23.10.2017

Kuntoprojekti

Tänään tulee kuluneeksi tasan 12 viikkoa synnytyksestä ja nyt on aika aloittaa kropan kuntoprojekti! Olen niin innoissani tulevasta, etten meinaa housuissa pysyä:D

Aloitan nimittäin yhteistyössä  Lupauksen kanssa kolme kuukautta kestävän äitiysvalmennuksen. Niin mieletöntä päästä treenaamaan säännöllisesti ihanan valmentajan kanssa, jolle on tuttua synnytyksestä palautuminen. Tulen jakamaan projektista täällä blogissa kuulumisia ja mietteitä. Mikäli teillä tulee jotain erityisiä toiveita mitä haluaisitte lukea tähän projektiin liittyen niin laittakaa ihmeessä kommenttia tulemaan. Ensimmäiset treenit on keskiviikkona ja ajattelin, että ennen ja jälkeen kuvat otetaan ainakin projektista. Katsotaan tuleeko näin lyhyessä ajassa myös ulkonäköön muutoksia. Kilojen pudotus ei kuitenkaan ole päätavoite vaan ennen kaikkea keskivartalon ja ryhdin paraneminen. Lihaskunto on päässyt retuperälle, joten sen kanssa on nyt tehtävä töitä.

Tästä se lähtee!

Ps. Alempi kuva on otettu 2014, kun tein tosi aktiivisesti Kaylan treenejä. Vatsaa en taida enää saada synnytyksen jälkeen tuohon kuntoon, mutta toivottavasti lihaskunnon kanssa päästään samaan ajan kanssa;)

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Emma
  23.10.2017 at 21:49

  Varmasti saat vatsan vielä samaan kuntoon:) annat itsellesi vain aikaa. Onnea projektiin!

  • Reply
   Mona
   24.10.2017 at 09:54

   Kiitos Emma <3 :) Sektion jäljiltä arven toiseen päähän jäi kova kohta, joten vatsa on vähän toispuoleinen.. Saa nähdä tasoittuuko se.. :D Ja täytyy sanoa, että ylipäänsä olin kyllä yllättynyt, että ensimmäisten päivien järkytyksen (vatsa näytti kamalalta:'D) jälkeen vatsa on palautunut loppujen lopuksi nyt jo ilman mitään treenejä tosi hyvin :O

 • Reply
  Outi Karita
  24.10.2017 at 07:13

  Kyllähän ajan kanssa varmasti vatsa on mahdollista saada tuohon kuntoon :)
  Kannattaa tsekkauttaa vaan erkauma muuaallakin kuin neuvolan jälkitarkastuksessa, esim. äitiysfyssärillä.
  Mielenkiintoista seurata tätä “projektia” :) Itsellä kun on niin kiva ikävä monenlaista liikuntaa, nyt kun lippuraskaudesta liikuntamuodot olleet raskausjooga, -pilates ja vesijuoksu…

  • Reply
   Mona
   24.10.2017 at 09:16

   Tuo erkauma tsekataan vielä Lupauksella myös. Onneksi ihan hirveästi sitä ei pitäisi olla, mitä itse olen tunnustellut, mutta sen verran kuitenkin että iisisti saa aloitella, ettei tee haittaa ja pahenna sitä..
   Mä myös ikävöin kunnon hikitreenjä, mutta niitä pitänee vielä tovi odotella..
   Hei ja niin ihanaa loppuraskautta, pian on teilläkin tuhisija täällä <3 <3 <3 :')

 • Reply
  Jessica
  24.10.2017 at 12:25

  Jeij, varmaan ihanaa päästä treenailemaan pienen tauon jälkeen :D
  Ymmärrän että et voi treeniohjelmaasi kertoa blogissasi, koska se on suunniteltu juuri sinulle henkilökohtaisesti ja kyse on kuitenkin maksullisesta palvelusta(?). Mutta olisi kuitenkin kiva kuulla jossain vaiheessa treeneistäsi edes vähän, sillä tavalla “pintapuolisesti” :D
  Itsellä liikuntamuotona on tällä hetkellä “vain” vaunulenkit ja sitten käyn vielä erikseen aamuisin ja iltaisin koiran kanssa ripeämmällä lenkillä. Lihaskuntoon pitäisi kiinnittää enemmän huomiota :P
  Hauskoja treenejä sinne <3

  • Reply
   Mona
   24.10.2017 at 16:15

   Ehdottomasti kirjoittelen treeneistä ja varmasti Insta storyn puolella tulee ihan treenien aikanakin juttua ulos.
   Ja vaunulenkit on ihan loistavaa liikuntaa!! <3 :) Koiran omistajana on kyllä tuo niin hyvä puoli, että tulee taatusti liikuttua:)

   • Reply
    Jessica
    24.10.2017 at 17:20

    Jaa oliskohan mun aika liittyä instaan?

    • Reply
     Mona
     24.10.2017 at 17:23

     kyllä!!!!:D

    • Reply
     Mona
     24.10.2017 at 17:24

     voin tehdä sulle ultimate hyvän seuranta-listan ;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *