16.1.2018

Varusteet ulkoiluun

(commercial links/kaupallisia linkkejä*)

Vaunulenkit saa astetta haastavammat olosuhteet nyt, kun on pakkasta ja viima on kova. Vaatekaapissani onkin iso lovi ulkovaatteille. Tarvetta on kauniille (super lämpimälle) takille ja housuille ulkoiluun kylmiin keleihin. Keräsinkin tähän nyt inspiraatiota ulkovaatteiden osalta. Takkeja löytyy vaikka kuinka paljon ihania malleja, mutta housut onkin sitten hankalampi osuus. Itselläni on talvijuoksuhousut, mutta ne eivät kyllä kävelylenkeillä ole tällä näillä viimoilla riittävän lämpöiset. Nyt saisi olla melkein laskettelupuvussa lähdössä ulkoilemaan!

Varusteet ulkoiluun

1. täällä* // 2. täällä* // 3. täällä* // 4. täällä* // 5. täällä* // 6. täällä* // 7. täällä* // 8. täällä* // 9. täällä* // 10. täällä*

URHEILUVALIKOIMA! 30% alennusta* kalleimmasta tuotteesta,
– koskee myös merkkituotteita. Voimassa 29.1
.

Elloksen valikoimasta löytyi ihania takkeja ja erityisesti ihastuin numero 10. valkoiseen untuvatakkiin. Valkoinen on aina raikas, mutta toisaalta sitten saa aina olla varomassa. Elloksen valikoimassa on nyt menossa taas loistava kamppis (ja myös alen loppukiri!!!), jossa saa 30% alennusta urheiluvalikoimasta, joten nyt on hyvä aika täydentää treenivaatekaappi kuntoon! :)

Mikä näistä on teidän lemppari ja onko teillä löytynyt ulkoiluvaatteisiin lemppari merkkiä jota voisitte suositella?

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  julia
  16.1.2018 at 16:51

  Oikein ajankohtainen postaus :) Tekisitkö myös kävelylenkeille sopivista housuista postausta jossain vaiheessa..? Mulla käytössä tän postausten takkien tyyppinen didriksonin takki ja talviratsastushousut, sellaiset “toppa”. Yhdistelmä on kuitenkin jotenkin huono: pidempimallinen takki ei liiku hyvin housujen yläosan päällä ja housut on niin paksut, että minkään kenkieni varret eivät mahdu niiden lahkeiden päälle, joten uusille housuille olisi tarvetta :)

  • Reply
   Mona
   16.1.2018 at 19:42

   Ehdottomasti jos löydän hyviä! Koitin tähän katsoa myös housuja, mutta tosi vähän oli sellasia mitkä olis ollut kivoja :/ Pitää käydä uudelleen ajan kanssa läpi!:)

 • Reply
  -A-
  16.1.2018 at 20:04

  Mä suosin ihan tuulihousujen tyylisiä löysempiä housuja vaunulenkeillä, tosin meillä täällä maalla ilman katuvaloja ei kauheesti haittaa vaikka olis mitä päällä :D Tärkein asia kumminkin mulla on että laitan alle merinovillalegginssit sekä tarvittaessa vielä sukkahousut. Myös yläosaan minulla on merinovilla toppi joka kyllä lämmittää vaikka hihaton onkin, päälle vaan lämpötilasta riippuen ohkaisempi tai paksumpi pitkähihainen.

 • Reply
  Sini
  19.1.2018 at 12:01

  Millä teet nuo kollaasit? :)

  • Reply
   Mona
   19.1.2018 at 12:15

   Photarilla! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *