23.9.2017

Sadepäivän asu

Syksyn viiletessä kerrospukeutuminen pääsee taas kunniaan. Syystakeille alkaa olla jo käyttöä, joten tämän viikonlopun agendana on hakea varastosta kaikki lämpimät takit sisälle. Mihinköhän ihmeeseen nekin vaan saa mahtumaan, kun vauvan tarvikkeet ovat vallanneet kaiken kaappitilan! ;)

Sadepäivän asu

Pictures, Eetu Visuri, edited by me

(commercial links/kaupallisia linkkejä*)
Shoes, Adidas here*
Jeans, Mama Licious here*
Shirt, Zara similar*
Knit, Make Way here*
Jacket, Ellos similar*
Bag, DKNY


mainos

Huippuna shoppailuvinkkinä vielä tämän viikonlopun Zalandon koko valikoiman 20% ale! Koodilla WEEKENDSALE20 lähes kaikista Zalandon tuotteista 20% pois. Nyt on hyvä aika täytellä syysvaatekaappia! :) Tarkemmat ehdot löytyy Zalandon sivuilla.

*Etu on voimassa 23.– 24.09.2017 kaikkiin tuotteisiin. Tilauksen vähimmäisarvo on 149 €. Yksittäiset tuotemerkit ovat poissuljettuja. Syötä etukoodi tilausvahvistussivulla ennen tilauksen lähettämistä. Ei koske lahjakortteja eikä Zalando Loungen tuotteita. Etua ei voi vaihtaa rahaksi tai yhdistää muihin etukuponkeihin.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Elisabeth
  24.9.2017 at 16:04

  Ihana neule! Ja letit, ne jotenkin piristävät tätä asukokonaisuutta!

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *