29.9.2017

Sitruunaruohoa putsarissa

Sitruunaruohoa putsarissa

En ole hetkeen tehnyt erillistä postausta loppuun kuluneista tuotteista, mutta muutama päivä sitten käytin viimeisen pisaran tästä testiin samaastani V 10 Plus puhdistusmaidosta ja tykkäsin siitä niin paljon, että tästä piti tulla mainitsemaan ihan erikseen. V10 Plus on tunnettu heidän tehokkaista seerumeista (joita lämpimästi suosittelen myös), mutta tämä puhdistusmaito pääse kyllä omalla listallani suosikkien joukkoon. Normaalisti en juuri puhdistusmaitoja käytä, vaan tykkään enemmän tehokkaammista vaahdoista. Tämä oli kuitenkin ihan omaa luokkaansa maitomaisten putsarien joukossa. Sitruunaruohouutetta sisältävä putsari myös tuoksuu ihan taivaalliselle. Raikas, mutta jättää ihon ihanan pehmeäksi ja myös puhtaaksi. Näin tuotetta kuvaillaan:

“V 10 Plus -sarjan uusi rauhoittava puhdistusmaito puhdistaa ihohuokoset syvältä ilman, että ihon herkkä kosteustasapaino häiriintyy. Tuote poistaa tehokkaasti jopa vedenkestävän silmämeikin ärsyttämättä silmiä. Puhdistusmaidon mieto sitruunaruohon tuoksu tulee luonnon sitruunanruohouutteesta, ja viimeistelee ihonhoitorituaalin aromaterapeuttisella otteellaan jättäen jälkeensä puhtaan raikkaan tunteen. Puhdistusmaito sisältää hoitavia kasviöljyjä: oliiviöljyä ja maissiöljyä. Oliiviöljy sisältää E-vitamiinia, joka on voimakas antioksidantti ja taistelee vapaita radikaaleja vastaan iholla. Maissiöljy sisältää linolihappoa, joka imeytyy nopeasti ja aktivoi ihon toimintoja. “

Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen putsari! :)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *