15.10.2017

Vauvalle hyvinvointia probiooteilla

Kaupallinen yhteistyö, Verman RELA & Bioteekin Probiootti baby

Vauvalle hyvinvointia probiooteilla

Olen täällä blogissa moneen kertaan puhunut siitä, miten tärkeänä pidän probioottien merkitystä hyvinvoinnille. Olen itse herkkävatsainen ja aikoinaan sairastellut paljon. Tervehtyminen ja vastuskyvyn vahvistaminen oli pitkä prosessi, mutta olen vakuuttunut siitä, että laadukkailla probiooteilla oli iso merkitys vatsan vahvistumisessa.

Saatuamme vauvan olen oppinut, että vauvojen vatsavaivat ovat yleinen puheenaihe vanhempien kesken ja lähes jokainen pikkuinen niistä ainakin jonkun verran kärsii. Vastasyntyneen suolisto on vielä kehittymätön, minkä vuoksi hänellä voi olla ummetusta, koliikkia tai pulauttelua. 

Raskauden aikana probioottien käyttö oli minulle itsestäänselvää ja hyvissä ajoin pakkasin myös sairaalakassiin vauvalle omat probiootit. Kaikkea ei tietenkään voi ehkäistä pelkästään ravintolisillä, vaan geeneillä on myös iso merkitys. Uskon kuitenkin vahvasti siihen, että pystymme omilla elämäntavoillamme ja myös ravintolisillä edesauttamaan terveyttä ja erityisesti juuri suoliston hyvinvointia. Salama ei ole valitettavasti saanut parhaita perintötekijöitä, kun minulla on hyvin herkkä vatsa ja lähisuvussa on autoimmuunisairauksia ja sen lisäksi Eetulla on melko paha atooppinen iho. Nämä vain vahvistavat sitä, että haluan panostaa ravintorikkaaseen ruokaa ja juuri laadukkaisiin probiootteihin koko Salaman lapsuuden.

Tarkoitukseni oli antaa vauvalle probiootteja tilanteen mukaan muutaman viikon iästä lähtien, mutta synnytyksen päätyttyä sektioon otimme probiootit heti syntymän jälkeen käyttöön. Sektiolla syntynyt vauvahan ei saa äidin synnytyskanavasta ja ulkosynnyttimistä bakteereja, joiden on todettu vahvistavan bakteeritasapainoa. Tällöin probioottien merkitys kasvaa entisestään. 

Täysin vatsavaivoitta emme ole selvinneet, mutta Salama on ollut perustyytyväinen pikkumies, eikä ole näiden kahden kuukauden aikana itkenyt juuri lainkaan. En tietenkään voi täydellä varmuudella sanoa, että vähäinen itkuisuus johtuu pelkästään probiooteista, mutta uskon vahvasti siihen, että niistä on apua suoliston kehittymisessä ja hyvän bakteerikannan syntymisessä. Niin tai näin olen kiitollinen siitä, että pikkumies ei joudu itkemään kipuja ja aiomme ehdottomasti jatkossakin panostaa probioottien käyttöön.

Tässä vaiheessa olemme myös olleet iloisia siitä, että Salaman iho on ollut hyvässä kunnossa. Atopia voi tietysti puhjeta vielä myöhemmin, mutta ainakin ensimmäiset kuukaudet ollaan vältytty kuivalta ja kutiavalta iholta. Moni on ihan erikseen maininnut neuvolan hoitajasta vauvahierojaan, miten hyvässä kunnossa pojan iho on! :) 

Probioottien käyttöä olen myös itse jatkanut heti sektion jälkeen, jolloin hyvä bakteerikanta siirtyy myös äidinmaidon mukana vauvalle. Imetys tukee probioottien ohella vauvan suoliston hyvää bakteeritasapainoa. 

Uskon vahvasti siihen, että kaikki hyvinvointi lähtee suolistosta ja pidänkin nykyään probioottien käyttöä lähes itsestäänselvyytenä. Nykyään on paljon tehty tutkimuksia probioottien hyödyistä ja niistä alkaakin olla jo vahvaa näyttöä. L.reuteri Protectis® probiootti, jota RELA tipat sisältää on kliinisissä tutkimuksissa osoitettu tehoavan vastasyntyneiden koliikin hoidossa sekä sen on todettu vähentävän päivittäisten pulauttelukertojen määrää ja normalisoivan ulostamistiheyttä.

Olen tosi iloinen, että päästiin tekemään yhdessä RELA tippojen ja Bioteekin probiootti Baby tuotteiden kanssa yhteistyötä, sillä nämä tuotteet ovat todella lähellä sydäntäni. On ilo olla puhumassa probioottien tärkeyden puolesta täällä blogissa. 

Videolla jaan vielä meille toimivaksi havaittuja vinkkejä miten saamme Salaman rauhoittumaan silloin, kun vatsaa kipristelee. Toivottavasti näistä vinkeistä on hyötyä! Kuulen myös tosi mielelläni muiden vanhempien niksejä vauvan vatsavaivojen hoitoon! :)

Vauvalle hyvinvointia probiooteilla

RELA TIPAT

♥ Voi käyttää myös keskosille

♥ Uuden pakkauksen ansiosta tippojen annostelu on aina tasaista ja helppoa.

♥ Rela Tipat -tuotteet eivät sisällä maitoperäisiä ainesosia.

♥ Relan sisältämä Lactobacillus reuteri Protectis on kliinisesti tutkittu maitohappobakteeri, joka on eristetty ihmisestä ja tarkemmin äidinmaidosta. Koska se on ihmiselle luontainen, sillä on hyvät mahdollisuudet asettua osaksi suolistobakteeristoa.

Vauvalle hyvinvointia probiooteilla

Bioteekin Probiootti baby

♥ Probiootti babyn sisältämä Bifidobakterium BB-12® on vauvalle luontainen ja kliinisesti tutkittu maitohappobakteeri.

♥ Sopii päivittäiseen käyttöön tai kuurina vastasyntyneille ja vanhemmille.

♥ Ei sisällä maidon eikä gluteenipitoisen viljan ainesosia.

Vauvalle hyvinvointia probiooteilla

Vauvalle hyvinvointia probiooteilla

Vauvalle hyvinvointia probiooteilla

Vauvalle hyvinvointia probiooteilla

Haluttiin laittaa vielä ihana tuotepaketti arvontaan. Tällä paketilla saa loistavan alun vauvan hyvinvoinnille heti syntymästä lähtien. ♥

Paketti sisältää:

1 x Bioteekin Probiootti baby tipat
1 x Bioteekin Probiootti baby tipat + D3
1 x RELA Koliikkitipat
1 x RELA tipat
1 x RELA tipat + D3 vitamiini

Arvontaan osallistut helposti jättämällä kommenttia tähän postaukseen. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Muistathan jättää myös sposti osoitteesi. Aikaa osallistua on 22.10.2017 asti.

You Might Also Like

103 Comments

 • Reply
  Satuj
  15.10.2017 at 16:01

  Mukana arvonnassa Valloittava Salama!

 • Reply
  Jasmine
  15.10.2017 at 16:41

  Mukaan arvontaan. Tulisi erittäin tarpeeseen meille, kun pienokaisen olisi määrä syntyä marraskuun alussa :)

 • Reply
  Riikks
  15.10.2017 at 16:42

  Relatipat ovatkin jo tuttuja, mutta olisi mahtavaa kokeilla myös Bioteekin tippoja meidän 3,5 kk poitsulle! Aloitettiin juuri vauvauinti ja probiootit tulevat senkin puolesta tarpeeseen, vaikka ollaankin syöty niitä pojan syntymästä asti ja minä jo raskausaikanakin.

  Rauhoittumis/rentoutumisvinkeistä meillä aivan ykkönen on vaunulenkki,hyvänä kakkosena tulee jumppapallolla pomputtelu. Rinnalla meillä valitettavasti tällä hetkellä raivoillaan, joten poika pitää saada rauhalliseksi ennen imetystä. Onneksi tämäkin taitaa olla ohimenevä vaihe…

 • Reply
  AnnaJ
  15.10.2017 at 16:45

  Mukana arvonnassa meidän vatsavaivainen pieni Milamme :)

 • Reply
  Nina
  15.10.2017 at 16:56

  Meilläkin tuntuu probiootit vähän auttavan refluksiin.

 • Reply
  MT
  15.10.2017 at 17:04

  Meillä myös relat käytössä ja tuntuisivat auttavan 6 viikkoisen pieneen pulautteluun ja mahan kipristyksiin! :) Noita probiootti baby tippoja pohdin myös, paljon hyviä kokemuksia lähipiirissä.

 • Reply
  Marika
  15.10.2017 at 17:04

  Mukana arvonnassa :)

 • Reply
  Emilia
  15.10.2017 at 17:07

  Mukana arvonnassa. Ihanan videon olitte kuvanneet, varmasti hyviä vinkkejä! :) Täällä odotellaan esikoista rv 39+2!

 • Reply
  Mari
  15.10.2017 at 17:09

  Meillä on jo käytössä nuo rela-tipat eikä maha ole paljon pientä vaivannut. Ja myös meiän pojan tosi hyväkuntosta ihoa ovat monet ihmetelleet :)

 • Reply
  Laura
  15.10.2017 at 17:18

  Ihana video ja hyviä vinkkejä – tsemppiä syksyyn peukut pystyyn arvonnassa

 • Reply
  Noora
  15.10.2017 at 17:29

  Arvonnassa mukana! Terveisiä Ranskasta, seuraan blogiasi täältä käsin. Kaikki aiheesi super ajankohtaisia minulle, nimittäin esikoiseni laskettu aika on tänään, vielä häntä ei näy eikä kuulu. Kiitos blogista Ihana Mona!!

  • Reply
   Mona
   15.10.2017 at 17:52

   Oiiii tsemppiä sinne<3 sulla on elämän ihanimmat ajat edessä <3 :')

 • Reply
  Naf
  15.10.2017 at 17:34

  Odotan esikoistani, ja tämä postaus sai kiinnostumaan probiooteista. Jäin vielä miettimään, voiko noita Rela-tippoja ja Bioteekin tippoja käyttää yhtä aikaa – vai ainoastaan jompaakumpaa kerralla? Kiitos ihanasta blogista ja Instagramista, teillä on hyvä meininki! :)

  • Reply
   Mona
   15.10.2017 at 17:51

   Käyttäisin jompaa kumpaa ei siis samaa aikaan molempia. :)

 • Reply
  Kirsi Suhonen
  15.10.2017 at 17:34

  Mukana!! Näistä olisi varmasti hyötyä piakkoin syntyvän pikkuisen vatsan väänteiden hoidossa! <3

 • Reply
  Sofia
  15.10.2017 at 17:36

  Arvonnassa mukana. Olisi ihana ja tarpeellinen paketti poan 4 kk poikavauvalleni.

 • Reply
  Annika
  15.10.2017 at 17:39

  Tämä tuotepaketti tulis ehdottomasti meijän kaksiviikkoiselle masuvaivaiselle tarpeeseen!

 • Reply
  Krista
  15.10.2017 at 18:00

  Meillä on jo tutustuttu sekä Rela-tippoihin että Bioteekin probiootteihin tällä hetkellä 4,5 kk:n ikäisen pojun kanssa, joka ollut infektion vuoksi antibioottihoidossa ja kärsinyt masuvaivoista sittemmin. Tärkeä aihe, ehdottomasti mukana arvonnassa! :)

 • Reply
  Pirjo
  15.10.2017 at 18:01

  Oispa hienoa saada tommonen setti pikkuselle!

 • Reply
  hanixu
  15.10.2017 at 18:23

  Hyvä setti, mukana ollaan arvonnassa. :) Esikoistamme odotellaan syntyväksi helmikuun alussa.

 • Reply
  Jonnaerika
  15.10.2017 at 18:52

  Mukana arvonnassa! Meidän pikkuisen olisi tarkoitus syntyä vuodenvaihteen tienoilla. :)

 • Reply
  Sara
  15.10.2017 at 19:01

  Mukana arvonnassa :) Vauva syntyy joulukuun alussa, joten tarpeeseen tulisi.

 • Reply
  María
  15.10.2017 at 19:12

  Hei, haluan ehdottomasti mukaan arvontaan! Meillä nyt kuukauden ikäinen tytär, joka on myös hyvin perustyytyväinen vauveli, mutta vatsaa vääntää kyllä kovin ja kovaäänisesti, vaikka ei tosiaan itkekään… Jospa näistä tipoista olisi apua siihen vaivaan! :)

 • Reply
  Kati
  15.10.2017 at 19:32

  Mukana Babyn määrä syntyä viiden viikon kuluttua ja haluan myös ehdottomasti antaa probiootteja!

 • Reply
  Mariem
  15.10.2017 at 19:33

  Näytät Mona superhehkeältä mutsilta videolla, ihana perhe olette <3 Salaman ilme on huikea hierottaessa :D Itselläni ei ole lapsia, mutta useampi kaveri on saamassa, veisin vauvalle lahjaksi probiootit, joten mukana arvonnassa!

 • Reply
  SSaras
  15.10.2017 at 19:40

  Mukana arvonnassa :)

 • Reply
  Henrika
  15.10.2017 at 20:01

  Osallistun arvontaan :) tammikuussa olisi määrä syntyä toinen tytär meidän perheeseen. Esikoinen syntyi sektiolla ja mahdollista on, että se on synnytystapana myös tällä toisella. Probiootteihin en ole aiemmin perehtynyt. Mukavaa syksyn jatkoa teidän perheelle!!

 • Reply
  Salli
  15.10.2017 at 20:13

  Mukaan arvontaan .kyllä noille käyttöä olisi.

 • Reply
  Päivi
  15.10.2017 at 20:19

  Mukana arvonnassa! Tipat ovatkin jo meillä käytössä, sekä äidillä että vauvalla :)

 • Reply
  Elisa
  15.10.2017 at 20:57

  Mukana arvonnassa! Meille on talvella syntymässä vauva ja kyllähän sitä kaikkensa tekee, että vauva voi hyvin. :)

 • Reply
  Pia Niiranen
  15.10.2017 at 21:00

  Mukana arvonnassa. Probiootit on käytössä niin äidillä kuin vauvallakin, mutta olisi kiva päästä koneilemaan myös relaa :)

 • Reply
  Marie
  15.10.2017 at 21:12

  Meille myös Rela on ollut luottotuote. Mietin jo, että voisiko 3-vuotiaalta jättää maitohappobakteerin d-tipoista pois, mutta olen aika varma, että sen ansiosta päiväkodista saatu oksutauti on kestänyt meillä aina alle vuorokauden. Eikä olla ihan jokaista mahatautia edes saatu.

 • Reply
  Nanni
  15.10.2017 at 21:13

  Olisi mukava kokeilla meidän 2.5kk poitsulle <3

 • Reply
  Heta
  15.10.2017 at 21:41

  Mukana arvonnassa, esikoinen syntymässä hetkenä minä hyvänsä!

 • Reply
  Henni
  15.10.2017 at 22:27

  Ehdottomasti mukana! Tulisi tarpeen meidän 4 viikon ikäiselle pikkuiselle :)

 • Reply
  Sandy
  15.10.2017 at 22:48

  Meidän pieni sai ensimmäisen antibioottikuurin jo ekan elinviikkonsa aikana, joten otettiin nuo Bioteekin probiootit käyttöön samantien. Ne on hyväksi havaittuja, joten tämä voitto tulisi tarpeeseen :).

 • Reply
  Hinni
  15.10.2017 at 22:57

  Tulisi tarpeeseen, atooppiselle ja allergiselle 9kk ikäiselle. Olisi ihana kokeilla näiden vaikutusta ihon kuntoon ja vatsaan toki myös.

 • Reply
  Tinnanen
  16.10.2017 at 00:00

  Hei,

  Olen mielelläni mukana arvonnassa. Meillä on laskettu aika torstaina eli nämä asiat ovat ajankohtaisia! :) Jännitän oman herkän vatsani periytyvän vauvalle.

  Kokemuksesta kuitenkin tiedän probioottien auttavan vatsavaivoihin. Kirjoitin vastikään oman tarinani kommenttiosioon tänne: http://www.lily.fi/blogit/kolmistaan/pelkoa-ja-jalat-alta-vievaa-vasymysta

  Tinnanen

 • Reply
  Anni
  16.10.2017 at 07:18

  Mukana arvonnassa. Tulisivat tarpeeseen meidän viime viikolla sektiolla syntyneelle pikkupojalle. Taidamme muuten olla aikalailla naapureita

  • Reply
   Mona
   16.10.2017 at 11:06

   Eikä?!<3 tuuthan nykäisemään hihasta jos törmäillään?!

 • Reply
  Jane
  16.10.2017 at 08:15

  Arvonnassa mukana 5 viikkoisen kanssa <3

 • Reply
  Emilia S
  16.10.2017 at 09:00

  Mukana arvonnassa! =)

 • Reply
  Virpi
  16.10.2017 at 09:38

  Meidän pienelle tulisi tarpeeseen. :)

 • Reply
  -H
  16.10.2017 at 09:53

  En ollut aikaisemmin kuullut vauvan probiooteista, mutta nyt kiinnostuin toden teolla ja olisi mahtavaa päästä kokeilemaan näitä parin kuukauden päästä syntyvälle esikoiselle :) Video oli aivan ihana ja niin luonnollinen <3

 • Reply
  Outi Karita
  16.10.2017 at 10:34

  Mukana arvonnassa!
  Ajatus ollut ostaa myös valmiiksi vauvalle probiootteja ja tässä kun viikot laskettuun aikaan hupenee jo vauhdilla

 • Reply
  Jessi
  16.10.2017 at 10:40

  Mukana arvonnassa! Meille on alkuvuodesta syntymässä vauvaa ja kun esikoista odotellaan niin ei ole aikaisempaa kokemusta mihin verrata. Ottaisin ehdottomasti käyttöön!

 • Reply
  Oona
  16.10.2017 at 10:52

  Mukana arvonnassa. Rela-tipat tuttuja, esikoisella yhä käytössä mutta muut uusia tuttavuuksia jotka tulisivat tälle toiselle kyllä kokeiluun.

 • Reply
  Essi
  16.10.2017 at 11:15

  Kiitos hyvistä vinkeistä probiootteihin liittyen! Itse en olisi välttämättä näitä tullut ajatelleeksi, varsinkaan sitä aloittamisen ajankohtaa, joten hyvä kirjoitus. Mielelläni mukana arvonnassa, esikoinen tulossa marraskuun alussa. :) Kiitos myös siitä kirjoittamastasi synnytys/sektio-postauksesta. Itselle yhtäkkiä puhjennyt iso synnytyspelko, joten rehelliset vertaiskokemukset tulevat oikeasti tarpeeseen.

 • Reply
  Noora
  16.10.2017 at 13:57

  Hei, osallistun arvontaan. Tulisivat todella tarpeeseen :)

 • Reply
  Roosa
  16.10.2017 at 14:35

  Mukana kuusiviikkoisen poikani kanssa :)

 • Reply
  olennainen
  16.10.2017 at 14:46

  Tässä olisi hyvä aloituspakkaus meidän tulevalle toiselle lapselle. :)

 • Reply
  Sanni Salmi
  16.10.2017 at 17:02

  Osallistun mukaan arvontaan, haluaisin ehdottomasti kokeilla Relan tuotteita!

 • Reply
  JennaO
  16.10.2017 at 17:13

  voi näitä olisi ihana kokeilla meidän vauvalle!

 • Reply
  Henna
  16.10.2017 at 17:47

  Olispa ihana paketti voittaa meidän (toivottavasti) lähipäivinä, viimeistään lähiviikkoina syntyvälle esikoiselle.

  Oon ite syönyt jo vuosia probiootteja ja pidän niitä erittäin tärkeänä lisäravinteena jokaiselle, suoliston kunnosta riippumatta. Tarkoitus aloittaa probiootit myös vauvalle, jotta saa parhaan mahdollisen startin suoliston kehitykselle. Hänkään ei valitettavasti ole ainakaan minulta perinyt mitään parhaita suolistogeenejä.

 • Reply
  Sini K
  16.10.2017 at 17:57

  Mukana arvonnassa! Täällä tuotteita pääsisi testaamaan nyt 5 viikkoa vanha, myös sektiolla syntynyt poika.

 • Reply
  Laura
  16.10.2017 at 20:04

  Noita olisi kiva kokeilla :)

 • Reply
  Maia
  16.10.2017 at 21:25

  Mukana arvonnassa! Meidän pikkumiehelle tulisi tarpeeseen.

 • Reply
  Jenna
  16.10.2017 at 22:00

  Mukana! :) Onko mulla menny ohi sun synnytyskertomus vai ootko vielä ehtinyt sitä tekemään? :)

  • Reply
   Mona
   17.10.2017 at 15:35

   Edelleenkin kirjoittamatta… Mutta tulossa kyllä :D

 • Reply
  Katsu
  16.10.2017 at 23:13

  Mukana arvonnassa. Ei tarvisi ihan hetkeen käydä apteekissa jos voitto osuisi kohdalle. Meidän apteekissa on niin kurja käydäkkin kun sinne ei oikein pääse rattailla.

 • Reply
  Henna
  17.10.2017 at 01:46

  Tulisi tarpeeseen meidän 6-viikkoiselle pojalle.

 • Reply
  anna s.
  17.10.2017 at 06:23

  Mukaan tarpeelliseen arvontaan :)

 • Reply
  Emilia
  17.10.2017 at 07:49

  Osallistun mielelläni. Just alkaa loppua vauvan edelliset tipat ja olenkin miettinyt, mitä kokeilisin seuraavaksi. :)

 • Reply
  Sanni
  17.10.2017 at 09:02

  Mukana

 • Reply
  paula
  17.10.2017 at 09:54

  Arvonnassa mukana

 • Reply
  Tuuli
  17.10.2017 at 10:05

  Meille syntyy poika tammikuussa, joten mukana ollaan! :)

 • Reply
  Helsa
  17.10.2017 at 10:28

  Mukana arvonnassa, noita ollut nyt mielessä kokeilla meidän tytsyllä!

 • Reply
  Ems
  17.10.2017 at 10:39

  Mukana! Laskettuun aikaan pari viikkoa ja tulisi varmasti tarpeeseen minille!

 • Reply
  Jonna Koivusilta
  17.10.2017 at 10:49

  Mukana arvonnassa! Meidän pieni peikkotyttö voisi ottaa nämä kokeiluun :)

 • Reply
  Emilia
  17.10.2017 at 13:18

  Meillä myös käytössä probioottitipat ja todettu hyviksi! Mukana siis arvonnassa ☺️

 • Reply
  Minis
  17.10.2017 at 13:58

  Hop mukana. Voisi testailla omalle vauvalle ❤

 • Reply
  Sintti
  17.10.2017 at 21:50

  Mukana arvonnassa, tulisi tarpeeseen

 • Reply
  Mari
  18.10.2017 at 00:15

  Osallistun arvontaan! :)
  Hyvä pohdinta aiheesta, joka on omallakin kohdalla mietityttänyt. Esikoisen on määrä syntyä tammikuussa. <3

 • Reply
  hilkka
  18.10.2017 at 06:19

  Mukana!

 • Reply
  Saija
  18.10.2017 at 09:58

  Meillä kotona juuri tänään 3kk täyttänyt pikkutyty, jonka kanssa päivittäisessä käytössä onkin nuo Rela-tipat! Kiinnostaisikin siis suuresti koittaakin noita probiootti -tippoja! Joten ehdottomasti mukana arvonnassa. Ps. Ihana Salama ja ihana blogi! :)

 • Reply
  Ilona
  18.10.2017 at 10:08

  Mukana! Meillä laskettuaika marraskuun lopussa :)

 • Reply
  Anniiis
  18.10.2017 at 11:47

  Tulisi käyttöön! Esikoisella maitoallergia, mutta nyt näyttäisi, että kuopus on siltä säästynyt. Ja nyt söin koko raskauden ajan probiootteja!

 • Reply
  Niina Eskelinen
  18.10.2017 at 12:22

  Mukana ollaan, itsellä colitis ulserosa mikä ollut aktiivisena lähes koko raskauden ajan lääkitykisistä huolimatta, ens kuussa olisi kolmannen lapsen laskettu aika ja jännittää tosi paljon kuinka tän mun vatsan kanssa pärjätään ja miten vauvan masuvaivoja vois ennaltaehkäistä..

 • Reply
  -A-
  18.10.2017 at 17:57

  Relatipat on meilläkin ollut käytössä nyt vajaa 2v ja olen sitä mieltä että ne on yksi syy miksi meillä on hoidpn aloituksen jälkeen sairasteltu vähemmän kuin odotin, joten mukana arvonnassa ilman muuta ollaan. Vauva-ajan masuvaivoihin meillä auttoi ehkä eniten ihan vaan aika, mutta esim kovaan vatsaan tuntui auttavan se että minä söin luumuja paljon :)

 • Reply
  Erika
  18.10.2017 at 19:13

  Mukana arvonnassa ja kiitos vinkeistä! Tulee varmasti tarpeeseen marraskuusta eteenpäin kun meidän pieni on syntynyt! :)

 • Reply
  Anni
  18.10.2017 at 23:46

  Mukana arvonnassa :). Nämä tulisi tarpeeseen marraskuussa syntyvälle pojalle :).

 • Reply
  Väinö
  19.10.2017 at 05:44

  Mukana. Meidän 2kk vatsavaivainen poika ottaisi nuo mielellään käyttöön.

 • Reply
  Riikka
  19.10.2017 at 10:44

  Tammikuun tulokkaalle olisi mukava saada probiootit kuntoon eli arvonnassa ehdottomasti mukana! Mulla itsellä on rankka ja pitkä atopian ja suolistosairauden värittämä tausta. Nykyään iho siloinen ja suoli toimii. Matka ei suinkaan ollut yksinkertainen eikä helppo, mutta mm. probiootit oli ensimmäisiä asioita, joita aloin käyttää, kun tietämys ravitsemusasioihin alkoi karttua. Mulla ennestään neljä lasta ja kenelläkään ei ole vielä ollut ihottumaa. Toivon että jo raskauden aikainen säännöllinen mhb:n käyttö olisi tukenut heidän immuniteettiään ja pääsisivät vähän helpommalla kuin äitinsä :). Toki tässä välissä on ehtinyt lisääntyä tietous mm. antibioottien tai sokerin vaikutuksesta suolistoon ja niitä osataan varoa, toisin kuin omassa lapsuudessani.

 • Reply
  Suvi
  19.10.2017 at 19:33

  Mukana! Itselläkin la tammikuussa, pitää varmaan ottaa enemmän selvää probiooteista.

 • Reply
  Anna
  20.10.2017 at 07:03

  Mukana arvonnassa! Josko onni potkisi ja voittaisin paketin joulukuun alussa syntyvälle esikoisellemme! <3

 • Reply
  Heini
  20.10.2017 at 20:27

  Mukana arvonnassa! Minulla on 6 kk vanha ihana tyttö.

 • Reply
  Mia
  22.10.2017 at 01:05

  Mukana! Esikoisemme laskettuaika on 24.10, eli jänniä aikoja elellään :) Löysin blogisi viime talvena/keväänä googlailtuani raskaudesta, ja häätyy sanoa, että sinusta on tullu yks lemppari blogaajistani. Ihanan aidon oloinen olet ja helposti samaistuttava. Oon ite kans lukenu paljon probiooteista, ja suoliston terveyden vaikutuksesta koko kroppaan. Ajatuksissa on ollut myös taata tulevalle vauvalle probiooteillla mahdollisimman parhaat terveysvaikutukset, joten tuo setti tulisi kyllä tarpeeseen! :)

 • Reply
  Johanna
  22.10.2017 at 12:36

  Mukana arvonnassa :) #3 rv 39+2, huh, kaikki keinot käyttöön, että saataisiin arki hyvin rullaamaan alusta asti!

 • Reply
  Niina
  22.10.2017 at 13:54

  Tää oliski hyvä palkinto kun joulukuussa meille syntyy toinen tyttö ❤

 • Reply
  Marika
  22.10.2017 at 14:41

  Meille tulisi tarpeeseen…. Ostettu monia merkkejä ja kokeiltu erilaisia vatsavaivoihin, näitä ei vielä.

 • Reply
  Laura O
  22.10.2017 at 15:35

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! Meillä on 10 viikon ikäinen neiti, jonka koliikkihuutoa helpotti probioottien aloitus, joita olin itsekin käyttänyt jo raskausaikana. Vaikka huuto loppui, pidän yhä tärkeänä, että vauvan (ja oma) suolisto on kunnossa :)

 • Reply
  Onerva
  22.10.2017 at 16:13

  Tämäpä sattui, juuri huomenna ollaan menossa lääkärille masuvaivojen vuoksi. Itse täysin tietämättömänä näistä asioista ollaan jouduttu kantapään kautta vatsa-asioita opettelemaan. Meillä myös sektiovauva.
  Itselle täysin itselle uutta on että äidinkin on syötävä maitohappobakteereita. Onneksi tietoa on saatavilla sitä haluaville. Ehdottomasti olemme mukana tässä arvonnassa!

 • Reply
  Taina
  22.10.2017 at 19:00

  Mukana arvonnassa, tämä tuotepaketti sopisi täydellisesti meidän 3kk ikäiselle pikkuprinsessalle, joka kärsii ajoittain vatsavaivoista! :)

 • Reply
  RouvaS
  22.10.2017 at 19:18

  Mukana arvonnassa! Itse olen koko raskausajan syönyt maitohappobakteereja, toivottavasti meidän tammikuun tulokkaalle siitä on ollut hyötyä :)

 • Reply
  Margit
  22.10.2017 at 19:42

  Mukana arvonnassa

 • Reply
  Memmu
  22.10.2017 at 20:28

  Mukana arvonnassa, saisi uusin tulokas nämä käyttöönsä

 • Reply
  Marjaana
  22.10.2017 at 21:10

  Mukana! Helmikuussa syntyvälle vauvalle testaukseen :) itsellä herkkä vatsa ja probiootit käytössä päivittäin.

 • Reply
  Petra
  22.10.2017 at 21:36

  Nä tulis tarpeeseen yhdelle pienelle neidille! ♡

  Petra
  http://www.arkeenkatkettyaarre.blogspot.fi

 • Reply
  Sari
  22.10.2017 at 21:53

  Mukana arvonnassa :) Relan d-tipat ovat tutut samoin koliikki.

 • Reply
  Jenni
  22.10.2017 at 23:43

  Mukana arvonnassa, laskettuun aikaan tosin vielä pari kuukautta :)

 • Reply
  Jenni
  23.10.2017 at 00:05

  Mä uskon relan tippoihin täysin ja pakko myöntää että hiukan myös imetyksen voimaan. Meidän keskospoika on sairastanut tosi vähän näiden kahden elin vuotensa aikaana.

 • Reply
  Emma
  23.10.2017 at 09:10

  Esikoisen laskettu aika on ensi viikolla, tulisivat siis varmasti tarpeeseen piakkoin! :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *