18.10.2017

Arjen hemmottelua

Arjen hemmottelua @monasdailystyle

Muutama yö on taas mennyt valvoessa ja se näkyy kasvoilla. Tein eilen illalla pikaisen hemmotteluhetken uusilla testiin saamillani tuotteilla, jotka pääsi heittämällä suosikkien joukkoon. Erityisestä tämä Patykan kuorintavoide! Aivan mieletön. Moni varmasti muistaa, että olen kuorinta-aineiden suurkuluttaja. Rakastan kuorinnan tuomaa raikasta ja puhdasta tunnetta iholla. Sama pätee kuivaharjaukseen, joka saa pintaverenkierron käyntiin ja vartalon ihon hehkumaan. Pienillä jutuilla on arjessa iso vaikutus!

Vauva-arjessa silmänaluset saa kyytiä ja meikkaamisesta muodostuu extreme laji. Olen kuitenkin pyrkinyt pitämään huolen, että teen joka päivä jotain omia ihania kauneusrutiineja. Se voi olla kasvojen kuorinta laadukkaalla tuotteella tai huulirasvan sijaan punaisen huulipunan laittaminen. Joillekin pieniä juttuja, mutta itse saan niistä nyt paljon lisää energiaa. Hiuksia olen ollut todella laiska laittamaan, mutta aloitimme ihanan serkkuni Annikan kanssa kampausprojektin! Pyrimme joka viikko treffaamaan ja Annika taiteilee näille pitkille kutreille helppoja, mutta kauniita kampauksia. Ihan luksusta! Kampauksia tulee näkymään tasaiseen tahtiin sekä täällä blogissa että instagramin puolella. Tarkoitus on myös kuvata erilaisia tutorialeja Youtuben puolelle. Samalla testaillaan Annikan kanssa eri hiustuotteita ja näin saadaan tuoteista oman mielipiteeni lisäksi myös ammattilaisen mietteitä! :) Toivottavasti tulette tykkäämään tulevista hiusjutuista.

Nyt siirryn peiton alle ja pidän peukut ja varpaat pystyssä, että ensi yönä tulisi nukuttua sikeästi. Sain muuten tänään vihdoin kirjoitettua loppuun tekstin sektioon liittyen. Synnytyskertomus (alusta asti) on edelleen aloittamatta, mutta varmasti senkin aika vielä tulee, kun saan ajatukset koottua sen suhteen. Vieläkin koen aiheen niin tunteikkaana, ettei sen kirjoittaminen tunnu kovin helposta. Pysykäähän kuitenkin kuulolla mikäli kokemukset sektiosta ja siitä palautumisesta kiinnostaa.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *