20.1.2018

Pimennysverhot parantamaan vauvan päiväunia

(commercial links/kaupallisia linkkejä*)

Lupasin kirjoitella univinkkejä joita ollaan testailtu. Ennen kuin saan aikaiseksi tarkempaa postausta meidän vauvan unista ja päivärytmistä niin vinkkaan yhdestä tosi oleellisesta vinkistä, joka tuntui auttavan heti meidän pojan päiväuniin. Nimittäin mahdollisimman pimeästä huoneesta päiväunien aikana! Alkuun toimimme juuri päinvastoin. Ajattelin, että päivisin on hyvä tottua valoisaan ja yöllä sitten on pimeää. Ero päiväunien kestossa oli kuitenkin merkittävä, kun alettiin siirtää päikkärit pimeään huoneeseen. Nyt alkaa päivät valaistua (onneksi!!) ja huomaan, ettei meidän sälekaihtimet aivan riitä enää pitämään huonetta pimeänä. Laitoinkin nyt tilaukseen uudet pimennysverhot ja odotan innolla, että saadaan ne asennetuksi. :)

Mikäli siellä on siis muita pienten vauvojen vanhempia, joiden vauvat eivät tahdo oikein malttaa nukkua päikkäreitä suosittelen ainakin kokeilemaan pimeää huonetta! :)

Pimennysverhot parantamaan vauvan päiväunia

Elloksella on taas menossa hyvä alekamppis -25% kodin tuotteista (myös huonekaluista!!), joka kannattaa hyödyntää! :)
Yllä olevat ihanat hotelliverhot löytyy täältä*. * Tarjousnumero 375709. Voimassa 22.1 asti*

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Erica
  20.1.2018 at 16:32

  Siis jokaisen vauvaperheen ehdoton hankinta on pimennysverhot! Me haettiin kans muutaman kuukauden jälkeen kun poika oli syntynyt. En itseasiassa muista tarkasti mutta jossain vaiheessa :D Luulen että kiroat vielä kesän valoisia öitä kun lapsi ei nuku päiväunia :D No ei, mutta olin niin tyytyväinen kun kesän jälkeen tuli syksy ja illat pimeni ja sai vähän enemmän pimeyttä huoneeseen. Ei pelkoa että ne vauvat nukkuisi päivän ohi, kyllä ne herää vaikka pimeydessä nukkuvatkin :D

  • Reply
   Mona
   20.1.2018 at 20:10

   Olisi pitänyt kyllä hoksata tämä kikka jo paljon aikaisemmin :D No mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan…

 • Reply
  Eve
  20.1.2018 at 18:01

  Omakotitalossa asumisessa se etu että lapset nukkui n.1,7 vuoden ikään asti päiväunet lähes aina ulkona. Talvella varsinkin uni maittui mainiosti viileämmässä ilmassa. Joskus laitoin aamuyöstäkin terassille nukkuun ja jatkoin itse unia olohuoneessa sohvalla nukkuen ja olin kytiksessä vieressä. Lapsi saattoi vielä jatkaa unia pari-kolme tuntia myöhäsemmäksi aamuun. Meillä rauhallinen asuinympäristö, aidattu piha ja aidattu terassi. Unia pystyi jatkaan turvavyöllisissä rattaissa hyvin tuohon ikään asti kun rattaissa oli vaunun runko ja koppa tuulen yms… suojana. Lapset sai hyvin raitista ilmaa ulkona nukkuessa. Nyt isoina poikina kesät/tavet pimennysverhot yöunilla.

  • Reply
   Mona
   20.1.2018 at 20:12

   Ihan parasta! Olen kyllä monesti miettinyt, että parvekekkin olisi jo super luksusta vauvan kanssa. Olen tosin muutaman kerran tehnyt niin, että olen laittanut täydet ulkovaatteet päälle ja makkariin nukkumaan ikkuna auki :D Mutta nyt onneksi menee päikkärit jo tosi hyvin jos vaan pysytään päivärutiineissa:)

 • Reply
  Jenni S. | big mamas home
  20.1.2018 at 22:53

  Jep. Pimennysverhot on ihan ehdottomat. Me opittiin se ihan kantapään kautta, sillä hetken aikaa meillä oli ikkunoihin teipattuna jätesäkit. Nyt onneksi ihan kunnon pimennysverhot.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *