13.9.2017

Newborn kuvaukset

Kuvat puhukoon heti aluksi puolestaan. Vierailimme ihanan ja niin äärettömän lahjakkaan Heliannan studiolla Töölössä Salaman ollessa kahden viikon vanha…

Newborn kuvaukset @heliaphotography

Newborn kuvaukset @heliaphotography

Newborn kuvaukset @heliaphotography

Newborn kuvaukset @heliaphotography

Newborn kuvaukset @heliaphotography

Newborn kuvaukset @heliaphotography

Newborn kuvaukset @heliaphotography

Newborn kuvaukset @heliaphotography

Newborn kuvaukset @heliaphotography

Sanat ei meinaa riittää kertomaan miten onnellinen olen näistä kuvista. Ihan valtava kiitos Heliannalle, että hän ehdotti yhteistyötä newborn kuvauksien kanssa. Nämä pienen Salaman ja meidän perheen ensimmäiset kuvat ovat ihan korvaamaton muisto. Rakastan kuvien herkkää tunnelmaa ja sitä, että niissä ei ole mitään liikaa. Vain rakkaus ja onni, jotka paistavat kuvista. Nämä tulevat ilahduttamaan meitä aina.

Suuntasimme Heliannan studiolle Salaman ollessa vain 12 päivää vanha. Itse olin vielä todella toipilas, joten en voi sanoa lähtemisen olleen helppoa. Samalla tuli tehtyä ensimmäinen vaunulenkki perheen kanssa. Pakkasin mukaan kaiken ja vähän enemmän. Salama oli koko kuvauksen ajan niin syötävän suloinen, enkä yhtään ihmettele, kun hän pääsi Heliannan hellään hoivaan. Nainen on kunnon vauvakuiskaaja. ♥

Salaman kuvien lisäksi saimme kuvia koko perheestä. Ennen kuvauksia mietin, että miten ihmeessä sitä saa väsyneestä naamasta kuvattavan, mutta miten tyytyväinen olen, että nämä perhekuvatkin otettiin! Helianna on todellakin saanut kuviin väsymyksen sijaan tuoreen äidin valtavan onnellisuuden ja olen siitä todella kiitollinen. <3 Näitä kuvia on onni ja ilo katsoa vielä monen vuodenkin päästä.

Arvaatte, että olin myös tippa silmäkulmassa, kun katsoin Eetun ja Salaman isä-poika kuvien ottoa taustalla. Minun ihanat rakkaat pojat. :’)

Olen kuullut joidenkin pohtineen, että vastasyntyneen kuvaus olisi vauvalle epämukavaa, mutta tämä on omasta kokemuksestani kumottava täysin. Salama ainakin nautti täysillä ja oli niin rentoutunut Heliannan syleilyssä. Murunen oli ihan spagettia koko päivän ja kapaloimiset sai ilmavaivatkin loistavasti liikkeelle! :D Ja vaikka oma olo saattaa olla kaikkea muuta, kuin kuvauksellinen tulee studiolla tosi rento fiilis ja kuvista aivan ihanat pienestä väsymyksestä huolimatta, joten kannustan lämpimästi ottamaan myös perhekuvat, joista jää mieletön muisto. Helianna muuten järjestää kursseja kuvaajille, mutta mielestäni hän voisi järjestää myös vauvakuiskaus-kursseja tuoreille äideille;)

Heliannasta tulossa vielä haastattelu blogiin, joten pysykäähän kuulolla! Voin koko sydämestäni suositella Heliannaa taltioimaan kultaakin arvokkaammat vauvakuvat, näitä ei varmasti tule katumaan. ♥

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Katariina Kuronen
  13.9.2017 at 08:43

  Mun sydän sulaa <3 Kauniita kuvia! <3

 • Reply
  Teljänneito Jessica
  13.9.2017 at 15:51

  Mä en kestä <3 en Salamaa, en sua, en Eetua! <3 ja Salama on niin pikku-Eetu <3 <3 jestas toi viimeinen kuva, mikä mutruhuuli <3

  • Reply
   Mona
   13.9.2017 at 18:56

   Ihana muru <3 Parane pian, että päästään halimaan teitä <3

 • Reply
  Martina
  14.9.2017 at 11:04

  Aivan uskomattoman kauniita kuvia <3 Oikea kuvaaja on tärkeä valinta, sillä nämä vastasyntyneen kuvat voi ottaa vain kerran -ensimmäiset viikot kiitävät ohi niin vauhdilla! Minäkin olen päässyt seuraamaan Heliannan vauvakuiskaustaitoja, joten vanhemmat saavat olla kuvauksissa ihan rennosti, Helianna hoitaa homman ja ohjeistaa ihan kaiken tarvittavan.

  Itse en käynyt aikoinaan raskauskuvissa tai vastasyntyneen kuvissa ja se kyllä harmittaa ihan vietävästi! Muuten meidän perhe on kyllä ollut enemmän ja vähemmän Heliannan kuvattavana, tykkään hänen tyylistään niin kovasti <3

  Mona näytät näissä kuvissa niin raikkaalta ja onnelliselta, aivan upea!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *