva katsoa! Pakko myöntää, että kun sulla oli alkukuusta se blogitauko (ansaittu sellainen!), niin oli ihan outoa kun instassa ei ollutkaan perinteisiä vauvavideoita, melkein tuli vieroitusoireita :D

  • Reply
   Mona
   24.1.2018 at 16:31

   Hihi ihana Jutta <3 Kiitos paljon niin ihanasta palautteesta <3 :) Sait täällä super hyvän fiiliksen sanoillasi aikaan.
   Paljon haleja sinne <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *